Sasvim drugo podrucje ....
Kakvi su vam nokti?
Pucaju li (kao moji
Kakvim kremama njegujete ruke i nokte?
Kakve lakove koristite?
Moderator: anex

za ruke koristim 48, a nekad i melem iz jedne lokalne apoteke. Vecinom ja zaboravim to namazati i onda kad pogledam poslije 4-5 dana mi ruke presusePartizzanka wrote:Kod mene nokti nikako ne idu uz sminku![]()
Sasvim drugo podrucje ....
Kakvi su vam nokti?
Pucaju li (kao moji)
Kakvim kremama njegujete ruke i nokte?
Kakve lakove koristite?
*mima* wrote:Kreme..48 i afrodita....dobre su....a lakovi...rimell...samo su se pokvarili......ima li ko savjet za neke lakove , jer ja sebi radim french.....
Meni su se prije uzasno listali nokti, i nije bilo sanse da narastu kako treba, i onda mi je prijateljica preporucila te alessandro lakove, ja sam koristila rozi. Dok sam ih stavljala nisam vidjela neko vece poboljsanje, ali kad sam uzela pauzu i prestala, tek onda su se poceli oporavljati i sad uvijek mogu narasti i budu cvrsti (a vise ih ne kupujem, zao mi dati 15KMPartizzanka wrote:ja sam tako losa sa kremama a imam suhu kozu a sigurno si mi i nokti tako krizajer ih ne pazim
sad za ruke imam pa ponekad koristim dr greve (sa psenicom i nevenom) i fina mi je
kuci koristim bademovo ulje - nakon sto skinem lak pa malo namackam ruke
lakova imam poprilicno
a za ucvrscavanje koristim alessandrov onaj plavi i rozi (samo ih tako znam) i eto ... recimo da pomazu
jos uvijek mi se listaju noktiali mooozda sad malo manje nego prije
Predobra. Dodje u rozoj kutiji ( i tuba je roza). Pokusacu staviti sliku, ako nadjem.Partizzanka wrote:kakva je to krema 48???

Ma koristi ti lak, samo nemoj ovajPartizzanka wrote:pa vidim ja i da kad mi se izlista nokat ... ipak ostane ne tako mekano i ne znam ti kako jadno kao prije
probat cu malo odmoriti s tim da ja moram imati neki lak na notima ne mogu bez icega
zar se ova krema jos proizvodi!!??? .........nekad je bila nr . 1 u mojoj upotrebi .........nista posebno ne koristim normalnu kremu za ruke i lakove koja mi se boja svidi u momentu kupovine ..........dharma wrote:Predobra. Dodje u rozoj kutiji ( i tuba je roza). Pokusacu staviti sliku, ako nadjem.Partizzanka wrote:kakva je to krema 48???
Imam strasno suhe ruke, tako da mi ova krema super dodje. Sto se tice noktiju, ne listaju se ali su mi prsti malo "krivi", pa mi je nekad tesko oblikovati, ali dobro je, ne zalim se, moglo je i goreLakovi, obicni, miss sporty ili nesto elegance (nisam sigurna). Jeftini, naravno
Edit:
Evo i slike, i ima je kupiti i u "obicnim" prodavnicama![]()