NINO PRSES I OSTALI "VELIKANI" HAYAT PRODUCTION

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

DTL

Post by DTL »

silence_is_sexy wrote:sjeca li se iko hayatovog ratnog programa (u rijetkim trenutcima kada je bilo struje)? ti su ljudi cenzurirali svoj filmski program tako sto su izbacivali neki telop preko "skakljivih" scena koje imalo "asociraju" na sex... cak su i poljupce, totalno naivne, izbacivali iz svog tada apsolutno "kosher" pregrama i sve je bilo zacinjeno 24/7 pustanjem ilahija i tada prikladnih "borbenih" pjesama...

danas ti licemjeri imaju polugole voditeljice u bajramskom programu...sise ispadaju na sve strane... gosti koji tu zalutase se ibrete...

ne smeta im vise golotinja i sada su odjednom jako, jako liberalni.. cak im ni deen-ova kampanja "goli andjeo" ne smeta...

jebiga... od muslimanske televizije postade hayat bosnjacka pink/grand sodoma i gomora...

a za cijelo se to vrijeme vlasnicka struktura nije nikada izmijenila... klan svrakica se okrece kako vjetar (ili bolje reci euro) puse... a bosnjaci ga puseeee.... kao i obicno: jebe nas ko stigne... a mi ni habera...
OVO POTPISUJEM (velika slova namjerno).

SVAKA OD OVIH RECENICA JE ISTINITA.

U stvari bitno je reci jedno, za sve u dijaspori koje razumijem zasto im Hayat bitan, ali koji sa stvarnim zivotom u BiH imaju zajednicko par telefonskih poziva familiji mjesecno i dva urlaopa godisnje.

Sto rece neki dan treba na ulici, ja sam se s nogu ukino kad sam cuo, kaze jaranici: jai i moji smo dosli u sarajevo na HOLIDAJS!!!!!

Dakle za vas je Hayat bitan, a Senad Hadzifekzovic idol, to je jasno.

Ali nemojte nama moralisati kad znamo s kim i kako zivimo. Neko je prije par dana ovdje napisao da ljudi u Hayatu stalno imaju problema sa platama.

Koliko je to istina ne znam, ali izgleda da nije daleko od istine, navodno jos nije prosla aprilska plata. Ako je to istina to znaci samo jedno, da se lova pogresno ulaze ili da ne funkcionise marketing.

A marketing ne radi obicno onda kad je gledanost programa mala ili minimalna.

A zasto je mala, to je pitanje koje trazi svoj odgovor, ali nazalost dijaspora ga ne moze dati.

Pozdrav
felichi

Post by felichi »

silence_is_sexy wrote:sjeca li se iko hayatovog ratnog programa (u rijetkim trenutcima kada je bilo struje)? ti su ljudi cenzurirali svoj filmski program tako sto su izbacivali neki telop preko "skakljivih" scena koje imalo "asociraju" na sex... cak su i poljupce, totalno naivne, izbacivali iz svog tada apsolutno "kosher" pregrama i sve je bilo zacinjeno 24/7 pustanjem ilahija i tada prikladnih "borbenih" pjesama...

danas ti licemjeri imaju polugole voditeljice u bajramskom programu...sise ispadaju na sve strane... gosti koji tu zalutase se ibrete...

ne smeta im vise golotinja i sada su odjednom jako, jako liberalni.. cak im ni deen-ova kampanja "goli andjeo" ne smeta...

jebiga... od muslimanske televizije postade hayat bosnjacka pink/grand sodoma i gomora...

a za cijelo se to vrijeme vlasnicka struktura nije nikada izmijenila... klan svrakica se okrece kako vjetar (ili bolje reci euro) puse... a bosnjaci ga puseeee.... kao i obicno: jebe nas ko stigne... a mi ni habera...
hebiga, sve je 100% tacno. moras biti SLJEP pa da ne vidis da svrakice zaboli i za drzavu, narod, grad, ljude, za bilo sta osim za NOVAC
dok bude OVACA bice i VUNE!!!!
Qler

Post by Qler »

Samo mi nije jasno kako ste tako zadrti?!

Mislim, svako ima svoj ukus. Ja na primejr gotivim Al'Dina, i kao covjeka i kao pjevaca.
Drugo, fakat ste ljubomorni.
Trece, shvatite da se danas SVE, ali SVE vrti oko NOVCA!!

felichi ti ako ti nije stalo do para, fino otvori svoju TV stanicu, pa emituj program DZABA pa cemo vidjeti dokle ces! Shvati da je danas SVE biznis! Posao! I ti prva radis za pare, garant ne radis dzaba!

Opet samo da napomenem, nemam nista ni protiv ni za Hayat, samo govorim onako, uopsteno! 8-)
koridor

Post by koridor »

felichi wrote:

hebiga, sve je 100% tacno. moras biti SLJEP pa da ne vidis da svrakice zaboli i za drzavu, narod, grad, ljude, za bilo sta osim za NOVAC
dok bude OVACA bice i VUNE!!!!
zastace drugo da ih boli k....c vec za novac. koga briga za drzavu.
hayat je najobjektivnija TV stanica u BIH, FTV, BHT su SDP servis, OBNi PINK su ipak strane TV, a ove ostale i ne vrijedi spominjati
Hendrix

Post by Hendrix »

O Hayatu i još nekim umjetnicima :D

http://idijebimater.com/clanak.php?id=269

http://idijebimater.com/clanak.php?id=146

Ipak mislim da je Pršeš najveća blamaža trenutačno a onaj duet ili truet s Tifom i Halidom je do bola smiješan.Tifa je propo definitivno.
urbanix

Post by urbanix »

Jos samo fali Dona Ares pa ce Hayat imati svu bosansku muzicku "elitu".
Post Reply