Njega tijela (zenska tema)
Moderator: anex
- VenomousV
#951 Re: Njega tijela (zenska tema)
da preporucim zenama sa suhom kozom niveinu pure and natural moisturizing day care... ja se malo sljastim od nje al' mi je cijela linija odlicna 
- alica.k
#952 Re: Njega tijela (zenska tema)
mozda onda treba da uzmes kremu? ona je hidratantnija od emulzije svakako?Michun wrote:tester dobila pa namazala jutros prvi put...emulzija je u pitanju.alica.k wrote:jesi uzela emulziju michun? moja je bas ko hidratantna krema. mozes stavit, al trebala si mozda obratno :S i cekaj da se upije jedna, pa onda druga.
ne mogu ti puno pmoci jer ja stavljam il hidratantnu il kamilicu...
ok, vichy prvo pa onda emulzija.
-
baby24
#953 Re: Njega tijela (zenska tema)
Michun, nikakav odgovor nisam dobila za ono ulje?? :-(
izgleda da je vec poslao, ali eto ako danas slucajno odgovori, javim ti...
- Michun
#954 Re: Njega tijela (zenska tema)
Hvala ti.baby24 wrote:Michun, nikakav odgovor nisam dobila za ono ulje?? :-(
Ako se ne javi, kupicu ja
-
debela
#955 Re: Njega tijela (zenska tema)
forumasice, zna li neka od vas gdje se u sa mogu kupiti collistar proizvodi? najvise me preparativa interesuje.
- alica.k
#956 Re: Njega tijela (zenska tema)
u beautique, mamcetu, onoj sense parfumeriji u alti...ugl ima toga svugdje.
- Michun
#957 Re: Njega tijela (zenska tema)
i kod babica ima collistar
- tinchy
#958 Re: Njega tijela (zenska tema)
Nadinka wrote:Ja kupila po ovoj preporuci i ne zalim ni markeMichun wrote:Ja se vec godinama hvalim vichy dezodorans sa kuglicom, za obrijanu i osjetljivu kozu.Felidae wrote:imam jedno pitanje, ja sam vec navikla zivjeti sa tim problemom, ali eto da vidim ima li ko neku ideju....
znojenje pazuha.....sta reci, nema stvari koje nisam isprobala, pokusala i sta vec. apsolutno nista ne pomaze, ljeti cim izadjem iz kuce mokra sam....a tramvaj, mislim![]()
Nekih 5 ili 6 god ga koristim i oznojim se ja ljeti ali malo. I da, nema mirisa pa onda koji god parfem da stavis i malo se oznojis ne siri se drugi neki miris. Toplo preporucan.stvarno je odlican, ja sam uzela onaj neki s kuglicom ali u tubi, izgleda kao krema za ruke
,kao antistress, stvarno je super
Gdje se ima uzeti i po kojoj cijeni ?
-
debela
#959 Re: Njega tijela (zenska tema)
alice i michun hvala vam. vidi se da su mi dm i cm domet
a gdje je beautique? je li to neka nova radnja?
- alica.k
#960 Re: Njega tijela (zenska tema)
ne to ti je merkatorova parfumerija koja se nalazi u mercatoru na ilidzi i onom na dobrinjidebela wrote:alice i michun hvala vam. vidi se da su mi dm i cm domet![]()
- Michun
#961 Re: Njega tijela (zenska tema)
Svaka apoteka koja ima vichy...bijeli uzmi.tinchy wrote:Nadinka wrote:Ja kupila po ovoj preporuci i ne zalim ni markeMichun wrote: Ja se vec godinama hvalim vichy dezodorans sa kuglicom, za obrijanu i osjetljivu kozu.
Nekih 5 ili 6 god ga koristim i oznojim se ja ljeti ali malo. I da, nema mirisa pa onda koji god parfem da stavis i malo se oznojis ne siri se drugi neki miris. Toplo preporucan.stvarno je odlican, ja sam uzela onaj neki s kuglicom ali u tubi, izgleda kao krema za ruke
,kao antistress, stvarno je super
Gdje se ima uzeti i po kojoj cijeni ?
Nekih 18 KM je koliko znam. Traje 2-3 mjeseca 100%
- tinchy
#962 Re: Njega tijela (zenska tema)
Michun wrote: Svaka apoteka koja ima vichy...bijeli uzmi.
Nekih 18 KM je koliko znam. Traje 2-3 mjeseca 100%
Hvala, pogledaću
- alica.k
#963 Re: Njega tijela (zenska tema)
neko probao ovaj zlatni melem od pashe?
donjece mi mama veceras pa cu napisat kakav je. sastav mi je nako...al eto.
donjece mi mama veceras pa cu napisat kakav je. sastav mi je nako...al eto.
- Mannequin
#964 Re: Njega tijela (zenska tema)
Posto ne znam gdje bih inace vas ovo pitala, nadam se da ce ovdje biti ok..
Treba mi preporuka za masku za lice, koja je najbolja
imam kombinovanu ( masno - nos, suho - lice, brada, celo, oko nosa) kozu, isprobavala sam razne maske ali bi poslije nekih koza bila jos vise isusena na predjelima gdje ne treba, ili bih dobila neko glupo crvenilo po faci :S ne osip, nego bas samo crvenilo.. koristim kremice (bebe young care holiday skin, bebe za suhu kozu, goodbye makeup i niveu soft) ali fazon je sto ponekad moram previse staviti da bi isuseni dijelovi dosli sebi i onda mi faca sljastisto me opet nervira.. Zato zelim pokusati s dobrim maskama. Koristim i nivea gel za umivanje ujutro i dobro mi pashe al je kratkotrajnog ucinka
Pa eto pls ako koja moze help
Treba mi preporuka za masku za lice, koja je najbolja
Pa eto pls ako koja moze help
-
Tripich
#965 Re: Njega tijela (zenska tema)
Nadam se da je prava tema.
Zanima me kako se rjesavate crvenila poslije depilacije nogu i lica??
Za sada mi je sto se nogu tice odlicna Veet krema protiv urastanja dlacica, a sta raditi s licem, kako to smiriti?? Help 
- Partizzanka
#966 Re: Njega tijela (zenska tema)
ja to sve obavim navece
pogotovo lice (nadusnice) i ne mazem nicim ... eventulano maaalo uljem skinm ako ima viska od trakice voska ... do ujutro sve bude oki
pogotovo lice (nadusnice) i ne mazem nicim ... eventulano maaalo uljem skinm ako ima viska od trakice voska ... do ujutro sve bude oki
- alica.k
#967 Re: Njega tijela (zenska tema)
postoji krema sa propolisom, dermapropolis se zove. htjela sam je malo istestirat prije nego je nahvalim al...evo
3 sedmice, depilirala se i sve po nogama, nidje urasle dlake, po bikiniju istu...stvarno smiruje crvenilo brzo.
jedini je problem sto je jaaaaako masna i sporo se upije u kozu al, prezivjecu to
ovaj zlatni melem na prvu jako dobar. karite puter (iliti shea) mi djeluje bas prirodno, a ne ona kremasta cuda sto budu inace u kremama. divno mirishe.
sastav je onako: karite puter, etericna ulja limuna (razno razna svojstva al po meni glavno je antibakterijsko) i vanilije (pretpostavljam za miris), bademovo ulje za vitamin E.
vidjecemo par dana koristenja kakav ce bit. ja ga mazem samo po tijelu, odma da se zna. ne znam da bi na lice stavljala karite jer mi se uvjek pokaze komedogen.
3 sedmice, depilirala se i sve po nogama, nidje urasle dlake, po bikiniju istu...stvarno smiruje crvenilo brzo.
jedini je problem sto je jaaaaako masna i sporo se upije u kozu al, prezivjecu to
ovaj zlatni melem na prvu jako dobar. karite puter (iliti shea) mi djeluje bas prirodno, a ne ona kremasta cuda sto budu inace u kremama. divno mirishe.
sastav je onako: karite puter, etericna ulja limuna (razno razna svojstva al po meni glavno je antibakterijsko) i vanilije (pretpostavljam za miris), bademovo ulje za vitamin E.
vidjecemo par dana koristenja kakav ce bit. ja ga mazem samo po tijelu, odma da se zna. ne znam da bi na lice stavljala karite jer mi se uvjek pokaze komedogen.
-
drekalica28
#968 Re: Njega tijela (zenska tema)
Cure...jel to više nema kupiti onih Dr. Pasha sapuna? 
-
mimsy
#969 Re: Njega tijela (zenska tema)
Ima u apotekama ako nigdje nemadrekalica28 wrote:Cure...jel to više nema kupiti onih Dr. Pasha sapuna?
-
Sarajevski_Marlboro
#970 Re: Njega tijela (zenska tema)
Ima,ja kupila u Kozmu prije dva dana.drekalica28 wrote:Cure...jel to više nema kupiti onih Dr. Pasha sapuna?
- alica.k
#971 Re: Njega tijela (zenska tema)
osula se od zlatnog melema po tijelu 
-
Rosalie20
#972 Re: Njega tijela (zenska tema)
zna li iko od vas gdje mogu nabaviti dove mlijeko za tijelo za postepeno tamnjenje
danas trazila u merkatoru,konzumu i dm-u ali nisam nasla
jel moguce da se ne proizvodi vise 
- Aurora Borealis
#973 Re: Njega tijela (zenska tema)
Meni se svako sredstvo koje sam u zivotu koristila za samotamnjenje na kraju tako ruzno i flekavo ispiralo s koze da ni sad ne znam je li do mene ili sto to tako treba.Rosalie20 wrote:zna li iko od vas gdje mogu nabaviti dove mlijeko za tijelo za postepeno tamnjenjedanas trazila u merkatoru,konzumu i dm-u ali nisam nasla
jel moguce da se ne proizvodi vise
Elem, gdje se ima kod nas kupiti CLARINS kozmetika i je li neko od vas koristio? Iskustva?
- Michun
#974 Re: Njega tijela (zenska tema)
ja imam vichy kremu za samotamnjenje - dobra je, nije zuta.
a nijedna ova krema nije za nanosenje u slojevima...onda se sapira kao prljavo.
clarins ima dobru kremu za samotamnjenje.
sve proizvode imam babic...nisam koristila.
a nijedna ova krema nije za nanosenje u slojevima...onda se sapira kao prljavo.
clarins ima dobru kremu za samotamnjenje.
sve proizvode imam babic...nisam koristila.
- Aurora Borealis
#975 Re: Njega tijela (zenska tema)
Kako mislis u slojevima? Kao kad naneses jednom ne nanosis vise dok se to potpuno ne ispere ili?