Idemo na sigurno, samo ova prva 4 velemajstorska tipa, pa mozemo i lapo lapo
Njemačka - Argentina
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- madner
#51 Re: Njemačka - Argentina
Sjajno sjajno, samo ovo za Svabe mi ne odgovara nikako.
-
Vernes_AMG
#52 Re: Njemačka - Argentina
Maradona ne zeli stati , cijelu Argentinu je uhvatila euforija i mislim da ce dati 110% od sebe da pobijede , a ako Messi proradi , mislim da su svabe jebale jeza 
- cyprus
#53 Re: Njemačka - Argentina
Smatram da u timu imaju hrpu kloceva i prognozirah im ispadanje u grupi. A s obzirom da su me demantirali i da su ih nakon toga sudije pogurale, moja antipatija prema njima se kvadrirala u najmanju rukusimonese wrote:nije mi jasno zasto toliko mrzis Shwabecyprus wrote:Prvi put u životu navijam u jednoj utakmici za Argentinu...
- vox-populi
#54 Re: Njemačka - Argentina
cyprus wrote: Smatram da u timu imaju hrpu kloceva
cyprus wrote: i prognozirah im ispadanje u grupi.
cyprus wrote: A s obzirom da su me demantirali
cyprus wrote: i da su ih nakon toga sudije pogurale,
- Obuca9
#55 Re: Njemačka - Argentina
Al' ti jel' tako ne navijaš za Švabe, samo ih sasvim slučajno u svakom svom postu hvališ

-
LSD
#56 Re: Njemačka - Argentina
Kad se vec koristi to AKO i ako ce argentinci igrati sa 110% kapaciteta, onda ce švabe poslovicno igrati sa 120% u tom slucajuVernes_AMG wrote:Maradona ne zeli stati , cijelu Argentinu je uhvatila euforija i mislim da ce dati 110% od sebe da pobijede , a ako Messi proradi , mislim da su svabe jebale jeza
Ako Ozil ,Miler,Klose i Podolski budu igrali kao protiv engleza onda se Argentini ne piše dobro.
- north_1987
#57 Re: Njemačka - Argentina
Deutschland über alles
-
Adi_vp
#58 Re: Njemačka - Argentina
Odbrana Argentine prilicno skripi,a tu su Njemci puno jaci.Ako tome dodam disciplinu i trkacku nadmoc,u konacnici to daje Svabe u polufinalu
Deutschland, Deutschland
Deutschland, Deutschland
- -Paja
#59 Re: Njemačka - Argentina
Mrzim obje reprezentacije ko god prodje steta je za fudbal jer to su dvije reprezentacije koje gaje klasican antifudbal kojeg pomazu sudije!
Holandija i Brazil dominiraju!
- cyprus
#60 Re: Njemačka - Argentina
Realno, razbiće ih Maradonini ... al' eto, nemojte vjerovat

- north_1987
#61 Re: Njemačka - Argentina
-Paja wrote:Mrzim obje reprezentacije ko god prodje steta je za fudbal jer to su dvije reprezentacije koje gaje klasican antifudbal kojeg pomazu sudije!
[/b]
uplatit cu cvaju na svabe pa sta bude ..
-
sumirprimus
#62 Re: Njemačka - Argentina
al zato englezi van konkurencije-Paja wrote:Mrzim obje reprezentacije ko god prodje steta je za fudbal jer to su dvije reprezentacije koje gaje klasican antifudbal kojeg pomazu sudije!
..varijanta b,c,d,e,f,g...
-
Vernes_AMG
#63 Re: Njemačka - Argentina
LSD wrote:Kad se vec koristi to AKO i ako ce argentinci igrati sa 110% kapaciteta, onda ce švabe poslovicno igrati sa 120% u tom slucajuVernes_AMG wrote:Maradona ne zeli stati , cijelu Argentinu je uhvatila euforija i mislim da ce dati 110% od sebe da pobijede , a ako Messi proradi , mislim da su svabe jebale jeza![]()
Ako Ozil ,Miler,Klose i Podolski budu igrali kao protiv engleza onda se Argentini ne piše dobro.
realno , nijedan od ovih se ne moze porediti sa Messijem
- -Paja
#64 Re: Njemačka - Argentina
Messi to je onaj sto je zabio cijelih 0 golova
znaci nije nista bolji od najveceg razocarenja prvestva Rooneya 
- Šibicar
#65 Re: Njemačka - Argentina
Švabe nisu uvijek u redu favorita zbog kvaliteta igrača,već zbog svog čuvenog pristupa igri,mada ni Argentina na ovom SP ne kaska puno za njima u tom segmentu,ipak blagu prednost dajem Njemcima.
- ultima_palabra
#66 Re: Njemačka - Argentina
Realno, Messi je na 40% Messija iz Barcelone... a ove Švabe su duplo bolje nego u svojim klubovimaVernes_AMG wrote:realno , nijedan od ovih se ne moze porediti sa Messijem
- vox-populi
#67 Re: Njemačka - Argentina
Navijam za Argentinu. Od 1986. Cak sam za Argentinu navijao 1990 kad su nas uzeli na penale.hz__semir wrote:Al' ti jel' tako ne navijaš za Švabe, samo ih sasvim slučajno u svakom svom postu hvališ![]()
A Svabe mi nisu mrski. Sta vise, napravili su smjenu generacije, doveli djecurliju od 20-tak godina i razmontirali jednu Englesku. To je za svaki respekt. Volio bih da ispadnu od Argentine ali ako prodju dalje, navijacu za njih.
-
LSD
#68 Re: Njemačka - Argentina
A ko se može porediti sa njim danasVernes_AMG wrote:LSD wrote:Kad se vec koristi to AKO i ako ce argentinci igrati sa 110% kapaciteta, onda ce švabe poslovicno igrati sa 120% u tom slucajuVernes_AMG wrote:Maradona ne zeli stati , cijelu Argentinu je uhvatila euforija i mislim da ce dati 110% od sebe da pobijede , a ako Messi proradi , mislim da su svabe jebale jeza![]()
realno , nijedan od ovih se ne moze porediti sa Messijem
Ali to ne znaci da ce Argentina sigurno pobjediti jer ce igrati protiv 11 njemaca koji ce trcati ko drogirani svih 90 minuta....može Messi zabiti 2 gola, ali nece ni švabe cekati da ih ovi samo trpaju...valjda ce se i oni nešto pitati na terenu.
- vox-populi
#69 Re: Njemačka - Argentina
Argentina ima dovoljno napadaca da zabijaju golove, tako da Messi to ne mora raditi. 4 utakmice, 4 pobjede, 10 golova. Kako je ono Engleska prosla? Ah da, 4 utakmice, jedna pobjeda (na guzove), dva nerjesena (jedva) i jedan potop. Koliko su ono golova dali? Ah da, 3. I koliko je Rooney dao, kao klasicni napadac? Ah da, 0.-Paja wrote:Messi to je onaj sto je zabio cijelih 0 golova![]()
![]()
-
Vernes_AMG
#70 Re: Njemačka - Argentina
svi se drze toga da Messi nije dao gola , sta bi radili Tevez i Higuain da Messi mora i golove davati. Da je Maradona zvao Zanetija da popravi prosjek u odbrani , mislim da bi Njemci bili bez ikakve sanse ali ovako , i dalje stoji ta losa odbrana Argentine , tesko da ce proci bez primnjenog gola protiv svaba
- vox-populi
#71 Re: Njemačka - Argentina
Ni njemacka odbrana nije nesto posebno bolja. Friedrich je ok, ali ostatak.... Obje ekipe igraju napadacki i ocekujem bruku golova.Vernes_AMG wrote:svi se drze toga da Messi nije dao gola , sta bi radili Tevez i Higuain da Messi mora i golove davati. Da je Maradona zvao Zanetija da popravi prosjek u odbrani , mislim da bi Njemci bili bez ikakve sanse ali ovako , i dalje stoji ta losa odbrana Argentine , tesko da ce proci bez primnjenog gola protiv svaba
-
Vernes_AMG
#72 Re: Njemačka - Argentina
makar jedan vise u golu Njemacke 
- vox-populi
#73 Re: Njemačka - Argentina
5-4 za Argentinu i svi zadovoljni.Vernes_AMG wrote:makar jedan vise u golu Njemacke
- Romanista 101%
#74 Re: Njemačka - Argentina
zadnji susret ove dvije reprezentacije - 3.03.10 prijateljska, Nje-Arg 0:1 (Higuain)
- ratata
#75 Re: Njemačka - Argentina
Argentina ima 6 klasicnih napadaca i Messijev zadatak uopste nije da daje golove, kada bi to radio ne bi bio profesionalac, odnosno bio bi poput tebe.-Paja wrote:Messi to je onaj sto je zabio cijelih 0 golova![]()
![]()
Zatim, porediti Rooney-ja sa njim je apsurd, jer je Rooney prvo na drugoj poziciji u odnosu na Messija, drugo nema zadatke kao on terenu, a trece u repki ima potpuno drukciju ulogu nego u Man Unitedu, s tim da je igrao cijelu sezonu i to briljantno u Engleskoj tako da ne znam sta si ocekivao od Rooneyja pa to su ljudi, zamara se to znas...
Iako sam zakleti hejter Messija ne mogu da predjem preko tvojih nepromisljenih komentara koji se samo svode na medjuklupska prepucavanja kao da na SP igraju Arsenal, Real , Barca itd. umjesto repki.