Ninja ratnici

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Chivas1

#76 Re: Ninja ratnici

Post by Chivas1 »

Sta sad to sto oni pricaju jezikom kojim i mi pricamo trebaju bit zanimljivi ? Pa bolje da su otkupili i njihove komentatore zabavnije bi bilo 10000 % :D
karanana

#77 Re: Ninja ratnici

Post by karanana »

komentatori su sasvim solidni i dobri. ok je i ono kada fol prevode sta ninje wanna be kazu kada padnu sa prepreke.

priganica se nije nasao u komentarisanju primere i tu sam ga mrzio, ali mislim da je ovdje pronasao sebe i sasvim je solidan.
KPNCTNJAH

#78 Re: Ninja ratnici

Post by KPNCTNJAH »

Gledao sam nesto slicno davno na nekom svapskom programu i meni je ovaj 'show' ok, ali komentatori :roll: glavni im je fazon vidi mu glave, vidi mu zene... njih dvojica pokusavaju da budu duhoviti, a ustvari nasmijavaju jedan drugog i naravno pojedince kojim je smijesan i onaj sto zove ljude na telefon iz nekog meni nepoznatog razloga, ali kao smijesno je... srecom imam mogucnost da utisam TV... curling :thumbup:
todd_smith

#79 Re: Ninja ratnici

Post by todd_smith »

Pa komentatori su najjaci dio show-a :lol: :lol: :lol: :lol:
smoki_choko

#80 Re: Ninja ratnici

Post by smoki_choko »

kolko0 jos ima epizoda ovih nindzi. do koje su godine dosli
yellow cat

#81 Re: Ninja ratnici

Post by yellow cat »

Štela je najjači :D :D ... svaki put kad ga ona dvojica komentatora komentarišu, ja se pošteno ismijem... Inače nemam ništa protiv komentatora, a Sasuke ne propuštam. :lol:
Zena_drugog_sistema

#82 Re: Ninja ratnici

Post by Zena_drugog_sistema »

sasuke :thumbup: a za komentatore ne znam..nekad su kao i smijesni,nekad su glupi.. :skoljka:
manki

#83 Re: Ninja ratnici

Post by manki »

yellow cat wrote:Štela je najjači :D :D ... svaki put kad ga ona dvojica komentatora komentarišu, ja se pošteno ismijem... Inače nemam ništa protiv komentatora, a Sasuke ne propuštam. :lol:
Isto! Super je show, a i Štela je the king! :thumbup:

Nego, jedino me malo iziritira kad Igor kaže "vidimo se opet u slijedećim SasukAMA" ili ovo "u vašim omiljenim SasukAMA". Ja koliko znam naziv je Sasuke - Ninja Ratnici ilitiga Sasuke - Ninja Warriors, koliko znam Sasuke je japanski naziv, a ne naša množina te neke riječi (u ovom bi slučaju bilo Sasuka). Ako griješim neka me neko ispravi?
Been

#84 Re: Ninja ratnici

Post by Been »

manki wrote:
yellow cat wrote:Štela je najjači :D :D ... svaki put kad ga ona dvojica komentatora komentarišu, ja se pošteno ismijem... Inače nemam ništa protiv komentatora, a Sasuke ne propuštam. :lol:
Isto! Super je show, a i Štela je the king! :thumbup:

Nego, jedino me malo iziritira kad Igor kaže "vidimo se opet u slijedećim SasukAMA" ili ovo "u vašim omiljenim SasukAMA". Ja koliko znam naziv je Sasuke - Ninja Ratnici ilitiga Sasuke - Ninja Warriors, koliko znam Sasuke je japanski naziv, a ne naša množina te neke riječi (u ovom bi slučaju bilo Sasuka). Ako griješim neka me neko ispravi?
Normalno da ne griješiš, ali je pomenutom Todorovcu puno važnije da to bude "teatralno" i "efektno" nego da bude tačno... A i glup je taj Igor s onim svojim : "Ja sam levat" koje ponavlja kad "sinhronizuje" intervjue nakon nastupa ninji... :D
yellow cat

#85 Re: Ninja ratnici

Post by yellow cat »

Hehehehe, to me podsjeti na onog Eldina dok je komentarisao formulu na FTV.. uši mi je parao svaki put kad bi spomenuo pole- position POZICIJU.... :-) :-)
amortizer

#86 Re: Ninja ratnici

Post by amortizer »

Dobar sou, ali SKUP!

Kostao me je vec:
- jedna stora
- nosac store
- popravak plafona, jer je i dio plafona, nakon izvaljivanja nosaca, bio ostecen
- Krevet na sprat, gornji zastitnik odvaljen
- naslon od jedne stolice odvaljen (sreca samo jedna)
...

Ovo je dobro dok su glave citave, jer poslije komentara "majstora Susuke-a" :mrgreen: i najmirniji postaju "indijanci"!!!
Skup show pra'o.

P.S. Kupujem kacige!
Sada cu kontaktirati onog lika sto kupuje "SVABSKE SLJEMOVE" iz II S.R.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#87 Re: Ninja ratnici

Post by KatarinaKosaca »

amortizer wrote:Dobar sou, ali SKUP!

Kostao me je vec:
- jedna stora
- nosac store
- popravak plafona, jer je i dio plafona, nakon izvaljivanja nosaca, bio ostecen
- Krevet na sprat, gornji zastitnik odvaljen
- naslon od jedne stolice odvaljen (sreca samo jedna)
...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Žao mi je što Štela pade na zadnjoj prepreci u trećem dijelu. Sad opet i iz početka gledati sve na prvoj stazi. Ja navijam za ribara (kako se ono zove sa N, nešto :roll: ).
yellow cat

#88 Re: Ninja ratnici

Post by yellow cat »

I ja navijam za ribara, evo kako vidjeh na prethodnoj stranici, izgleda da će on uspijeti preći do kraja u 4. etapi ciklusa koji se večeras emituje. Baš mi je simpa.... A Štela je zakon! :D

Samo mi je žao onoga što je već osvojio titulu Ninja ratnika, jadan samo se blamira sad. I je li ko gledao prošle ili pretprošle sedmice onog ćelavog mršavog čičicu, mislim da ga Hobotnica zovu, što je odmah bljućno u vodu...ja sam se valjala od smijeha. :lol: :lol: :lol: :lol:
amortizer

#89 Re: Ninja ratnici

Post by amortizer »

yellow cat wrote:I ja navijam za ribara, evo kako vidjeh na prethodnoj stranici, izgleda da će on uspijeti preći do kraja u 4. etapi ciklusa koji se večeras emituje. Baš mi je simpa.... A Štela je zakon! :D

Samo mi je žao onoga što je već osvojio titulu Ninja ratnika, jadan samo se blamira sad. I je li ko gledao prošle ili pretprošle sedmice onog ćelavog mršavog čičicu, mislim da ga Hobotnica zovu, što je odmah bljućno u vodu...ja sam se valjala od smijeha. :lol: :lol: :lol: :lol:
A zbog hobotnice je stolica stradala!!! (okrenute naopacke pa preko njih.....) :mrgreen:
Cyrax

#90 Re: Ninja ratnici

Post by Cyrax »

yellow cat wrote:I ja navijam za ribara, evo kako vidjeh na prethodnoj stranici, izgleda da će on uspijeti preći do kraja u 4. etapi ciklusa koji se večeras emituje. Baš mi je simpa.... A Štela je zakon! :D

Mislim da je njemu vid otisao skroz od tog puta kad je pobijedio, tako kazu :?
Cyrax

#91 Re: Ninja ratnici

Post by Cyrax »

KatarinaKosaca wrote: Žao mi je što Štela pade na zadnjoj prepreci u trećem dijelu. Sad opet i iz početka gledati sve na prvoj stazi. Ja navijam za ribara (kako se ono zove sa N, nešto :roll: ).
Makoto Nagano najjaci ribar na svijetu :D
Mustang1

#92 Re: Ninja ratnici

Post by Mustang1 »

Ako neko ima Prvu TV bivsi FOX ...nek pogleda Wipe Out :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: mogu komotno ugasit sliku i samo slusat ton koje budale :lol: :lol:
KatarinaKosaca

#93 Re: Ninja ratnici

Post by KatarinaKosaca »

Cyrax wrote:
KatarinaKosaca wrote: Žao mi je što Štela pade na zadnjoj prepreci u trećem dijelu. Sad opet i iz početka gledati sve na prvoj stazi. Ja navijam za ribara (kako se ono zove sa N, nešto :roll: ).
Makoto Nagano najjaci ribar na svijetu :D
Nagano legenda :D Nego, kako repriziraju bez reda nikako ne znam, dokle smo sad stigli???
Altsa

#94 Re: Ninja ratnici

Post by Altsa »

drra wrote:Pozdrav!

Kakvu su Vaši 'utisci' vezano za šouuu Ninja ratnici, koji se prikazuje na hayatu?

Ja kad sam to pogledao, nisam mogao vjerovati kakvi krkani rade komentare!? :-)

Čini mi se da bi bolji izbor bio da su kakvoj djeci dali da komentarišu pomenutu emisiju.

ona dvojica il su pjani il su napušeni.
a možda su prirodno takvi.
Komentatori su odlicni...poslusaj komentatora na alternativnojTV pa ceti sve biti jasno :D :D
KatarinaKosaca

#95 Re: Ninja ratnici

Post by KatarinaKosaca »

Juče su nam dali neki skraćeni snimak druge etape. Od 11 koji su u nju prošlil, vidjeli smo onog dječaka što je pao, Štelu, Nagana i Amera. Onda su stavili fast foward i prešli na treću. Tu je Štela pao i onaj gimnastičar od 19 godina sjajno prošao. Živo se nadam da ćemo danas vidjeti i ostale u drugoj etapi i nastavak treće. Zanima me Nagano, naravno, ali me zanima i Amer (paul _Derek), jer je lik jako težak i neke stvari mu idu teže nego Japancima, iako je na prvoj etapi imao jump hang, kao nitko do sad.
brazzo19

#96 Re: Ninja ratnici

Post by brazzo19 »

MAKOTOOOOOOOOOOOO NAGANOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

P.S Godra mi radi cojek'a ko' da sam ja osvojio' :D
Cyrax

#97 Re: Ninja ratnici

Post by Cyrax »

Samo se smije covjek :D . Ako je iko zasluzio to je najjaci ribar na svijetu :thumbup:
Zena_drugog_sistema

#98 Re: Ninja ratnici

Post by Zena_drugog_sistema »

i pobijedi ribar ... :thumbup: :thumbup:
jasko_ba

#99 Re: Ninja ratnici

Post by jasko_ba »

nagano legenda :thumbup:
DJe_Nana

#100 Re: Ninja ratnici

Post by DJe_Nana »

Makoto Nagano, That's my man :thumbup: