Znate li slucajno nekoga ko ih nije uspio zamjeniti u ono vrijeme i da mu je ostalo? Ili eventualno neko kome je skupljanje tog novca hobi itd...
Zaista bi mi bili od pomoci...
Hvala
Moderator: anex
chinese_water wrote:Da li se mogu kupiti?
Znate li slucajno nekoga ko ih nije uspio zamjeniti u ono vrijeme i da mu je ostalo? Ili eventualno neko kome je skupljanje tog novca hobi itd...
Hvala
Suti ne pitaj, nego mi se raspitajSogan wrote:chinese_water wrote:Da li se mogu kupiti?
Hvala
![]()
sta sad petljas da mi je znati...
Imam ja 10 DM. Prodajem ih za 100km!chinese_water wrote:Suti ne pitaj, nego mi se raspitajSogan wrote:chinese_water wrote:Da li se mogu kupiti?
Hvala
![]()
sta sad petljas da mi je znati...:D:D:D:D
Stvarno ako ima ko... pravo bi mi dobro doslo.
Treba mi jedno 20.000 DM![]()
![]()
P.S. Dajem 8000 KM za 20000 DM
Mogao bi ti dobit tih 100km po bubrezimachuchumbamayumbe wrote:Imam ja 10 DM. Prodajem ih za 100km!chinese_water wrote:Suti ne pitaj, nego mi se raspitajSogan wrote:![]()
sta sad petljas da mi je znati...:D:D:D:D
Stvarno ako ima ko... pravo bi mi dobro doslo.
Treba mi jedno 20.000 DM![]()
![]()
P.S. Dajem 8000 KM za 20000 DM![]()
More bit bidne da izleti... mislim da se one vise ne mogu zamjeniti... a meni bi koristile, jer bla bla duga je prica...seka wrote:5 DM za 50 KMchuchumbamayumbe wrote:Imam ja 10 DM. Prodajem ih za 100km!![]()
![]()
mozda ovako i sakupis 20.000 DM![]()
prati njemacke medije...umre starija osoba...i pri ispraznjivanju stana nadju ustekane DM u starim stvarima...et´ pa cekaj
hahahahahakaranana wrote:Sta, jesi to izradio nekoga ko nema tv i ko nije izlazio iz kuce 10 godina, pa dogovorio da kupis stan za DM-ove?
Hvala na info... nisam znao da jos uvijek to prihvataju...babanovac wrote:Ja dajem 10 000 KM,za 20000 DM.
Koliko znam,nakon uvodjenja eura,njemacka banka je objavila da novcanice njemackih maraka prihvata u narednih pedesetak,mozda i vise godina i da ce vrsiti njihovu zamjenu...
Isto je bilo i sa starim novcanicama DM (onaj lijepi bradonja na plavoj "stojanki"),nisu prestale biti validne do danas.
Sto se tice skupljanja ojrova,podrzavam ideju i zelim vam svima mnogo srece u tom hobiju.Moja kolekcija trenutno stoji na osamdesetak
"MALI" zna li tvoja zena sta o ovomechinese_water wrote:Hvala na info... nisam znao da jos uvijek to prihvataju...babanovac wrote:Ja dajem 10 000 KM,za 20000 DM.
Koliko znam,nakon uvodjenja eura,njemacka banka je objavila da novcanice njemackih maraka prihvata u narednih pedesetak,mozda i vise godina i da ce vrsiti njihovu zamjenu...
Isto je bilo i sa starim novcanicama DM (onaj lijepi bradonja na plavoj "stojanki"),nisu prestale biti validne do danas.
Sto se tice skupljanja ojrova,podrzavam ideju i zelim vam svima mnogo srece u tom hobiju.Moja kolekcija trenutno stoji na osamdesetak
jbg...onda nista od prevare:D:D
ostro se protivi mojim podlim namjeramaSaraLe wrote:"MALI" zna li tvoja zena sta o ovomechinese_water wrote:Hvala na info... nisam znao da jos uvijek to prihvataju...babanovac wrote:Ja dajem 10 000 KM,za 20000 DM.
![]()
![]()
![]()
Jesi se "pokvario" nisi dugo igrao sa dvije Sarechinese_water wrote:ostro se protivi mojim podlim namjeramaSaraLe wrote:"MALI" zna li tvoja zena sta o ovomechinese_water wrote: Hvala na info... nisam znao da jos uvijek to prihvataju...
![]()
![]()
![]()
![]()
ah...zena ko zena...
![]()
svejedno nista od ovog plana...moram nesto drugo skontati:D:D:D
I ja gledam sta ce sad bit... DojceBank ce sigurno zamijeniti stare DMe...chinese_water wrote:Hvala na info... nisam znao da jos uvijek to prihvataju...babanovac wrote:Ja dajem 10 000 KM,za 20000 DM.
A kovanice mogu li se negdje zamjeniti???babanovac wrote: Koliko znam,nakon uvodjenja eura,njemacka banka je objavila da novcanice njemackih maraka prihvata u narednih pedesetak,mozda i vise godina i da ce vrsiti njihovu zamjenu...
Mogu kod meneEskimo kiss wrote:A kovanice mogu li se negdje zamjeniti???babanovac wrote: Koliko znam,nakon uvodjenja eura,njemacka banka je objavila da novcanice njemackih maraka prihvata u narednih pedesetak,mozda i vise godina i da ce vrsiti njihovu zamjenu...
Kada budes imao 20000...javi sevatana wrote:Imam ja oko 60 starih DM. Javi se na PM ako hoces. Samo ce te skupo doc, hehe.