Eih ljubomornost!Ženski Dr.Med wrote:sta te briga... ne placas ti iz svoga dzepa... osim toga holandija je bosni duzna puno togaEborg wrote:Ima i bezobrazluka sa naše strane. Znam za lika koji prima socijalnu pomoć (koja je mislim viša od ove doživotne rente) i ima holandsko zdravstveno osiguranje i sve i došao je u BiH gdje također prima neku penziju po nekom drugom osnovu ako nije invalidska ili nešto. Prijavljen je u Holandiji a živi ovdje, ništa ne radi, pati i jednu i drugu državu nizašta. Meni je to odvratno i takve parazite bih s noge na nogu izbacio tako da s jedne strane i razumijem holandski zahtjev iako je u principu to odraz jačanja radikalne desnice tamo.
u tvom komentaru vidim samo ljubomornost
Mora da si htjela reci da vidis ljubomoru!
S obzirom da nam bas ne ide nas jezik, predpostavljam da je Ženski Dr.Med neko ko je duze vec tamo i da 'ona placa' to iz svog dzepa. E bas je u tom problem! Zapadnjaci smatraju da se pojedince tice samo ono sto isti placaju ... a ne ono sto ce im doci na naplatu, zaboravljajuci da vrijednost i cijena nisu isto!!! Cijena je svima ista ali je vrijednost svakom razlicita ...