Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
LSD wrote:
Ne mogu da se svađam sa tobom jer si mi jaran i drag covjek...samo zato ne bih volio da Englesku nije zapala Njemacka odmah sad, tj. da su mogli malo dalje proci i da se možete nadati necemu ali takva je okrutna sudbina jbg.
Bice mi žao kad ih Njemci ispraše samo radi ovih par forumaša koji navijaju za engleze, ali šta da se radi
Da budem jasan, ja se niti u jednom trenutku ne svadam niti mi je cilj da potaknem ili da ucestujem u svadi.
Volim zdravu diskusiju i rado ucestujem u istim i ovo sada smatram normalnom debatom.
Postujem cinjenicu da raja navija za Njemacku, ali istovremeno me to ne mnogo ne zanima.
Cinjenica je da cemo pobijediti i Njemacka nema nikakave veze sa tim jer bi mi pobijedili bila to Njemacka, Argentina ili neko drugi.
Osvojiti EP na svetoj engleskoj zemlji i jos pritom i izbaciti te iste engleze i plus jos da ti ona stara kuja kraljica uruci trofej ne moze vala bolje da ga jebes .Andreas Moller hvala LSD sto ga pomenu. http://www.youtube.com/watch?v=UMVWHbxgsKs sramota
Navijam za Arsenal jer tamo nema engleza vec punu deceniju ...ustvari ima jedan Walcott, ali jedan ko nijedan .
Wenger je od njih napravio francusku koloniji pa su mi onako dragi i simpaticni.
Što se ovog drugog tice....Ne znamo se licno, ali dirajte mi Cikija više, šta vam je...pustite covjeka na miru neka piše šta misli...nikoga ne vrijeđa na licnoj osnovi.
alijagoro wrote:Osvojiti EP na svetoj engleskoj zemlji i jos pritom i izbaciti te iste engleze i plus jos da ti ona stara kuja kraljica uruci trofej ne moze vala bolje da ga jebes .Andreas Moller hvala LSD sto ga pomenu. http://www.youtube.com/watch?v=UMVWHbxgsKs sramota
Zamolio bih administraciju da izbrise ovaj post, hvala!
Engleska dobija. Njemci razvalili Australiju, Zijanili od Srbije i bili sareni protiv Gane. Dakle sva lica Njemaca smo vidjeli. Englezi su uglavnom losi bili . Vrijeme je da pocnu kvalitetnije igrati..
Evo i ja navijam za njemce i volio bih stvarno da pobjede, ali opet ja neznam sta sudbina donosi zato se ne treba ovdje na forumu puno dizati jer onaj ko visoko leti taj ce nisko da padne. Obadvije ekipe imaju svoju istoriju, obadvije su specificne i ne treba nijedno od njih podcjenjivati. Engleska ako prodje bit ce mi opet drago jer i na njih je red malo da proslave a vala odavno nisu. Opet ako pobjede englezi ovo SP bit ce mi zao sto makar nisu Beckham i Owen igrali, jer i oni su zasluzili da podignu kup SP. Ali opet smatram da i ako Njemacka izgubi u osmine finale, ona ima bogatu buducnost pred sobom jer oni su drugi po redu najmladji tim na ovom SP. Ozil, Marin, Podolski, Lahm, Adler, Neuer, Schweinsteiger, Kiessling, svi oni ce se dokazati na sljedecem prvenstvu i igrace u najboljim godinama. Vazno je da njemci nisu ispali u prvoj rundi kao sto su Italija i Francuska.
Na kraju bih zelio jos ovo reci ako jedno od njih pobjedi i u cetvrtine finale pobjedi argentinu e onda vjerujem da ce osvojiti SP, zavisi samo koji ce to biti pobjednik...
Englezi uzimaju ako Bog da, čuvaju ono najbolje za knock-out fazu...
Male švabe nemaju pravog vođu na ovom prvenstvu, a i iskustvo je na "našoj" strani, to će i presuditi u ovome meču...
Nadam se da ce ih Svabovi izdebaklirat propisno, onda nek se Kapelo fenira dok se boje ne rastope...
65 min...Sweinsteiger lansira V2 nesretnom Jamesu kroz ushi
ove smotane amatere sa ostrva bez motorike uzima njemacka 3-0
mogu se englezi kurciti protiv slovenaca,hrvata i alziraca ali kada svabo stisne nece izaci iz svog peterca!
LSD wrote:
heh kad vas švabe ponovo nalupaju po ušima, nemoj da bi se sakrio nakon što vas Rajh potopi...švabe ce osramotiti po ko zna koji put svoje stare mušterije
Iz tebe govori zloba, sto je strasno tuzno. Nama je savrseno svijedno protiv koga igramo jer smo nadmocni i nikakav problem nam ne predstavlja pobijediti bilo koga u ovom trenutku. Neka se komotno sastavi selekcija svijeta pa neka oni igraju protiv nas, svejedno nam. Vidis, nekim narodima je jedna ili dvije pobjede nad Engleskom drzavni praznik, sto samo o sebi govori kakve smo mi velicine, dok nama sramocene Svaba u svim sferama samog postojanja ne predstavlja nikakvu satisfakciju, nego samo popratni dogadaj.
Nemoj samo da bi nestao kad vas švabe opet iskarataju po starom dobrom obicaju.
Ima da se javiš i ponizno cestitas mocnim arijevcima koji ce vas izdominirati onako kako samo oni znaju... kojima je svakako rutina bušiti engleske napuhane balone kroz sve ove decenije dominacije nad njima.
Brzo se zaboravljaju neke bolne izjave i istine koje je izrekao Lineker, jedini iskreni covjek...ali dobro, švabe ce opet podsjetiti na to- nikakav problem
Hmmm,bice gutavo,vraca se svabama klose ,znaci kakau i gomez na klupu
Al ozil sto igraaaa kad ga izvede protiv srbije nisam mogo vjerovat...
A opet vamo valjda bi i runi mogo proradit...
Elem klasik...