NINJA REVIZORI

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
River_isle

#201 Re: NINJA REVIZORI

Post by River_isle »

lijepa komercijala :D a radi i kad nestane struje
jennisjoplin

#202 Re: NINJA REVIZORI

Post by jennisjoplin »

River_isle wrote:lijepa komercijala :D a radi i kad nestane struje
ima li kod nje ovih "tamnoplavih" , predlazem da ih nazovemo maori (jesu li to oni sto su imali plavu kozu od indiga)? :mrgreen:
River_isle

#203 Re: NINJA REVIZORI

Post by River_isle »

das kulturno 1.60KM i niko te ne dira :)) navecer jeftinije od taksija ako idu manje od tri osobe - kako god okrenes prijevoz za respekt
d2

#204 Re: NINJA REVIZORI

Post by d2 »

molim da se promijeni ime teme, svaki put procitam "ninja reTROvizori" pa se pitam sta je sad to, onda procitam ponovo :D
potpuni stranac

#205 Re: NINJA REVIZORI

Post by potpuni stranac »

Kjajević Majko wrote:Koje su ovlasti "zaštitara u tramvaju"?
Da li se uniformama razlikuju od revizora?
Da li su stalno prisutni u tramvaju ili navrate ponekad kao revizori?
pa racunaj malo. 15 zastitara a oko 50ak tramvaja x dvije smjene(autobuse da ne spominjem).. koga ce oni zastititi.
eeeeeee

#206 Re: NINJA REVIZORI

Post by eeeeeee »

potpuni stranac wrote:
pa racunaj malo. 15 zastitara a oko 50ak tramvaja x dvije smjene(autobuse da ne spominjem).. koga ce oni zastititi.
Danas vidjeh i te cuvene zastitare, ali steko sam dojam da oni uopste nestite gradjane, ako ih mogu uopste zastiti jel je to za mene prosipanje suplje price koja zastita, vec svoje revizore stite od napada gradjana. Vidio sam da se iskljucivo krecu samo sa revizorima, a ne kosto je predoceno da ce biti u tramvaju, vjerovatno hoce da povecaju naplatu karata za tramvaj....

Tako dobro bi bilo napisati slogan

GRAS-ovi zastitari ne cuvaju gradjane, vec cuvaju reviziore od gradjana :D :D :D
jennisjoplin

#207 Re: NINJA REVIZORI

Post by jennisjoplin »

sinoć između 20 i 21 na putu trajvanskom :lol: ilidža - baščaršija niđe nijednog maora. trajvani krcati, dupke muni, možeš krasti, biti, špricati, lupati, razbijati, niđe nikoga. tek na drveniji ugledam jednog lijepog naočitog maora kako meraklijski puši cigaretu naslonjeg na kamenu ogradu dok drži ruke prekrižene na grudima. o vrućini u trajvanu je nepotrebno pisati, da mi raja ne bi rekla da izmem komercijalu :lol: :lol: :lol:
životinjsko carstvo

#208 Re: NINJA REVIZORI

Post by životinjsko carstvo »

Prije nekih 20 dana, bila sam u tramvaju , kad je neka starija teta :-D ujela revizora za ruku, :D :D on se pogubio , eto tek tako, :-D
jennisjoplin

#209 Re: NINJA REVIZORI

Post by jennisjoplin »

životinjsko carstvo wrote:Prije nekih 20 dana, bila sam u tramvaju , kad je neka starija teta :-D ujela revizora za ruku, :D :D on se pogubio , eto tek tako, :-D
jel' se ta starija teta otrovala, jel' morala ići na inkecije protiv bjesnila :lol:
životinjsko carstvo

#210 Re: NINJA REVIZORI

Post by životinjsko carstvo »

heheh, znam samo da se covjek pravo zabrinuo i kao da ce nositi lanac od sad uz sebe, :-D bas je bila luda furka, ccc, svega ima, :-D
jennisjoplin

#211 Re: NINJA REVIZORI

Post by jennisjoplin »

životinjsko carstvo wrote:heheh, znam samo da se covjek pravo zabrinuo i kao da ce nositi lanac od sad uz sebe, :-D bas je bila luda furka, ccc, svega ima, :-D
:thumbup:
Bolonjac

#212 Re: NINJA REVIZORI

Post by Bolonjac »

kakvo je stanje u regionu:
http://etf.ba/Grafikon+usporedbe+cijena+tramvaja.pdf

grupa:
http://www.new.facebook.com/group.php?gid=24881218282

fakat bi vishe mogli tramvaje poslje ponoci
sensij

#213 Re:

Post by sensij »

madner wrote:
venera888 wrote:
zaista ne,,,davno su se evropske metropole navikle na crnce,niko ih ne gleda cudno a i kad bi to nikada nebi smio otvoreno reci a kamo li tako napasti.

Sad jedino napadaju muslimane i to je "prihvaceno"

Kod nas ovdje vozac nije htio da upusti jednu zenu s maramom,psovajuci joj muslimansku mater,,,,bilo je i u novinama,i hvala Bogu dobio je otkaz
Ma daj kome to šuplju prosipaš. Hoš da nađem broj napada na rasističkoj bazi u njemačkoj?

Pa bila je afera kad je jedan njihov ministar izjavio da paze da ne stave sportiste afričkog porijekla u istočnu njemačku.

Što ne izbacuje cigane, a ne čovjeka koji je uredno kupio kartu. :x
sensij

#214 Re: NINJA REVIZORI

Post by sensij »

nije tacno da je taj vozac psovo majku muslimansku u autobusu, nego je samo nije smio pustiti-navodno sto je zamotana i dobio je otkaz. A ti mora da si iz Svedske
Duhovni Vođa

#215 Re: NINJA REVIZORI

Post by Duhovni Vođa »

jennisjoplin wrote:
nisu samo u trajvanima već i na stajalištima
neki njihov direktor na telki je pricao nekakve budalastine a između ostalog da imaju pravo legitimirati i zadržati do dolaska policije, forumaši zapamtite dobro, po zakonu MOGU SAMO POLICAJCI LEGITIMIRATI i niko drugi, oni mogu da azdraze do dolaska policije ako su jaci. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
po kojem tacno zakonu? ovo mi bas treba. je li to zakon o zastiti privatnih podataka? ja sam to citao, ali to nigdje konkretno nije spomenuto.... :?
Kjajević Majko

#216 Re: NINJA REVIZORI

Post by Kjajević Majko »

Zakon o policijskim službenicima Federacije Bosne i Hercegovine :thumbup:
jennisjoplin

#217 Re: NINJA REVIZORI

Post by jennisjoplin »

@madner

jeli to po tebi cigani nisu ljudi ili ti se omaklo :( , a i oni kupuju kartu, nisu cigani samo oni sto prose, esma redžepova,serbezovski da vise ne nabrajam :mrgreen:
jennisjoplin

#218 Re: NINJA REVIZORI

Post by jennisjoplin »

Duhovni Vođa wrote:
jennisjoplin wrote:
nisu samo u trajvanima već i na stajalištima
neki njihov direktor na telki je pricao nekakve budalastine a između ostalog da imaju pravo legitimirati i zadržati do dolaska policije, forumaši zapamtite dobro, po zakonu MOGU SAMO POLICAJCI LEGITIMIRATI i niko drugi, oni mogu da azdraze do dolaska policije ako su jaci. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
po kojem tacno zakonu? ovo mi bas treba. je li to zakon o zastiti privatnih podataka? ja sam to citao, ali to nigdje konkretno nije spomenuto.... :?
otidji u policijsku skolu na vraca, tamo to uce, ima jedna profa, cak je i na tv jednom bila i objasnjavala kako nasi mamlazi foliraju raju.
Post Reply