NINO PRSES I OSTALI "VELIKANI" HAYAT PRODUCTION
Moderator: _BataZiv_0809
-
SOUL_SELLER
#1 NINO PRSES I OSTALI "VELIKANI" HAYAT PRODUCTION
LAMIYA SRCE MI KO DZAMIJA-KAKVI SU TO STIHOVI MAJKO MOJA MILA!!!!!!!!!!?????????????????'DJEVOJKA MOG JARANA NE ZNA STA JE BANANA---kakvo to smece nam hayat plasira??ako je u srbiji pink izvor srpskog smeca onda je hayat u bosni izvor bosnjackog smeca!!!da mi je znati koji ce kretern dati 15 km za novi cd selme muhedinovic ,nine prsesa i ostalih "umjetnika" hayat produkcije(armin sakovic i njegovi "cuveni" i "dubokoumni" stihovi tipa ja ne pijem vino sto je meni fino) zamalo zaboravih tu je i novi album deena-MELEK SA MAHANOM--
"SJAJNA" NAM JE MUZICKA SCENA U BOSNI!!!!!
NAZALOST GRUPE I MUZICARE KAO STO SU DUBIOZA KOLEKTIV ,VUNENY ,SIKTER,ADI LUKOVAC ,SCH NIKO U BOSNI NE JE** PET POSTO AL ZATO SU TU "VELIKANI" NTV HAYAT
"SJAJNA" NAM JE MUZICKA SCENA U BOSNI!!!!!
NAZALOST GRUPE I MUZICARE KAO STO SU DUBIOZA KOLEKTIV ,VUNENY ,SIKTER,ADI LUKOVAC ,SCH NIKO U BOSNI NE JE** PET POSTO AL ZATO SU TU "VELIKANI" NTV HAYAT
-
Kukuruz_Barbe-q
zaboravili smo i jos jedan uber-hit nine prsesa dali dali da dam il da nedam.Pa retardirana djeca mogu pisat bolje pjesme od njega,a on ko neki pjevač
-
Ajnslag-cincilator
Zar uopšte treba obraćati pažnju na selju Pršeša? Zar neko sluša tu "muziku". Meni je najcrnje kada njegovu muziku svrstavaju u pop rock. Tako su barem radili na Hayatu.
-
vjestica
#10 nino prses i ostali velikani hayat production
Hayat je odron u svakom pogledu, u skladu s tim je i njihova muzička produkcija.
Nego, zna li neko šta se događa sa Lakom? gdje je?je li objavio petu pjesmu, najbolju do sada?
Nego, zna li neko šta se događa sa Lakom? gdje je?je li objavio petu pjesmu, najbolju do sada?
-
DonDavudes
Laka otiso u ameriku (tako sam cuo) 
-
japaja
sta sad - ne valja Nino i Hayat a Aldino (bez Hayata valja). Sta je sa Sare Roma, Konvoj, Selma Muhedinovic? Hayat je jedva krenuo sa radom i trenutno je jedna perspektivna muzicka tvornica. Pa moze li ista (ISTA???) u Bosni krenuti a da se ne napada i gazi. Vidm nesto vam Hayat nije omiljen, valjda zbog Svrakica, draza vam recimo Nova Tv (vlastnik je teski mafijas) al haj bolan nek je tudje pa valja. Hayat je jedina produkcijska kuca u BiH koja je pokrenula kampanju borbe protiv pirata i ozbiljno se krenula baviti sa tim poslom. program jim je kvalitetan al ima jednu manu - made in bih, jel? aa ljudi, u p.m.
to ''velikani'' mi smeta posto stvarno ne znam ko je vise u bosni od zivih umjetnika ''velik''???
to ''velikani'' mi smeta posto stvarno ne znam ko je vise u bosni od zivih umjetnika ''velik''???
-
ziggy
U pravu si da je nama Bosancima omiljeni sport napadanje domaceg a hvaljenje stranog i tudjeg.Ali stvarno se neke nase televizije nimalo ne trude da u svoj program ubace neke mlade i jos neafirmisane grupe.Ali tada valjda ne bi bilo Selme Muhedinovic pa ih niko ne bi gledao.japaja wrote:sta sad - ne valja Nino i Hayat a Aldino (bez Hayata valja). Sta je sa Sare Roma, Konvoj, Selma Muhedinovic? Hayat je jedva krenuo sa radom i trenutno je jedna perspektivna muzicka tvornica. Pa moze li ista (ISTA???) u Bosni krenuti a da se ne napada i gazi. Vidm nesto vam Hayat nije omiljen, valjda zbog Svrakica, draza vam recimo Nova Tv (vlastnik je teski mafijas) al haj bolan nek je tudje pa valja. Hayat je jedina produkcijska kuca u BiH koja je pokrenula kampanju borbe protiv pirata i ozbiljno se krenula baviti sa tim poslom. program jim je kvalitet
an al ima jednu manu - made in bih, jel? aa ljudi, u p.m.
-
dinash
ne. ima jednu manu - sranje je! iliti NIJE kvalitetan. bash to je tema 'ove emisije'.japaja wrote:Pa moze li ista (ISTA???) u Bosni krenuti a da se ne napada i gazi. Vidm nesto vam Hayat nije omiljen, valjda zbog Svrakica, draza vam recimo Nova Tv (vlastnik je teski mafijas) al haj bolan nek je tudje pa valja. [...]. program jim je kvalitetan al ima jednu manu - made in bih, jel?
inace, po kojoj si ti logici drugaciji (da ne kazem 'bolji') od ovih "sto napadaju sve sto je nase" kada je tebi SVE sto je bosansko automatski dobro?
nagib je ragibu d dark sajd of d muuun. shvacash?
-
japaja
a odakle to tebi da sam ja u necemu bolji. hayat je televizija koja ''nama'' bosancima nakon 6,7 godina u sloveniji ponovo pruza priliku da svaki dan cujemo svoj jezik i gledamo nase price. jedini je program u bih, koji je imao hrabrosti, smjelosti i para da pruzi bas to. prvo to. he, cuj, sranje ...dinash wrote: inace, po kojoj si ti logici drugaciji (da ne kazem 'bolji') od ovih "sto napadaju sve sto je nase" kada je tebi SVE sto je bosansko automatski dobro?
drugo, citajuci ovaj forum vise ne zna ko je ovdje lud a ko zbunjen. znam samo da ima licemjera koji u jednom trenu psuju aliju u drugom psuju bregu jer je psovo aliju. i trosi se vrijeme na budalestine kao sto je smije li neko ili ne smije na bijelo dugme. i gricka nokte. a ne misli na buducnost. i hayat tema vidim da je cesta. ma sve sto uspije u bosni to se zgazi. i nakon sedam kaseta Hayat je izvor bosanskog smeca. jedan od suorganizatora BH radijskog festivala, stanica koja vrti bh muziku vise nego sto smo nekad imali u mjesec dani prilike gledajuci BHT satelit, stanica koja izdaje Selmu, Aldina, Lea, ... ''producira'' sranje. sta je sve snimano u Croatia records a nikad od njih ne cujes kako jim CR ne valja.
i nisam rekao, da je sve sto je bosansko odlicno, al majku mu pa nije ni toliko grozno.
-
bosniaque
japaja wrote:sta sad - ne valja Nino i Hayat a Aldino (bez Hayata valja). Sta je sa Sare Roma, Konvoj, Selma Muhedinovic? Hayat je jedva krenuo sa radom i trenutno je jedna perspektivna muzicka tvornica. Pa moze li ista (ISTA???) u Bosni krenuti a da se ne napada i gazi. Vidm nesto vam Hayat nije omiljen, valjda zbog Svrakica, draza vam recimo Nova Tv (vlastnik je teski mafijas) al haj bolan nek je tudje pa valja. Hayat je jedina produkcijska kuca u BiH koja je pokrenula kampanju borbe protiv pirata i ozbiljno se krenula baviti sa tim poslom. program jim je kvalitetan al ima jednu manu - made in bih, jel? aa ljudi, u p.m.
potpisujem...ne moze kod nas nista biti da valja!
ali zato valjda tudje sve, ali zato smo i ovako napredni, ali zato ebesh nas kad ni sami necemo sebi da pomognemo!
sve sami absolventi "oxforda" reko bi covjek kad pocnu filozofirati!
-
bosniaque
dinash wrote:ne. ima jednu manu - sranje je! iliti NIJE kvalitetan. bash to je tema 'ove emisije'.japaja wrote:Pa moze li ista (ISTA???) u Bosni krenuti a da se ne napada i gazi. Vidm nesto vam Hayat nije omiljen, valjda zbog Svrakica, draza vam recimo Nova Tv (vlastnik je teski mafijas) al haj bolan nek je tudje pa valja. [...]. program jim je kvalitetan al ima jednu manu - made in bih, jel?
inace, po kojoj si ti logici drugaciji (da ne kazem 'bolji') od ovih "sto napadaju sve sto je nase" kada je tebi SVE sto je bosansko automatski dobro?
nagib je ragibu d dark sajd of d muuun. shvacash?
pa mislim da je bolje da mu bude sve dobro nego tebi sto je sve lose!
-
hajdar
pa upravo je tu i razlog sto valja tj ne valja hayat. vama se svidja zato sto mozete cuti nas/vas jezik, ali vam sadrzaj emisija ocito nije posebno bitan. mi, koji smo u BiH, trazimo neke kvalitetne emisije, nove filmove i sl, a to, vjeruj mi, na hayatu ne mozes naci!!!(kao uostalom ni na jednoj bh televiziji, nazalost)japaja wrote:a odakle to tebi da sam ja u necemu bolji. hayat je televizija koja ''nama'' bosancima nakon 6,7 godina u sloveniji ponovo pruza priliku da svaki dan cujemo svoj jezik i gledamo nase price. jedini je program u bih, koji je imao hrabrosti, smjelosti i para da pruzi bas to. prvo to. he, cuj, sranje ...dinash wrote: inace, po kojoj si ti logici drugaciji (da ne kazem 'bolji') od ovih "sto napadaju sve sto je nase" kada je tebi SVE sto je bosansko automatski dobro?
nemam nista protiv dijaspore, ali malo previse isticete svoju ljubav prema BiH. ne kazem da je ne volite i da to ne trebate pokazivat, ali nemojte to "prosipat" nama koji zivimo ovdje!!!
respect
-
r_faruk
ja neki dan vidjeh lika koji kupuje album nine prsesa, i slicnih "umjetnika"................. elem, hayat je sr*nje mrtvo................nikad ga ne gledam jer ostale televizije nude puno bolji program od hayata, a i taj program ne valja...................... 
-
dinash
ne. nije sve grozno. ali (nazalost) mnogo toga jeste.japaja wrote:a odakle to tebi da sam ja u necemu bolji. hayat je televizija koja ''nama'' bosancima nakon 6,7 godina u sloveniji ponovo pruza priliku da svaki dan cujemo svoj jezik i gledamo nase price. jedini je program u bih, koji je imao hrabrosti, smjelosti i para da pruzi bas to. prvo to. he, cuj, sranje ...dinash wrote: inace, po kojoj si ti logici drugaciji (da ne kazem 'bolji') od ovih "sto napadaju sve sto je nase" kada je tebi SVE sto je bosansko automatski dobro?
i nisam rekao, da je sve sto je bosansko odlicno, al majku mu pa nije ni toliko grozno.
ali to nije samo bosanski problem. sto je teodor stredzen rekao devedeset posto SFa je smece, ali 90% bilo cega je smece.
problem je da u bosni ovaj odnos vise u stilu 99:1. kad bude 90:10 bice sve ok.
inace, meni su zanimljivi ljudi koji ne dopustaju nikakvu krititku. zanimljiviji i od ljudi koji samo kritikuju, tzv. pljuvanje, odnosno, pljuvaci. ja zivim u ljubljani vec 5 godina i NON STOP slusam slovence kako kritikuju (konstruktivno, a vala i nekonstruktivno) i "pljuju" po svom. a slovenci su u 20 godina boljoj situaciji od nas.
-
silence_is_sexy
sjeca li se iko hayatovog ratnog programa (u rijetkim trenutcima kada je bilo struje)? ti su ljudi cenzurirali svoj filmski program tako sto su izbacivali neki telop preko "skakljivih" scena koje imalo "asociraju" na sex... cak su i poljupce, totalno naivne, izbacivali iz svog tada apsolutno "kosher" pregrama i sve je bilo zacinjeno 24/7 pustanjem ilahija i tada prikladnih "borbenih" pjesama...
danas ti licemjeri imaju polugole voditeljice u bajramskom programu...sise ispadaju na sve strane... gosti koji tu zalutase se ibrete...
ne smeta im vise golotinja i sada su odjednom jako, jako liberalni.. cak im ni deen-ova kampanja "goli andjeo" ne smeta...
jebiga... od muslimanske televizije postade hayat bosnjacka pink/grand sodoma i gomora...
a za cijelo se to vrijeme vlasnicka struktura nije nikada izmijenila... klan svrakica se okrece kako vjetar (ili bolje reci euro) puse... a bosnjaci ga puseeee.... kao i obicno: jebe nas ko stigne... a mi ni habera...
danas ti licemjeri imaju polugole voditeljice u bajramskom programu...sise ispadaju na sve strane... gosti koji tu zalutase se ibrete...
ne smeta im vise golotinja i sada su odjednom jako, jako liberalni.. cak im ni deen-ova kampanja "goli andjeo" ne smeta...
jebiga... od muslimanske televizije postade hayat bosnjacka pink/grand sodoma i gomora...
a za cijelo se to vrijeme vlasnicka struktura nije nikada izmijenila... klan svrakica se okrece kako vjetar (ili bolje reci euro) puse... a bosnjaci ga puseeee.... kao i obicno: jebe nas ko stigne... a mi ni habera...
-
daredevil
Eto vidis koliko tebi pomaze Hayat sa domacim jezikom. U bosanskom jeziku iza tacke dodje veliko slovo. I nije jim, nego im. Imena se takodje pisu velikim slovom npr. nije alija nego Alija itd...japaja wrote:a odakle to tebi da sam ja u necemu bolji. hayat je televizija koja ''nama'' bosancima nakon 6,7 godina u sloveniji ponovo pruza priliku da svaki dan cujemo svoj jezik i gledamo nase price. jedini je program u bih, koji je imao hrabrosti, smjelosti i para da pruzi bas to. prvo to. he, cuj, sranje ...dinash wrote: inace, po kojoj si ti logici drugaciji (da ne kazem 'bolji') od ovih "sto napadaju sve sto je nase" kada je tebi SVE sto je bosansko automatski dobro?
drugo, citajuci ovaj forum vise ne zna ko je ovdje lud a ko zbunjen. znam samo da ima licemjera koji u jednom trenu psuju aliju u drugom psuju bregu jer je psovo aliju. i trosi se vrijeme na budalestine kao sto je smije li neko ili ne smije na bijelo dugme. i gricka nokte. a ne misli na buducnost. i hayat tema vidim da je cesta. ma sve sto uspije u bosni to se zgazi. i nakon sedam kaseta Hayat je izvor bosanskog smeca. jedan od suorganizatora BH radijskog festivala, stanica koja vrti bh muziku vise nego sto smo nekad imali u mjesec dani prilike gledajuci BHT satelit, stanica koja izdaje Selmu, Aldina, Lea, ... ''producira'' sranje. sta je sve snimano u Croatia records a nikad od njih ne cujes kako jim CR ne valja.
- Bosanac_21
Drago mi je sto je jedna izdavacka kuca u Bosni i Hercegovini
konacno krenula naprijed i ponovo okuplja Bosanske pjevace.
Jeste da su tekstovi pojedinih pjesama stvarno "ubitacni"
ali sirom svijeta to prolazi
Sto se tice novih albuma snimljenih u Hayatu, Elvire Rahic album
je stvarno dobar kao sto je i album Al Dine
Vrijeme je da konacno podrzimo nesto nase kao sto je izdavacka kuca
Hayat. Zar nije bolje da nasi pjevaci snimaju albume u svojoj
zemlji i da tako ova kuca postane jos bolja, a i lova da ostaje u Bosni
konacno krenula naprijed i ponovo okuplja Bosanske pjevace.
Jeste da su tekstovi pojedinih pjesama stvarno "ubitacni"
ali sirom svijeta to prolazi
Sto se tice novih albuma snimljenih u Hayatu, Elvire Rahic album
je stvarno dobar kao sto je i album Al Dine
Vrijeme je da konacno podrzimo nesto nase kao sto je izdavacka kuca
Hayat. Zar nije bolje da nasi pjevaci snimaju albume u svojoj
zemlji i da tako ova kuca postane jos bolja, a i lova da ostaje u Bosni