najgori ce ti biti osjecaj praznine u nekoliko sledecih veza
i kad se budes budio pored 'novih' partnerica kao pored panjeva
pomislaces da li si 'normalan'
e taj period je najtezi no bitno je da si dozivio ljubav i da znas sta hoces
a prava ce se pojaviti kad tad
samo hrabro
NISAM ZNAO DA MORE VAKO DA ZABOLI
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- anais_nin
empatija ti je ocigledno jedna od "jacih" strana...blago ljudima oko tebeConjuror wrote:Evo da ti i ja ponudim rjesenje:
Suck my dick, bitch!![]()
Sta nas libo racku za tvoje nocne more, posebno te djecije prirode, kao sto si opisao. Ja ti savjetujem da se ubijes jer nikad niko nije imao problem kao ti...![]()
![]()
gotovo je ... smak svijeta...
Freaking kids...
-
Himera
EVO ME
Nije ba raja sve ok nisam našo druge alkohola nisam ni primiriso već mi je bio belaj na poslu tako da sam ostao još dodatna četiri sata posle isteka smjene
da odradim što sam morao a niđe kompjutera sa vanjskim linkom samo lokalni internet od firme.Vidim ima i pozitvnog i negativnog svega i svašta tako da mi i neki mogu da popuše(znš ti conjoure) al ipak ste se potrudili.Sve skupa sae i poklapa sa putom u BIH jer je ovog vikenda četersnica tetki
,koja me je čuvala čitavu godinu dana kad su mi starci imali 78-e saobračajni udes.Tako raja još jednom thanks!

Minnela jel se ti ko javljaš bona?

Minnela jel se ti ko javljaš bona?
-
nebi
Ovako,da ti dedo nebi nesta ka'je:
kakva f.....g normalna veza,sta je to?Ja sam imao pun kurac "nenormalnih" i zabranjenih veza,neke malo incestuozne,neke druge vjere,sve jedna ljepsa od druge(haman sto je zabranjeno).
Dva rodjaka su ozenili drugu vjeru(u Bosni poslije rata,heeeej),
roditelji su skakali naglavce,bilo je i prijetnji ubistvom,ali momke je boljela kita,a cure valjda ono sta ih ima bolit.
Ja sam ozenio djevojku (ista vjera,ali zabranjena) koja je bila spremna odreci se roditelja ako se ne pomire sa cinjenicama i volim je ko sunce i sufaru.
Dakle: ako te cura voli,onda ce da je zaboli (rimuje se,jebote) za vjerom i za roditeljima...ali onda ti moras biti siguran u sebe,jer ako pokleknes onda si ti papak.
Ako ne......eeee,onda si daj vremena da odbolujes.Ako ne znas sta da radis,najbolje ne radi nista.A kad prodje dovoljno vremena,onda ces opet osjetiti onaj predivni trenutak kad neka nova djevojka udje u tvoj zivot.Ljudi moji,ma vrijedi se za takve momente svako malo rastajati sa curama(salim se,sorry).
Eto,more bit da ti je sta pomoglo,a ako nije bar smo mrcili forum i slova.
kakva f.....g normalna veza,sta je to?Ja sam imao pun kurac "nenormalnih" i zabranjenih veza,neke malo incestuozne,neke druge vjere,sve jedna ljepsa od druge(haman sto je zabranjeno).
Dva rodjaka su ozenili drugu vjeru(u Bosni poslije rata,heeeej),
roditelji su skakali naglavce,bilo je i prijetnji ubistvom,ali momke je boljela kita,a cure valjda ono sta ih ima bolit.
Ja sam ozenio djevojku (ista vjera,ali zabranjena) koja je bila spremna odreci se roditelja ako se ne pomire sa cinjenicama i volim je ko sunce i sufaru.
Dakle: ako te cura voli,onda ce da je zaboli (rimuje se,jebote) za vjerom i za roditeljima...ali onda ti moras biti siguran u sebe,jer ako pokleknes onda si ti papak.
Ako ne......eeee,onda si daj vremena da odbolujes.Ako ne znas sta da radis,najbolje ne radi nista.A kad prodje dovoljno vremena,onda ces opet osjetiti onaj predivni trenutak kad neka nova djevojka udje u tvoj zivot.Ljudi moji,ma vrijedi se za takve momente svako malo rastajati sa curama(salim se,sorry).
Eto,more bit da ti je sta pomoglo,a ako nije bar smo mrcili forum i slova.
-
Dezze
Ma himera, meni se vise cini da to zavisi od osobe, da li je dovoljno jaka da prebrodi "razlicite vjere"Himera wrote:Kako me nađe jagi bona pogodi u sredinu problema svaka ti častjagomirka wrote:Ma,svaka cast kome ide..i ja ih znam kojima ide,ali znam i one kojima fakat nije islo radi toga..obicno se to na kraju lose zavrsi..ovo je specificna sredina,tako da ovdje bas i ne vazi ona Ljubav ne vidi vjeru i sl..kub lajkan wrote: Cuuuuuuuuj![]()
Ja ih znam kojima ide, i to jako dobro...![]()
![]()
I ja sam mislio da mi ide kod mojih su zaboravili to al izgleda da je nju dobro kuhalo![]()
![]()
![]()
![]()
i nije joj dalo mira i morala je osjetiti neke stvari kod svojih
![]()
![]()
![]()
.Još jednom mislio sam da mi ide al izgleda da je bilo obrnuto.Svaka čast onima koji uspijevaju kublaj kane jer jih i ja znam a i dobro sam upoznat sa vrlo lošim raskidima a jednog sam gore opisao.A i jagomirka dobro reče nema jake težine da ljubav vjeru ne vidi
![]()
![]()
![]()
![]()
Znas, da je ta tvoja cura bila dovoljno jaka da odjebe familiju, da im kaze da je to njen zivot i njena stvar s kim ce izlaziti, bilo bi svakako vrijedno pokusaja....bla,bla,bla, onda bi tu bilo hajra. ali ovako....ma gledaj ovako na stvar: bolje je sto ste sad zbog toga rskinuli. ona izgleda nije dovoljno jaka osoba (a sta ce ti takva??) a drugo, sto biste se vas dvoje patili, kad bi to ionako nekad medju vama puklo zbog razlicitih vjera. bolje sad, nego kad dobijete dijete....
Inace, ja takodjer znam ljude kojima dobro ide, a da nisu iste vjere. Ali ide im dobro jer imaju svoje ja, ne dozvoljavaju da im drugi pametuju sta da misle, koga da vole...