Njemačka - Engleska

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
FootballIsComingHome

#51 Re: Njemačka - Engleska

Post by FootballIsComingHome »

Vjeruj! wrote:
FootballIsComingHome wrote: Ovaj ni pod razno. Milner je zasluzio start...a dalje ovisi od njega.

Vidim i ti si poceo ispijati caj, kao svaki pravi englez. :thumbup:
Da, da, u pravu si za Milnera, ali sam sa SWP-om pokusao eksploatisat slabosti na lijevoj strani Njemacke u vidu Batstubera i/ili Boatenga.

Moram priznati da mi se taj smajli mnogo svida pa sam ga "ukrao", nadam se da ce neces ljutiti. :thumbup:
Naravno da ne. :thumbup:

Badstuber je fakat rupetina. Ko god isao na njega provazace ga kao na ringispilu. Samo se nadam da ga onaj manken nece micat iz tima.
Edin H.

#52 Re: Njemačka - Engleska

Post by Edin H. »

Baltazar_khan wrote:
LSD wrote: Ne mogu da se svađam sa tobom jer si mi jaran i drag covjek...

Ti poznaješ cikcangu :?

:D
LSD - odaj ga, sada ili nikada :D
ludak_

#53 Re: Njemačka - Engleska

Post by ludak_ »

Njemačka uzima dva razlike.
Vjeruj!

#54 Re: Njemačka - Engleska

Post by Vjeruj! »

LSD wrote: Ne mogu da se svađam sa tobom jer si mi jaran i drag covjek...samo zato ne bih volio da Englesku nije zapala Njemacka odmah sad, tj. da su mogli malo dalje proci i da se možete nadati necemu ali takva je okrutna sudbina jbg.
Bice mi žao kad ih Njemci ispraše samo radi ovih par forumaša koji navijaju za engleze, ali šta da se radi :-)
Da budem jasan, ja se niti u jednom trenutku ne svadam niti mi je cilj da potaknem ili da ucestujem u svadi.
Volim zdravu diskusiju i rado ucestujem u istim i ovo sada smatram normalnom debatom.
Postujem cinjenicu da raja navija za Njemacku, ali istovremeno me to ne mnogo ne zanima.
Cinjenica je da cemo pobijediti i Njemacka nema nikakave veze sa tim jer bi mi pobijedili bila to Njemacka, Argentina ili neko drugi.

@Ostali

Ne poznajemo se licno.
alijagoro

#55 Re: Njemačka - Engleska

Post by alijagoro »

Osvojiti EP na svetoj engleskoj zemlji i jos pritom i izbaciti te iste engleze 8-) i plus jos da ti ona stara kuja kraljica uruci trofej :D ne moze vala bolje da ga jebes :dance: .Andreas Moller 8-) hvala LSD sto ga pomenu.
http://www.youtube.com/watch?v=UMVWHbxgsKs sramota :D
jeza u ledja

#56 Re: Njemačka - Engleska

Post by jeza u ledja »

ludak_ wrote:Njemačka uzima dva razlike.
U penalima. :oops:
LSD

#57 Re: Njemačka - Engleska

Post by LSD »

Navijam za Arsenal jer tamo nema engleza vec punu deceniju :mrgreen: ...ustvari ima jedan Walcott, ali jedan ko nijedan :-) .
Wenger je od njih napravio francusku koloniji pa su mi onako dragi i simpaticni.

Što se ovog drugog tice....Ne znamo se licno, ali dirajte mi Cikija više, šta vam je...pustite covjeka na miru neka piše šta misli...nikoga ne vrijeđa na licnoj osnovi.
Vjeruj!

#58 Re: Njemačka - Engleska

Post by Vjeruj! »

alijagoro wrote:Osvojiti EP na svetoj engleskoj zemlji i jos pritom i izbaciti te iste engleze 8-) i plus jos da ti ona stara kuja kraljica uruci trofej :D ne moze vala bolje da ga jebes :dance: .Andreas Moller 8-) hvala LSD sto ga pomenu.
http://www.youtube.com/watch?v=UMVWHbxgsKs sramota :D
Zamolio bih administraciju da izbrise ovaj post, hvala!
snaga_znanja

#59 Re: Njemačka - Engleska

Post by snaga_znanja »

Engleska dobija. Njemci razvalili Australiju, Zijanili od Srbije i bili sareni protiv Gane. Dakle sva lica Njemaca smo vidjeli. Englezi su uglavnom losi bili :lol: . Vrijeme je da pocnu kvalitetnije igrati..
k3ngur

#60 Re: Njemačka - Engleska

Post by k3ngur »

Evo i ja navijam za njemce i volio bih stvarno da pobjede, ali opet ja neznam sta sudbina donosi zato se ne treba ovdje na forumu puno dizati jer onaj ko visoko leti taj ce nisko da padne. Obadvije ekipe imaju svoju istoriju, obadvije su specificne i ne treba nijedno od njih podcjenjivati. Engleska ako prodje bit ce mi opet drago jer i na njih je red malo da proslave a vala odavno nisu. Opet ako pobjede englezi ovo SP bit ce mi zao sto makar nisu Beckham i Owen igrali, jer i oni su zasluzili da podignu kup SP. Ali opet smatram da i ako Njemacka izgubi u osmine finale, ona ima bogatu buducnost pred sobom jer oni su drugi po redu najmladji tim na ovom SP. Ozil, Marin, Podolski, Lahm, Adler, Neuer, Schweinsteiger, Kiessling, svi oni ce se dokazati na sljedecem prvenstvu i igrace u najboljim godinama. Vazno je da njemci nisu ispali u prvoj rundi kao sto su Italija i Francuska.

Na kraju bih zelio jos ovo reci ako jedno od njih pobjedi i u cetvrtine finale pobjedi argentinu e onda vjerujem da ce osvojiti SP, zavisi samo koji ce to biti pobjednik... :thumbup:
Robben

#61 Re: Njemačka - Engleska

Post by Robben »

Englezi uzimaju ako Bog da, čuvaju ono najbolje za knock-out fazu... :thumbup:
Male švabe nemaju pravog vođu na ovom prvenstvu, a i iskustvo je na "našoj" strani, to će i presuditi u ovome meču... :dance:

God save our gracious Queen! :D
elixiaboy

#62 Re: Njemačka - Engleska

Post by elixiaboy »

:D

Image
Romanista 101%

#63 Re: Njemačka - Engleska

Post by Romanista 101% »

realno: jaci Englezi, Svabe jedina sansa penali

iskreno: ne volim ni jedne ni druge
BSn

#64 Re: Njemačka - Engleska

Post by BSn »

Image 4:0 Image
Image 0:1 Image
Image 0:1 Image

Image1:1Image
Image0:0Image
Image0:1Image

Koji su ovi Englezi nafakasi. Jest da nikad i nisu bili nesto na svjetskim smotrama, al' ovaj put ce ih Elf da pregazi k'o Cezar Rubikon. :D
Richard Peti

#65 Re: Njemačka - Engleska

Post by Richard Peti »

ja navijam za legiju stranaca :D

Ze Germans!!!
felipe kajetano

#66 Re: Njemačka - Engleska

Post by felipe kajetano »

Nadam se da ce ih Svabovi izdebaklirat propisno, onda nek se Kapelo fenira dok se boje ne rastope...
65 min...Sweinsteiger lansira V2 nesretnom Jamesu kroz ushi :D
limeni

#67 Re: Njemačka - Engleska

Post by limeni »

ove smotane amatere sa ostrva bez motorike uzima njemacka 3-0 :dance:
mogu se englezi kurciti protiv slovenaca,hrvata i alziraca ali kada svabo stisne nece izaci iz svog peterca!
fosil

#68 Re: Njemačka - Engleska

Post by fosil »

Image

Sve je lako kad si mlad... :D
Baltazar_khan

#69 Re: Njemačka - Engleska

Post by Baltazar_khan »

Vjeruj!

#70 Re: Njemačka - Engleska

Post by Vjeruj! »

Beckenbauera je strah, nista neobicno. Zanimljivo je vidjeti da Svabe svoju jedinu sansu vide u penalima.
Doista zanimljivo. :zjev:
_Dame_

#71 Re: Engleska - Njemačka

Post by _Dame_ »

LSD wrote:
Vjeruj! wrote:
LSD wrote: heh kad vas švabe ponovo nalupaju po ušima, nemoj da bi se sakrio nakon što vas Rajh potopi...švabe ce osramotiti po ko zna koji put svoje stare mušterije :dance:
Iz tebe govori zloba, sto je strasno tuzno. Nama je savrseno svijedno protiv koga igramo jer smo nadmocni i nikakav problem nam ne predstavlja pobijediti bilo koga u ovom trenutku. Neka se komotno sastavi selekcija svijeta pa neka oni igraju protiv nas, svejedno nam. Vidis, nekim narodima je jedna ili dvije pobjede nad Engleskom drzavni praznik, sto samo o sebi govori kakve smo mi velicine, dok nama sramocene Svaba u svim sferama samog postojanja ne predstavlja nikakvu satisfakciju, nego samo popratni dogadaj.
Nemoj samo da bi nestao kad vas švabe opet iskarataju po starom dobrom obicaju.
Ima da se javiš i ponizno cestitas mocnim arijevcima koji ce vas izdominirati onako kako samo oni znaju... kojima je svakako rutina bušiti engleske napuhane balone kroz sve ove decenije dominacije nad njima.
Brzo se zaboravljaju neke bolne izjave i istine koje je izrekao Lineker, jedini iskreni covjek...ali dobro, švabe ce opet podsjetiti na to- nikakav problem ;-)
bogati u šta ste se vi ufurali
?
fosil

#72 Re: Njemačka - Engleska

Post by fosil »

north_1987

#73 Re: Njemačka - Engleska

Post by north_1987 »

Njemacka hladno :D
Jack Be Nimble

#74 Re: Njemačka - Engleska

Post by Jack Be Nimble »

Ne vjerujem da ce se njemacka obrana moci nositi sa Defom i Krancijem.
sumirprimus

#75 Re: Njemačka - Engleska

Post by sumirprimus »

Hmmm,bice gutavo,vraca se svabama klose ,znaci kakau i gomez na klupu :-)
Al ozil sto igraaaa :thumbup: kad ga izvede protiv srbije nisam mogo vjerovat...
A opet vamo valjda bi i runi mogo proradit...
Elem klasik...
Locked