madner wrote:
©to ne izbacuje cigane, a ne èovjeka koji je uredno kupio kartu.
NINJA REVIZORI
- madner
Neki dan uletilo malo stado, zauzelo centralni dio, otjerali raju smradom i počeli da startaju prosjačke pohode.Ergot wrote:madner wrote:
Što ne izbacuje cigane, a ne čovjeka koji je uredno kupio kartu.![]()
![]()
I šta čovjek da uradi, ako ga sam izbaci uprljat će se. Ako ga nabiješ nogom u glavu ispade da si zlotvor, ako ništa ne uradiš moraš trpit smrad. Užaš.
- Troll_Happens
bilo prije par mjeseci kod vjecne vatre... stoji par malih cigana pale nesto.. prolaze dva drota i diskutuju medjusobno kaze onaj jedan vidi ih sto pale komade gume... drugi odgovara da mi je i njih da pobacam u vatru manje bi posla imao..madner wrote:Neki dan uletilo malo stado, zauzelo centralni dio, otjerali raju smradom i počeli da startaju prosjačke pohode.Ergot wrote:madner wrote:
Što ne izbacuje cigane, a ne čovjeka koji je uredno kupio kartu.![]()
![]()
I šta čovjek da uradi, ako ga sam izbaci uprljat će se. Ako ga nabiješ nogom u glavu ispade da si zlotvor, ako ništa ne uradiš moraš trpit smrad. Užaš.
odgovara mu ovaj nemoj dosta mi je smrada ovako ako to ucinis smrdice vishe hahah
nista protiv cigana..ali stvarno da ih je manje lakse bi bilo
- Troll_Happens
Ne razumijem o cemu pricas uopste. Ja sam protiv onih prosjaka.. cigani su dobar narod i rado se sa njima druzim kada sam u prilici jer su veseo i posten narod a sad sto neko koristi njihovu situaciju i tjera ih na prosjacenje to je druga prica.. mada kao i u svakom narodu ima kukolja tako i tu.. ali eto ovi koji se tu radjaju su valjda odmah preodredjeni i regrutuju se za takve poslove... nazalost. Kad mu ljudski kazes ne peri prozor od automobila a on pere ili ga otjeras pa hoce da te pljune.. ti ga ne bi spalila i sa gumom i benzinom... fakat to ne kontam... izvukla si nesto iz kontexta.dinchy84 wrote:i onda ce sutra reci: "Nisam ja rasista"Jedan001 wrote: nista protiv cigana..ali stvarno da ih je manje lakse bi bilo![]()
![]()
- Tesssa
nisam ja apsolutno nista izvukla iz konteksta, nego sam citirala tvoju zadnju, zavrsnu recenicu...Jedan001 wrote:Ne razumijem o cemu pricas uopste. Ja sam protiv onih prosjaka.. cigani su dobar narod i rado se sa njima druzim kada sam u prilici jer su veseo i posten narod a sad sto neko koristi njihovu situaciju i tjera ih na prosjacenje to je druga prica.. mada kao i u svakom narodu ima kukolja tako i tu.. ali eto ovi koji se tu radjaju su valjda odmah preodredjeni i regrutuju se za takve poslove... nazalost. Kad mu ljudski kazes ne peri prozor od automobila a on pere ili ga otjeras pa hoce da te pljune.. ti ga ne bi spalila i sa gumom i benzinom... fakat to ne kontam... izvukla si nesto iz kontexta.dinchy84 wrote:i onda ce sutra reci: "Nisam ja rasista"Jedan001 wrote: nista protiv cigana..ali stvarno da ih je manje lakse bi bilo![]()
![]()
ali, ti si rekao svoje.
- Troll_Happens
Ma misli sta hoceshdinchy84 wrote:nisam ja apsolutno nista izvukla iz konteksta, nego sam citirala tvoju zadnju, zavrsnu recenicu...Jedan001 wrote:Ne razumijem o cemu pricas uopste. Ja sam protiv onih prosjaka.. cigani su dobar narod i rado se sa njima druzim kada sam u prilici jer su veseo i posten narod a sad sto neko koristi njihovu situaciju i tjera ih na prosjacenje to je druga prica.. mada kao i u svakom narodu ima kukolja tako i tu.. ali eto ovi koji se tu radjaju su valjda odmah preodredjeni i regrutuju se za takve poslove... nazalost. Kad mu ljudski kazes ne peri prozor od automobila a on pere ili ga otjeras pa hoce da te pljune.. ti ga ne bi spalila i sa gumom i benzinom... fakat to ne kontam... izvukla si nesto iz kontexta.dinchy84 wrote: i onda ce sutra reci: "Nisam ja rasista"![]()
![]()
![]()
ali, ti si rekao svoje.
- Troll_Happens
Jesi glup tipicna st*ka bosanska. Necu da te cujem viseErgot wrote:Ne diram ga, ned'o bog, smrdi na kilometar.Panasonic wrote:Ne dirajte covjeka, Jedan001 samo ti pricaj pusti njih. I meni smetaju cigani kad udju u tramvaj pa zamaraju narod, ili kad dzepare ili trazhe mobitele...
Bolje se brini za sebe i da Ti ne damfas a za mene se ne sekiraj....
- Ergot
Ne seri, daj mobitel.Jedan001 wrote:Jesi glup tipicna st*ka bosanska. Necu da te cujem viseErgot wrote:Ne diram ga, ned'o bog, smrdi na kilometar.Panasonic wrote:Ne dirajte covjeka, Jedan001 samo ti pricaj pusti njih. I meni smetaju cigani kad udju u tramvaj pa zamaraju narod, ili kad dzepare ili trazhe mobitele...
Bolje se brini za sebe i da Ti ne damfas a za mene se ne sekiraj....
- BHG
a da samo ti znas sta meni sve smeta...a pazi cuda nema ni cigana ni crnaca na toj listi...a da kojim slucajem mogu da "uklonim" sve to sto mi smeta i sam hitler bi se postidio....Panasonic wrote:Ne dirajte covjeka, Jedan001 samo ti pricaj pusti njih. I meni smetaju cigani kad udju u tramvaj pa zamaraju narod, ili kad dzepare ili trazhe mobitele...
-
Vozdra_123
ma ja.. samo ameri su rasistisuncokret13 wrote:a to skoro k'o :
jedno od vecih idiotskih ''izuma'' amerike.
- Pakleni
Hantraga wrote:Jos mi ovaj frajer sto je otvorio temu nije jasan...
Bio je ocevidac svega to se desilo, tad je sutio i trpio, trpio...
i onda trk na kompjuter da se pozali na Sarajevo-x i da pita sta treba da radi...
sta je tu cudno, to nam je nacionalni sport. Sutimo, zalim ose raji i primamo ga dalje