Da je samo ovaj opis pomislio bih da je @Diwan u pitanju. Ali s obzirom da sam ga istrgnuo iz konteksta - naravno da nije, šalim se...Papa Mustard wrote: Cijelo vrijeme, kako nam govore očevici, čovjek je ispuštao neartikulirane zvukove i koristio je razne povike, od vjerskih povika Allahu Ekber do upućivanja prijetnji vjerskim službenicima katoličke crkve u Stocu i Islamske zajednice u ovom gradu.
Njemački državljanin stolački hairlija prijetio nožem
- arzuhal
#1 Re: Njemački državljanin stolački hairlija prijetio nožem
- kamen spoticanja
#2 Re: Njemački državljanin stolački hairlija prijetio nožem
Kazu da se frajer zove Marioarzuhal wrote:Da je samo ovaj opis pomislio bih da je @Diwan u pitanju. Ali s obzirom da sam ga istrgnuo iz konteksta - naravno da nije, šalim se...Papa Mustard wrote: Cijelo vrijeme, kako nam govore očevici, čovjek je ispuštao neartikulirane zvukove i koristio je razne povike, od vjerskih povika Allahu Ekber do upućivanja prijetnji vjerskim službenicima katoličke crkve u Stocu i Islamske zajednice u ovom gradu.
- Montana
#3 Re: Njemački državljanin stolački hairlija prijetio nožem
Saće dijaspora najebat 

- arzuhal
#4 Re: Njemački državljanin stolački hairlija prijetio nožem
Ko? Ovaj čakijaš u Stocu?kamen spoticanja wrote:Kazu da se frajer zove Marioarzuhal wrote:Da je samo ovaj opis pomislio bih da je @Diwan u pitanju. Ali s obzirom da sam ga istrgnuo iz konteksta - naravno da nije, šalim se...Papa Mustard wrote: Cijelo vrijeme, kako nam govore očevici, čovjek je ispuštao neartikulirane zvukove i koristio je razne povike, od vjerskih povika Allahu Ekber do upućivanja prijetnji vjerskim službenicima katoličke crkve u Stocu i Islamske zajednice u ovom gradu.
- Krokodajl
#5 Re: Njemački državljanin stolački hairlija prijetio nožem
Zamisli uleti vehabija a zove se Mario, i pita ko je Hrvat a ko Bošnjak, šta reć a da ostane glava na ramenu jbt.
- Krokodajl
#6 Re: Njemački državljanin stolački hairlija prijetio nožem
Pa da me i on i gosti ka(f/v)ane prebiju....Papa Mustard wrote:kažeš da ti je ime radovanKrokodajl wrote:Zamisli uleti vehabija a zove se Mario, i pita ko je Hrvat a ko Bošnjak, šta reć a da ostane glava na ramenu jbt.
Reć ja sam Damir Bošnjak, Hrvat po nacionalnosti Bošnjak po prezimenu.
- Edin H.
#7 Re: Njemački državljanin stolački hairlija prijetio nožem
Moze i Ramiz Katolik.Krokodajl wrote:
Pa da me i on i gosti ka(f/v)ane prebiju....
Reć ja sam Damir Bošnjak, Hrvat po nacionalnosti Bošnjak po prezimenu.
- salik79
#8 Re: Njemački državljanin stolački hairlija prijetio nožem
Mislis, Selim Hrvat?Edin H. wrote:Moze i Ramiz Katolik.Krokodajl wrote:
Reć ja sam Damir Bošnjak, Hrvat po nacionalnosti Bošnjak po prezimenu.![]()
![]()
- asurbanipal
#9 Re: Njemački državljanin stolački hairlija prijetio nožem
kamen spoticanja wrote:Kazu da se frajer zove Marioarzuhal wrote:Da je samo ovaj opis pomislio bih da je @Diwan u pitanju. Ali s obzirom da sam ga istrgnuo iz konteksta - naravno da nije, šalim se...Papa Mustard wrote: Cijelo vrijeme, kako nam govore očevici, čovjek je ispuštao neartikulirane zvukove i koristio je razne povike, od vjerskih povika Allahu Ekber do upućivanja prijetnji vjerskim službenicima katoličke crkve u Stocu i Islamske zajednice u ovom gradu.
Goran
- O'zone
- Globalni moderator
#10 Re: Njemački državljanin stolački hairlija prijetio nožem
WTF je ovaj opis akcijeUslijedila je munjevita reakcija stolačke policije u trenutku kada je napadač s nožem i čašom krenuo prema njima. Inspektor u civilu je demonstrirao vještine koje u svojim ultimat-fight borbama koristi Mirko Filipović Cro Cop.
-Sastavio mu je ''polugu'', a prethodno mu izbio nož i čašu iz ruku. Taj zahvat je trajao pet sekundi. Bilo je kao na filmovima, tvrdi očevidac. Napadač je savladan i odveden u prostorije policijske stanice u Stocu.
- Edin H.
#11 Re: Njemački državljanin stolački hairlija prijetio nožem
Sreca mu je da u Stocu policajci vole Rambo filmove, e Engleskoj bi ga roknuli iste sekunde.O'zone wrote:WTF je ovaj opis akcijeUslijedila je munjevita reakcija stolačke policije u trenutku kada je napadač s nožem i čašom krenuo prema njima. Inspektor u civilu je demonstrirao vještine koje u svojim ultimat-fight borbama koristi Mirko Filipović Cro Cop.
-Sastavio mu je ''polugu'', a prethodno mu izbio nož i čašu iz ruku. Taj zahvat je trajao pet sekundi. Bilo je kao na filmovima, tvrdi očevidac. Napadač je savladan i odveden u prostorije policijske stanice u Stocu.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- mp3sa
#12 Re: Njemački državljanin stolački hairlija prijetio nožem
Napisano na nivou drugog razreda osnovne skole.
Uz dosta muke i napora - munjevito - nakon sto je prosao pola grada - opis vjestina policajca... majko moja ko je ovaj "novinar"?!?
A Mario, stari neuropsihijatrijski slucaj, bilo bi fino da se i to navede, ali nije to cilj, bolje napisati samo prezime, sta je navodno uzvikivao i malo zakuhati...
Uz dosta muke i napora - munjevito - nakon sto je prosao pola grada - opis vjestina policajca... majko moja ko je ovaj "novinar"?!?
A Mario, stari neuropsihijatrijski slucaj, bilo bi fino da se i to navede, ali nije to cilj, bolje napisati samo prezime, sta je navodno uzvikivao i malo zakuhati...
- sledge
#13 Re: Njemački državljanin stolački hairlija prijetio nožem
Ne znam da li ste čitali bilo je skoro u našim medijima, u Beču uhapšena neka balkanska krim banda, reketaši, i jedan među njima Hrvatski državljanin MARKO, kod koga su još našli zastavu i video materijal ISIL-a u stanu, uhapšen je ispred džamije. Sestra mu otišla u Siriju prije godinu-dvije!Krokodajl wrote:Zamisli uleti vehabija a zove se Mario, i pita ko je Hrvat a ko Bošnjak, šta reć a da ostane glava na ramenu jbt.
Ludnica jarane moj.
- Krokodajl
#14 Re: Njemački državljanin stolački hairlija prijetio nožem
Uči ezan sa starih džamijasledge wrote:Ne znam da li ste čitali bilo je skoro u našim medijima, u Beču uhapšena neka balkanska krim banda, reketaši, i jedan među njima Hrvatski državljanin MARKO, kod koga su još našli zastavu i video materijal ISIL-a u stanu, uhapšen je ispred džamije. Sestra mu otišla u Siriju prije godinu-dvije!Krokodajl wrote:Zamisli uleti vehabija a zove se Mario, i pita ko je Hrvat a ko Bošnjak, šta reć a da ostane glava na ramenu jbt.
Ludnica jarane moj.
Rastaje se stado od pastira
Kasno Marko, Kasno Marko
U Siriju stiže, u Siriju stiže
- Edin H.
#15 Re: Njemački državljanin stolački hairlija prijetio nožem
Aman jarabi.sledge wrote:Ne znam da li ste čitali bilo je skoro u našim medijima, u Beču uhapšena neka balkanska krim banda, reketaši, i jedan među njima Hrvatski državljanin MARKO, kod koga su još našli zastavu i video materijal ISIL-a u stanu, uhapšen je ispred džamije. Sestra mu otišla u Siriju prije godinu-dvije!Krokodajl wrote:Zamisli uleti vehabija a zove se Mario, i pita ko je Hrvat a ko Bošnjak, šta reć a da ostane glava na ramenu jbt.
Ludnica jarane moj.
-
Naslovnica
#16 Re: Njemački državljanin stolački hairlija prijetio nožem
Grickao si klitoris Lepi Mario
Dobio si sifilis Lepi Mario
Jebi se sada ti
Dobio si sifilis Lepi Mario
Jebi se sada ti
- insomnia78
#17 Re: Njemački državljanin stolački hairlija prijetio nožem
Jeba ga cro cop
S moje sokoćalo
S moje sokoćalo
-
155_mm
#18 Re: Njemački državljanin stolački hairlija prijetio nožem
tacno vise ne mozes skontat ko je spao na jadnije grane, srpska ili hrvatska elita.mp3sa wrote:Napisano na nivou drugog razreda osnovne skole.
i sve vise je otvaranja provokatiivnih tema ovdje na forumu. iako su providne moderacija ne reaguje.
-
155_mm
#19 Re: Njemački državljanin stolački hairlija prijetio nožem
vidi! imamo i strucnjaka za englesku na forumu.Edin H. wrote:Sreca mu je da u Stocu policajci vole Rambo filmove, e Engleskoj bi ga roknuli iste sekunde.O'zone wrote:WTF je ovaj opis akcijeUslijedila je munjevita reakcija stolačke policije u trenutku kada je napadač s nožem i čašom krenuo prema njima. Inspektor u civilu je demonstrirao vještine koje u svojim ultimat-fight borbama koristi Mirko Filipović Cro Cop.
-Sastavio mu je ''polugu'', a prethodno mu izbio nož i čašu iz ruku. Taj zahvat je trajao pet sekundi. Bilo je kao na filmovima, tvrdi očevidac. Napadač je savladan i odveden u prostorije policijske stanice u Stocu.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- insomnia78
#20 Re: Njemački državljanin stolački hairlija prijetio nožem
Jesu l' se braca skupila oko "starog"?
S moje sokoćalo
S moje sokoćalo
-
155_mm
#21 Re: Njemački državljanin stolački hairlija prijetio nožem
nego vidim da si strucnjak za sve. sta kazes za ovog komentatora na tekst koji si linkovo:Papa Mustard wrote:vi ovde stvarno veze s mozgom nemate i samo iz svojih telećih tintara izmišljate, novinar je nermin bise opisano onako kako je bilo, jel treba lagat da se vama možda svidi, usput ovaj kulaš je pripadnik selefijskog pokreta u njemačkoj i tamo je pravio probleme.Hajde sad đubradi čitajte sa smislom i ne gutajte slova.
http://24sata.info/vijesti/bosna-i-herc ... ekber.html
Vlatko Vuković · Works at En La Costa, La Vida Es Mas Sabrosa
potpuno psihički bolesna osoba koja je smještena na psihijatriju, šizofrenija je bolest u kojjoj bolesnik je uvjeren da je netko drugi tako je i ovaj umislio da je islamist....ima još bolesnika koji hodaju po Stocu i predstavljaju opasnost onaj Turajlić koga braniš Bise po portalu je prijavljen u policiju jer je uznemirivao djevojčicu od 13 godina neku večer kod bazena pa ga ne napadaš nego braniš, dvolični bezveznjakoviću...
-
155_mm
#22 Re: Njemački državljanin stolački hairlija prijetio nožem
od svih provokatorskih tema na ovom forumu ta je bila najbolja. e sto smo se tad ismijali, nismo odavno.insomnia78 wrote:Jesu l' se braca skupila oko "starog"?
S moje sokoćalo
- O'zone
- Globalni moderator
#23 Re: RE: Re: Njemački državljanin stolački hairlija prijetio nožem
Uuuuuu ono je bio vrh155_mm wrote:od svih provokatorskih tema na ovom forumu ta je bila najbolja. e sto smo se tad ismijali, nismo odavno.insomnia78 wrote:Jesu l' se braca skupila oko "starog"?
S moje sokoćalo
Poslato sa radnog mjesta...
- arzuhal
#24 Re: Njemački državljanin stolački hairlija prijetio nožem
U svakom slučaju ovaj incident neće pokvariti dobre odnose BiH i Njemačke, ovo je djelo pojedinca, sasvim vjerovatno psihički labilnog, ni u ludilu se ne može cijeli njemački narod zbog ovog smatrati odgovornim...
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#25 Re: Njemački državljanin stolački hairlija prijetio nožem
salik79 wrote:Mislis, Selim Hrvat?Edin H. wrote:Moze i Ramiz Katolik.Krokodajl wrote:
Reć ja sam Damir Bošnjak, Hrvat po nacionalnosti Bošnjak po prezimenu.![]()
![]()