Koji su vasi aduti/karte koje bacite na sto kada zelite da osvojite osobu koja vam se sviđa?
Nisam lijep kao Brad Pitt ali zato lizem kao Lassie...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
oridjidji
#1 Nisam lijep kao Brad Pitt ali zato lizem kao Lassie...
Nas Mujo nije lijep kao Brad Pitt, nije je razvijen kao Stalone, ali zato lize kao Lassie...
Koji su vasi aduti/karte koje bacite na sto kada zelite da osvojite osobu koja vam se sviđa?
- Simply_Red
-
oridjidji
#3 Re: Nisam lijep kao Brad Pitt ali zato lizem kao Lassie...
Puno ti je 100 eura, mozes i sa 25 dobro proćiSimply_Red wrote:100 eura
- Tvrdokorna mrlja
#4 Re: Nisam lijep kao Brad Pitt ali zato lizem kao Lassie...
ja idem s karom prvo na stol,ako mi se svidja,ako ne onda malim pikom 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
-
oridjidji
#6 Re: Nisam lijep kao Brad Pitt ali zato lizem kao Lassie...
hhh dobro je pa ne ides trefomTvrdokorna mrlja wrote:ja idem s karom prvo na stol,ako mi se svidja,ako ne onda malim pikom
- green man
#7 Re: Nisam lijep kao Brad Pitt ali zato lizem kao Lassie...
Omjeh i dobra volja... valjda žene imaju te neke "senzore" za skontat iskrenost tih osmjeha, zato uvijek srdačno
ako ništa onda preć na ruralnu varijanu "Štaš' pit mala"...
- crven_barjak
#8 Re: Nisam lijep kao Brad Pitt ali zato lizem kao Lassie...
Sve, i zivot ako treba, za kvalitetno zabijanje
Osmjeh, kultura, elokvencija (sirokog dijapazona, uspjesno demonstrirana tokom iscrpnih dijaloga o ugrozenosti elementarnih ljudskih prava u Sudanu, zastiti zivotinjskih vrsta u procesu izumiranja do strucne kritike ekspozea i perfomansa moderne umjetnosti
), ispoljeno iskreno razumjevanje za borbu protiv diskriminacije zene u politici, na poslu i unutar drustva uopste (jooo suplje
)...ma sve za muf
Sve na sto za "trokutic" : suske raznih valuta, ,mnogo istih u najvecim apoenima, lanac s vrata uspomena na rahmetli nenu (izvini neno, ali i ti bi se obradovala
), iPhone 4S (bez SIM-a, doduse
), svaka vrsta stimulacije (cenzura
), sav raspolozivi (i onaj, samo za tu priliku, falsifikovani
) grunt i ZK, bjanko izjavu ziranta na neodredjeni iznos sa hipotekom na predhodno navedene nekretnine...
I onda,
do pobjede, ne ustaknuti ni pred umorom, ni pred insomniom (ima i za to lijeka, konkretnog
), kad je najteze i kad topdzija posustaje, zamisliti da mrski neprijatelj prelazi rijeku, i udariti iz sredista duha silinom predaka
, i k tome, sve isto ko Lassie, samo manje salive rasipam:lol: 
Osmjeh, kultura, elokvencija (sirokog dijapazona, uspjesno demonstrirana tokom iscrpnih dijaloga o ugrozenosti elementarnih ljudskih prava u Sudanu, zastiti zivotinjskih vrsta u procesu izumiranja do strucne kritike ekspozea i perfomansa moderne umjetnosti
Sve na sto za "trokutic" : suske raznih valuta, ,mnogo istih u najvecim apoenima, lanac s vrata uspomena na rahmetli nenu (izvini neno, ali i ti bi se obradovala
I onda,
-
Samprotivsviju
#9 Re: Nisam lijep kao Brad Pitt ali zato lizem kao Lassie...
Skolski primjer onih kojih se zene trebaju plasiticrven_barjak wrote:Sve, i zivot ako treba, za kvalitetno zabijanje![]()
Osmjeh, kultura, elokvencija (sirokog dijapazona, uspjesno demonstrirana tokom iscrpnih dijaloga o ugrozenosti elementarnih ljudskih prava u Sudanu, zastiti zivotinjskih vrsta u procesu izumiranja do strucne kritike ekspozea i perfomansa moderne umjetnosti![]()
), ispoljeno iskreno razumjevanje za borbu protiv diskriminacije zene u politici, na poslu i unutar drustva uopste (jooo suplje
![]()
![]()
)...ma sve za muf
![]()
![]()
Sve na sto za "trokutic" : suske raznih valuta, ,mnogo istih u najvecim apoenima, lanac s vrata uspomena na rahmetli nenu (izvini neno, ali i ti bi se obradovala), iPhone 4S (bez SIM-a, doduse
) grunt i ZK, bjanko izjavu ziranta na neodredjeni iznos sa hipotekom na predhodno navedene nekretnine...
![]()
![]()
I onda,![]()
do pobjede, ne ustaknuti ni pred umorom, ni pred insomniom (ima i za to lijeka, konkretnog
), kad je najteze i kad topdzija posustaje, zamisliti da mrski neprijatelj prelazi rijeku, i udariti iz sredista duha silinom predaka
![]()
ahahaa dobro se ismija
- Industrialyzer
#10 Re: Nisam lijep kao Brad Pitt ali zato lizem kao Lassie...
Daj meni jedan bantalajns a pickama sta tucu
- Urban B.
#11 Re: Nisam lijep kao Brad Pitt ali zato lizem kao Lassie...
kljuceve i mobitel na stol pa im ja ne moram ni prilaziti,doci ce one same 
- Melodicni
#12 Re: Nisam lijep kao Brad Pitt ali zato lizem kao Lassie...
Spustim lanac na hastal da odmorim vrat
-
Strpljiva
#13 Re: Nisam lijep kao Brad Pitt ali zato lizem kao Lassie...
@crven_barjak kao i uvijek 
- crven_barjak
#14 Re: Nisam lijep kao Brad Pitt ali zato lizem kao Lassie...
Hvala suncice saburliStrpljiva wrote:@crven_barjak kao i uvijek
-
PalaSa Marsa
#15 Re: Nisam lijep kao Brad Pitt ali zato lizem kao Lassie...
green man wrote:Omjeh i dobra volja... valjda žene imaju te neke "senzore" za skontat iskrenost tih osmjeha, zato uvijek srdačnoako ništa onda preć na ruralnu varijanu "Štaš' pit mala"...
*Crveni bajrace, masem ti evo - mah -mah.
- crven_barjak
#16 Re: Nisam lijep kao Brad Pitt ali zato lizem kao Lassie...
Ciao MarsovkoPalaSa Marsa wrote:green man wrote:Omjeh i dobra volja... valjda žene imaju te neke "senzore" za skontat iskrenost tih osmjeha, zato uvijek srdačnoako ništa onda preć na ruralnu varijanu "Štaš' pit mala"...
Dajder onog soka na razgadjanje.
![]()
![]()
![]()
*Crveni bajrace, masem ti evo - mah -mah.
-
dječak sa šibicama
#17 Re: Nisam lijep kao Brad Pitt ali zato lizem kao Lassie...
Sto bi rekao jedan moj kratkovidi prijatelj, "lovim ih na pogled".
-
oridjidji
#18 Re: Nisam lijep kao Brad Pitt ali zato lizem kao Lassie...
Ja bacim kljuceve od mog invisible BMW-a sto je vjecito na opravciMelodicni wrote:Spustim lanac na hastal da odmorim vrat
-
Ujedam
#19 Re: Nisam lijep kao Brad Pitt ali zato lizem kao Lassie...
Ja kao žensko, mogu da kažem da sam se pravo nasmijala, i žalosno je ali većina djevojaka je takva.
Na mene se pale kad vide moje usnee
- burek_in_space
#20 Re: Nisam lijep kao Brad Pitt ali zato lizem kao Lassie...
I josh pitaju: Shta pushish?!Ujedam wrote:Ja kao žensko, mogu da kažem da sam se pravo nasmijala, i žalosno je ali većina djevojaka je takva.![]()
![]()
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
-
Ujedam
#22 Re: Nisam lijep kao Brad Pitt ali zato lizem kao Lassie...
I josh pitaju: Shta pushish?!
[/quote]
To može samo da pita neki prostak kao ti.
-
KENJAC
#23 Re: Nisam lijep kao Brad Pitt ali zato lizem kao Lassie...
Nisam Bred, al zato mogu Pit !
-
nihoniho
#24 Re: Nisam lijep kao Brad Pitt ali zato lizem kao Lassie...
nema govora, stvarno bi bila kosmicka nepravda da ga ne zabijas redovno........nego, uz ljude s takvom predanoscu i strasti po pitanju doticnog organa , sramota je da neodgovorni pojedinci izvade kljuceve od auta i eto sponzorusa.......djevojke , imajte srca i prave vrijednosti.crven_barjak wrote:Sve, i zivot ako treba, za kvalitetno zabijanje![]()
Osmjeh, kultura, elokvencija (sirokog dijapazona, uspjesno demonstrirana tokom iscrpnih dijaloga o ugrozenosti elementarnih ljudskih prava u Sudanu, zastiti zivotinjskih vrsta u procesu izumiranja do strucne kritike ekspozea i perfomansa moderne umjetnosti![]()
![]()
![]()
)...ma sve za muf
![]()
![]()
Sve na sto za "trokutic" : suske raznih valuta, ,mnogo istih u najvecim apoenima, lanac s vrata uspomena na rahmetli nenu (izvini neno, ali i ti bi se obradovala), iPhone 4S (bez SIM-a, doduse
) grunt i ZK, bjanko izjavdu ziranta na neodredjeni iznos sa hipotekom na predhodno navedene nekretnine...
![]()
![]()
I onda,![]()
![]()
- burek_in_space
#25 Re: Nisam lijep kao Brad Pitt ali zato lizem kao Lassie...
Nisam ja prostak, ja samo iskreno pitao ono shto oni pomisle, dok se odushevljavaju izborom tvog faxa, muzikomkoju slushash, bojom maskare, izborom mobitela, netremice gledajuci tvoje usne, zamisljajuci kako ce vrlo brzo, uz malo srece doci do onoga shto ih jedino zanima.Ujedam wrote:
No dobro, ja sam prostak.