Nismo ni mi uvijek loši...
-
downtoearth
#1 Nismo ni mi uvijek loši...
Jutros djevojci stao Jugo onako odjednom. Ne samo da je vozač auta koje se jedva zaustavilo iza nje da ne udari (ja već mislio sad će belaj) pomogao djevojci da odgura auto u stranu nego su pomogla još 3 prolaznika a onda (nećete vjerovati) ju je vozač zaustavljenog auta povezao... Uvijek kritikujem pa moram nekad i da pohvalim 
- Prezioso
#2 Re: Nismo ni mi uvijek loši...
Svaka cast, al to je zato sto je DJEVOJKA. 
- Sarayman
#3 Re: Nismo ni mi uvijek loši...
Da je kakvom rmpaliji stao auto, ne bi taj jos nigdje mak'o. Pustili bi ga da se smrzne..
-
bierkof
#4 Re: Nismo ni mi uvijek loši...
Nije istina... neki dan mi stade auto i izadjose 3 djevojke... Pomogle mi da ga odguram, a jedna me cak i povezla

-
BajrinNajmladji
#5 Re: Nismo ni mi uvijek loši...
I meni je komšija moj klemirao akumulator pred garažom, pa sam pokrenuo svoju starudiju!
Drugi put, pred mojom garažom, meni nepoznat vozač kedija zaglavio u snijegu, pomogao sam mu, ali nisam Supermen i izgurasmo ga tri učenika iz obližnje osnovne škole i ja. Sve ok, ali djeca kažu meni: Čiko, a da vi nama date po 5KM (Ili 2 KM-ne sjećam se više) što smo vam pomogli!?
Nove generacije, nova muzika, čips, flips, 7days,...Jedina konstanta - Koka-kola.
Drugi put, pred mojom garažom, meni nepoznat vozač kedija zaglavio u snijegu, pomogao sam mu, ali nisam Supermen i izgurasmo ga tri učenika iz obližnje osnovne škole i ja. Sve ok, ali djeca kažu meni: Čiko, a da vi nama date po 5KM (Ili 2 KM-ne sjećam se više) što smo vam pomogli!?
Nove generacije, nova muzika, čips, flips, 7days,...Jedina konstanta - Koka-kola.
- burekodsira
#6 Re: Nismo ni mi uvijek loši...
jedne godine su mene 4-5-6 djevojaka gurale da upalim auto
od bruke nisam stigo da prebrojim koliko ih je bilo 
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#7 Re: Nismo ni mi uvijek loši...
U sred rata u Ulici Maršala Tita stao UNPROFOR-ov mini transporter, kad ja, tamo, prepoznam generala Ruperta Smitha. I on gura sa onim svojim posilnim.
Ratno doba, pa svi smo bili nekako drugačiji solidarni, pa neko tegli vodu, neko traži cigaru nije 2 dana zapalio, neko drva odnekud nabavio, neko opet, šljegne sa pregovora na Palama i nadje se u nevolji,...Prifuram Rupertu i ostalim da pripomognem u guranju pinzgauera (Ma, samo je ličilo na pinzgauera) i kažem mu na našem jeziku:
-''I am Batman - superhero, I use to help people who are in troubles.''
Nismo malo gurali i onaj ferŠo ''upali'' transpoterčić.
Ne znam šta je bilo, al' dizelaši se ne mogu ''upaliti'' na guranje, je li tako?
Ratno doba, pa svi smo bili nekako drugačiji solidarni, pa neko tegli vodu, neko traži cigaru nije 2 dana zapalio, neko drva odnekud nabavio, neko opet, šljegne sa pregovora na Palama i nadje se u nevolji,...Prifuram Rupertu i ostalim da pripomognem u guranju pinzgauera (Ma, samo je ličilo na pinzgauera) i kažem mu na našem jeziku:
-''I am Batman - superhero, I use to help people who are in troubles.''
Nismo malo gurali i onaj ferŠo ''upali'' transpoterčić.
Ne znam šta je bilo, al' dizelaši se ne mogu ''upaliti'' na guranje, je li tako?