Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
prognoziro sam 5-0 za njemce i mogu reci da nisam mnogo zadovoljan igrom njemacke...
ovakvu englesku ne smatram kao ravnopravnog protivnika vec kao nizu klasu...
protiv argentine ce biti mnogo teze, ali se nadam da ce presuditi mentalitet ili penali
Sto se utakmice tice radi se o klasicnoj kradji i da su bili pametni Englezi su trebali na poluvremenu spakovati kofere i otici kuci, kao sto sam im ja savrseno mudro na poluvremenu i savjetovao.
Ovako su samo uletili ko' bekani u ono sto je bilo predvidljivo, otvorili se ganjajuci izjednacenje i fasovali golove iz kontri.
Ko zna koliko su Svabe uletili sudijama.
Eto svabe su platile sudijama i rekle im ''slusaj sudijo u toj i toj minuti ti nemoj gledati ono kad se lupta odbije od precku i ode haman metar iza linije'' smijesno... sudjenje je bilo korektno, sreca nije bila na strani engleza i to je to...
Dosta je i ovoliko stranica, jer razvikani Englezi nisu ni zasluzhili da se o njima toliko pishe.
A josh me razljutishe jer je jedan nash, istaknuti chlan, foruma otishao u penziju!