Nizozemci najpametniji a Srbi najgluplji narod u Europi!!!
-
Svileni
#1 Nizozemci najpametniji a Srbi najgluplji narod u Europi!!!
Nizozemci su najpametniji narod u Europi ( ovu titulu moraju dijeliti sa Nijemcima). Ovakav rezultat proizilazi iz istrazivanja Ulster univerziteta iz Sjeverne Irske. Nizozemci i Nijemci imaju prosjecan IQ 107. Najgluplji europski narod su Srbi ( iz Srbije ) sa prosjecnim IQ 89. Francuzi imaju prosjecan IQ 94 a Spanjolci 98. Istrazivaci sa Ulster univerziteta imaju i objasnjenje zasto su Nizozemci ( i Nijemci ) najpametniji narod u Europi. Naime, oni tvrde da ljudi u hladnoj sjevernoj Europi imaju veci mozak.
PS. Vijest je prenijeta sa televizije RTL 7 ( RTL NIEUWS ).
-
kub lajkan
Ma sta ce nas istrazivati. Pa mi smo velesila u ovom sportu.novel wrote:ne pika se nas nisu istrazivali![]()
Jednom rukom bi ih poderali...
- Bosanac sa dna kace
A sta su im bili kriteriji?
Kako su to sve uradili?
Kako su to sve uradili?
-
zeljeni_nadimak
Glupost. Preko glave mi je svih tih istrazivanja. Nedavno su na bljesak.info ili na pincom.info bili objavljeni rezultati nekog slicnog istrazivanja prema kojem su Srbi bili na vrhu najinteligentnijih naroda na svijetu (drugi ili treci u svijetu).
- Alfons Kauders
#13 Re: Nizozemci najpametniji a Srbi najgluplji narod u Europi!
Jos da Nizozemci ne puse one trave, gdje bi im kraj bio...Svileni wrote:Nizozemci su najpametniji narod u Europi ( ovu titulu moraju dijeliti sa Nijemcima). Ovakav rezultat proizilazi iz istrazivanja Ulster univerziteta iz Sjeverne Irske. Nizozemci i Nijemci imaju prosjecan IQ 107. Najgluplji europski narod su Srbi ( iz Srbije ) sa prosjecnim IQ 89. Francuzi imaju prosjecan IQ 94 a Spanjolci 98. Istrazivaci sa Ulster univerziteta imaju i objasnjenje zasto su Nizozemci ( i Nijemci ) najpametniji narod u Europi. Naime, oni tvrde da ljudi u hladnoj sjevernoj Europi imaju veci mozak.
-
mr__bosnjak
Svetska zavera protiv Srba.
- Bosanac_21
Nisu oni za to krivi, kriva je priroda. 
- Kareem Abdul-Jabbar
zlata wrote:Pa je'l' nije onaj Rushton tvrdio da su Kinezi najpametniji? A Crnci najgluplji! Bjelci valjda srednja zalost...u svemu!
-
everybody hurts
Jebote, vidim ovim se nasladjuju na hr forumima(naravno zato sto su srbi ispali najgluplji), a evo i ovdje poceli...koga ba briga? Hoce li to nesto pomoci nama, koji smo u govnima do grla????Ali neka, najvaznije je da su srbi glupi, a ovo ostalo, ko ga hebe....
A nedavno je bilo istrazivanje po kojem su srbi, slovenci i izraelci ispali najpametniji narodi(svi oni koje mrze hrvati i bosnjaci
), pa tad su svi sutjeli...dajte, bas me zanima kako bi prosli bosnjaci i hrvati u ovom testu, bojim se da bi se druzili sa bracom srbima na posljednjem mjestu....hahaha rimuje se.... 
A nedavno je bilo istrazivanje po kojem su srbi, slovenci i izraelci ispali najpametniji narodi(svi oni koje mrze hrvati i bosnjaci
-
VanHelsing
Koliko ja znam velicina mozga nema veze sa inteligencijom jer je davno dokazano, mislim cak i autopsijom Einsteina, da veci mozak ne znaci veca pamet nego samo vecu temperaturu u glavi.A ako je vec zima faktor sta je onda sa nordijskim narodima?!
Mislim da je ispitivanje namjesteno jer Crnogorci nisu srbima dali niti jedan bod a srpske pjesme su ocito bile bolje
Mislim da je ispitivanje namjesteno jer Crnogorci nisu srbima dali niti jedan bod a srpske pjesme su ocito bile bolje
-
Nesferatu
Najveci ljudski mozak ikad zabiljezen pripadao je jednom retardiranom idiotu. Toliko o odnosu velicini mozga i proporciji sa inteligencijom.
Nego, nisu mi jasni ovi Srbo-branitelji. Ljudi moji, pa dokazite nam suprotno. Pogledajte ko vam je sjedio u Akademiji Nauka i ko dan danas sjedi na predstolju sa 40% glasova....Ne kazem da su Bosanci neka pamet, ali barem jos niko nije se spremio da ide napadati na Sandzak, Plav, Gusinje i ine vukojebine.
Toliko od mene, bio sam na aerodromu u Amesterdamu jedared, otud ova pamet, duty free-shop.
Nego, nisu mi jasni ovi Srbo-branitelji. Ljudi moji, pa dokazite nam suprotno. Pogledajte ko vam je sjedio u Akademiji Nauka i ko dan danas sjedi na predstolju sa 40% glasova....Ne kazem da su Bosanci neka pamet, ali barem jos niko nije se spremio da ide napadati na Sandzak, Plav, Gusinje i ine vukojebine.
Toliko od mene, bio sam na aerodromu u Amesterdamu jedared, otud ova pamet, duty free-shop.