Nisu svi isti...

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Sinapsa

Post by Sinapsa »

danas wrote:sad mi treba onaj smajli sto se crveni od stida... :-) :-)
hvala :)
nisam ja kriv sto si komplimente zasluzila :)

inace forum je dobar....kada ga uporedimo sa nekim drugima mogu reci da sam ponekad bas ponosan na Bosance i Hercegovce zbog nacina na koji izrazavaju svoja najrazlicitija misljenja.
Eto toliko od mene...ne smijem vise zachatavati i uvlaciti se :-)
VanHelsing

Post by VanHelsing »

Pa zar je moguce da jos ima ljudi koji izmisljaju toplu vodu sa komentarima nisu svi oni isti. Kao nije 10 miliona srba isto?! Pa nismo ja i moje dvije sestre isto a ne citav jedan narod. I sta sad s tim? Uostalom mislim da bi se mi trebali malo na sebe vise fokusirati a ne da nam posljednjih nekoliko dana glavna briga bude koga ce srbija da posalje na evroviziju i ko place za slobom?! Nama ovi nasi napisase ustav u medjuvremenu. A srbe treba da pustimo na miru da se sami sa sobom dogovore a mi u tome da im ne odmazemo.
Fair Life

Post by Fair Life »

danas wrote:sad mi treba onaj smajli sto se crveni od stida... :-) :-)
hvala :)
Image
picadilly

Post by picadilly »

Dajte ba ljudi, idite, pa pregledajte malo temu : "Da se zna, da se pamti, da se ne zaboravi..." pa ce vam brzo bit jasno da su svi isti gadovi. Eno i dan danas pricaju kako ce nas opet "sjebat". Samo se vi zajeb***ajte pa pocnite da ih dijelite na dobre i lose.
Sto momak malo vise rekao: I ovih nekoliko osoba - se garant ljube 3 puta; i dajem glavu da su dizali tri prsta za vrijeme rata u Bosni. SVI. Ne zavaravaj te se, nego pamet u glavu - jer su nam u septembru 1991 vec spremali opkoljenje Sarajeva dok smo mi jos uvijek s istim kahvenisali.
Nek je onaj Hitler Broj 2 rikno i da se vise oslobodimo njihovih opanaka i slava Vasilija i slicnih idiota.

Joj pravo sam ljuta :angry:
Last edited by picadilly on 03/04/2006 19:03, edited 1 time in total.
picadilly

Post by picadilly »

Samo procitajte pitanje i naravnoodgovor koji slijedi, na jednom srpskom forumu i sve ce vam biti jasno. http://forum.b92.net/index.php?showtopic=26254
Post Reply