ipak mislim da je auto bolje uvesti iz vana, čak i iz Amerike, jer polovna auta ni blizu nisu ocuvana kod nas kao kod njih. Ko to jos kod nas redovno odrzava auto, osim kad nesto zalupa pa idi majstoru. Ja lično vozim na plin 4 godine i nikad nisam imao problema, a o potrosnji da ne i govorim. znao sam otici na more i nazad za 30 km plina.Miro Spiro wrote:Fino kupis u BiH auto koje ti je prikladno po onoj staroj" pokrij se koliko ti je dug jorgan" jer sa olupinama iz Amerike plus jos plin na mostu dobijes na cupriji izgubis.mirzaalmira wrote: sta je ovo, ne mogu da nadjem nijednog murana po evropi, samo u Americi na ovom craigslist.org
NIssan Murano
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
mirzaalmira
#26 Re: NIssan Murano
-
Miro Spiro
- Grijem se na: toplotna pumpa
- Vozim: Jensen Interceptor
#27 Re: NIssan Murano
Ja sam iz Amerike uveo BMW 7 NOVU 2006 godine i Lexusa 2011 godine NOVOG .BMW sam ja doveo kad sam tamo radio i jednostavno mi bilo zao prodati ga a Lexus mi je doveo brat.Govorim o novim autima.Sto se tice polovnog sve je tu negdje ista situacija sa servisom. I kod njih je ekonomska kriza itd. Bolje kupiti nesto manje ali novo nego neki brod ali dosta stariji.Sto se tice plina dobro se zna za sto se koristi plin
.Kad ne budem imao novca za gorivo fino si kupim Aygo ili Yaris i zavrsim stvar sa potrosnjom. Mada imam Ladnu Nivu dugu koja je na plin iako je ja osobno vrlo malo vozim.
-
Melami
#28 Re: NIssan Murano
Kakav plin, vec sam rekao, nije vise ni to tako isplatljivo. Eno Duster 24k pravo dobar, trosi pravo malo, imas garanciju dovooljnu, nakon 4-5 gpdina ga prodas i kupis novi.