Nesto kontam
...15000 Bosanca posjeti Brisel ,dvije case budu razbijene i to ono mahom ,nehotice , u ne znanju.
Incident?! Ni s`glave.
A komsije
...te se pitam
Moderators: Charuga, Tomahawk11
pirmin wrote:http://dnevnik.hr/naslovnica/vijesti/sp ... _57029.php
Nesto kontam...
...15000 Bosanca posjeti Brisel ,dvije case budu razbijene i to ono mahom ,nehotice , u ne znanju.
Incident?! Ni s`glave.
A komsije...Srbijanci primjera radi preoru sve na dionici Mariahilferstr-Stefansplatz-Prater u Becu (Zvezda-Leicester prije par godina op.a.
)-postoje i video zapisi. "Gospoda" zapadne nam komsije razvale malo selo u Stajerskoj (vidi link
) i naprave vanredno stanje u Ottakringerstrasse (Bec) svaki put kad kockasti igraju.
...te se pitam...kako smo uspjeli ostati civilizovani medju tolikim zlom u okruzenju.
Joj eduprleitihi wrote:vođeni onom "pozabavi se vlastitom avlijom"..
Na koje poraze mislis?Fleischfresser wrote:Moje misljenje je da se BBB u zadnje vrijeme pokusavaju ''dokazati'' ili cak mozda ''iskupiti'' za one poraze zadnjih godina na hooliganskoj sceni. Jer nije Dinamo jedini koji igra pripremne utakmice, igra i Hajduk i Partizan itd. al jedino BBB na svakoj al bas na svakoj, pa cak i u Hrvatskoj na prijatelljskim, prave nerede sto je po meni pokazatelj za potrebom o nekoj vrsti dokazivanja.
Mentaliteti na cijelom Mediteranu, a pogotovo na Balkanskom poluostrvu, a "najpogotivije" na našem prostoru nisu dijametralno suprotni već ISTI.pirmin wrote:Ne znam samo zasto je ova tema na "Fudbal" -podforumu kad sa istim nema veze.
Autor teme-citaj "ja"-je imao namjeru da potakne diskusiju o mentalitetu nacija kao takvih,prostorno tako bliskih a mentalno dijametralno suprotnih.
![]()
Mislio sam na hool sceni, one batine koje su dobili od Grobara u Austriji ili Svicarskoj ja mislim, iako znam sve ono da govore nije nam bila prva ekipa inace bi bilo drugacije...., pa onda gdje su isto dobili protiv Firme isto negdje u Europi.Celicna_saka wrote: Na koje poraze mislis?
BBB ima najozbiljnije navijacko jezgro od svih grupa u bivsoj jugi, imajo preko 150 navijaca sa aktivnim stazom preko 20 godina, to nema nijedna grupa u ex yu.
Fleischfresser wrote:Mislio sam na hool sceni, one batine koje su dobili od Grobara u Austriji ili Svicarskoj ja mislim, iako znam sve ono da govore nije nam bila prva ekipa inace bi bilo drugacije...., pa onda gdje su isto dobili protiv Firme isto negdje u Europi.Celicna_saka wrote: Na koje poraze mislis?
BBB ima najozbiljnije navijacko jezgro od svih grupa u bivsoj jugi, imajo preko 150 navijaca sa aktivnim stazom preko 20 godina, to nema nijedna grupa u ex yu.
To im svi nabijaju na nos i moze se jednostavno vidjeti da im to nije svejedeno.
A sto se tice ovog sto si napisao u vezi staza i njihovog jezgra nisam bas siguran pratim sve bivse ex-yu skupine, i NEMAJU nikad bolju jezgru ni od Grobara a pogotovo ne od Delija! Cisto uzmi u obzir da Delija ima par miliona, mislim koliko god ih ja mrzio oni su broj 1! bez dvojbe i ja sto sam vidio o njima u dokumentarcima i nekim reportazama je daleko daleko ispred BBB pokreta!
Pa cak i da BBB imaju tih 150ak navijaca sa 20 godina staza, nista im to ne pomaze u odnosu na Grobare i Delije!
pirmin wrote:Joj eduprleitihi wrote:vođeni onom "pozabavi se vlastitom avlijom"..,ova mi je fraza smor teski
.
Zabavljao sam se vlastitom mahalom od malih nogu i izvukao zakljucak:
-Zivio sam i zivim u sredini mjesanoj Srbima,Hrvatima,Rumunima,Turcima,Chechenima,Nigerijancima,Kinezima,Arapima,Chesima,Poljacima,Slovacima i ko zna kakvim nacijama jos ne i spoznao da agresivnost/destruktivnost koja je prisutna u bosanskom mentalitetu ni do koljena nije gore navedenim nacijama.
Pa dobro ipak cemo ostati na razlicitim misljenjima.Celicna_saka wrote:
Vidio si sta bilo na Grbavici kad vam je gostovao Dinamo, a i to im je samo dio ekipe. Grobara i Delija sigurno ima vise ali mislim da kvalitet samih jezgra je na strani purgera jer sigurno znam da jezgre Grobara i Delija su dosta mladje osim par hardcore agenture koje kontrolisu tribine, a uostalom dobivali su i Grobari batine od tih istih BBB.
Pa sta je radio cijeli sjever u terenu?Fleischfresser wrote:Pa dobro ipak cemo ostati na razlicitim misljenjima.Celicna_saka wrote:
Vidio si sta bilo na Grbavici kad vam je gostovao Dinamo, a i to im je samo dio ekipe. Grobara i Delija sigurno ima vise ali mislim da kvalitet samih jezgra je na strani purgera jer sigurno znam da jezgre Grobara i Delija su dosta mladje osim par hardcore agenture koje kontrolisu tribine, a uostalom dobivali su i Grobari batine od tih istih BBB.
A ovo za Grbavicu stvarno ne mogu vise da cujem, na Grbavici nije nista bilo! BBB su ganjali par pitara i neke likove sa RA obiljezjima, sa nama se nisu uopste sukobili. A kome nije jasno ode na badblueboys.hr nadje izvjestaj sa te utakmice i procita izvjestaj od strane BBB tako da ne bude nikakvih nejasnoca, tipa rastjerali vam sjever itd.
Pa jarane zato sam ti rekao da procitas oficijelni izvjestaj BBB da ti ja ne bi morao objasnjavati. U tom izvjestaju izmedju ostalog pise, a ne vidim razlog da BBB lazu, citat:Celicna_saka wrote: Pa sta je radio cijeli sjever u terenu?
E da im oće zabranit ulaz bi volio više nego išta.InfraRedRidinghood wrote:E, MOJ NARODE
Hrvati neće na EP 2008 zbog huligana?
Austrija nikada nije bila dalje...
'Austrijanci su vrlo rigorozni, a kao domaćinima EP-a stalo im je do maksimalne sigurnosti. Zato se lako može dogoditi da našima zabrane ulazak u zemlju', kaže Vlatko Marković
Zbrajaju se ozlijeđeni i pohapšeni, krpaju prozori, vrata, bicikli, spremaju koferi za povratak Hrvata u zemlju, ali prave žrtve nakon nereda u Kapfenbergu tek se očekuju.
Kada je saznao, smrklo se i predsjedniku HNS-a. Vlatko Marković je na sastanku nacionalnih saveza o regionalnoj suradnji u Slovačkoj.
"Užas! Ti huligani su sramota Hrvatske, oni su protiv svoga kluba i svoje zemlje. Nemam drugoga objašnjenja", bila je prva reakcija predsjednika kojem još uvijek proradi tik pri spomenu Malte, Budimpešte, Livorna...a sad i Kapfenberga.
No ono što najviše brine, je nepopravljivi dojam o zemlji koji su huligani ostavili na domaćina Europskog prvenstva 2008. Posljedice bi mogle biti katastrofalne upravo za hrvatske navijače.
"Austrijanci su u ovakvim situacijama vrlo rigorozni, a kao domaćinima Europskog prvenstva stalo im je do maksimalne sigurnosti. I zato bi se lako moglo dogoditi da našim navijačima zabrane ulazak u zemlju", zabrinuto je za Večernji ustvrdio Marković.
01.07.2007.
www.net.hr
Nema potrebe, sam sebe demantujes u dva posta ali haj da trolujemo vise.Fleischfresser wrote:Pa jarane zato sam ti rekao da procitas oficijelni izvjestaj BBB da ti ja ne bi morao objasnjavati. U tom izvjestaju izmedju ostalog pise, a ne vidim razlog da BBB lazu, citat:Celicna_saka wrote: Pa sta je radio cijeli sjever u terenu?
''Na samoj tribini ponovno dolazi do tuče između nas i onih Željinih navijača koji su nam se suprotstavili, a obični gledatelji iz straha preskaču ogradu i bježe na teren.''
Eto ti odgovora zasto je sjever odnosno ko sa sjevera je bio na terenu.
Al da ne bi isli vise off-topic, ionako smo otisli predaleko, procitaj cijeli izvjestaj i dobit ces sve odgovore na sva pitanja vezana za ovu tekmu.
cyprus wrote:E da im oće zabranit ulaz bi volio više nego išta.InfraRedRidinghood wrote:E, MOJ NARODE
Hrvati neće na EP 2008 zbog huligana?
Austrija nikada nije bila dalje...
'Austrijanci su vrlo rigorozni, a kao domaćinima EP-a stalo im je do maksimalne sigurnosti. Zato se lako može dogoditi da našima zabrane ulazak u zemlju', kaže Vlatko Marković
Zbrajaju se ozlijeđeni i pohapšeni, krpaju prozori, vrata, bicikli, spremaju koferi za povratak Hrvata u zemlju, ali prave žrtve nakon nereda u Kapfenbergu tek se očekuju.
Kada je saznao, smrklo se i predsjedniku HNS-a. Vlatko Marković je na sastanku nacionalnih saveza o regionalnoj suradnji u Slovačkoj.
"Užas! Ti huligani su sramota Hrvatske, oni su protiv svoga kluba i svoje zemlje. Nemam drugoga objašnjenja", bila je prva reakcija predsjednika kojem još uvijek proradi tik pri spomenu Malte, Budimpešte, Livorna...a sad i Kapfenberga.
No ono što najviše brine, je nepopravljivi dojam o zemlji koji su huligani ostavili na domaćina Europskog prvenstva 2008. Posljedice bi mogle biti katastrofalne upravo za hrvatske navijače.
"Austrijanci su u ovakvim situacijama vrlo rigorozni, a kao domaćinima Europskog prvenstva stalo im je do maksimalne sigurnosti. I zato bi se lako moglo dogoditi da našim navijačima zabrane ulazak u zemlju", zabrinuto je za Večernji ustvrdio Marković.
01.07.2007.
www.net.hr
ne znam @celicni kako ti gledas na ovo ali ovdje im je bila klasicna "razguziva" od strane grobljaCelicna_saka wrote: Na koje poraze mislis?