Ninja ratnici
Moderator: anex
- karanana
#51 Re: Ninja ratnici
sta je nagrada za zavrsetak?
jeli samo cast i naziv ninje ili bude ukljuceno i nesto yena. jer valja se recimo onom ribaru nakanit pa sutradan sve ispocetka.
malo je vremena za onu zadnju prepreku. ribar se fakat brzo penjao i falilo mu je tih 5-6 sekundi.
jeli samo cast i naziv ninje ili bude ukljuceno i nesto yena. jer valja se recimo onom ribaru nakanit pa sutradan sve ispocetka.
malo je vremena za onu zadnju prepreku. ribar se fakat brzo penjao i falilo mu je tih 5-6 sekundi.
- smoki_choko
#52 Re: Ninja ratnici
oni voditelji spominju samo titulu nindza ratnika. nikakve pare. al opet sve dok neko ne dodje do kraja necemo znati
- spree
#53 Re: Ninja ratnici
ribar je najjaci. on je i na vikingu dosao do zadnje prepreke, ali je nije uspio preci. kad on ovo nije presao sumnjam da ce iko.
-
mazzy
#54 Re: Ninja ratnici
nemojte da prdite , komentatori su bas super, ahahhaah ja oplacem slusajuci ih 
- Cyrax
#55 Re: Ninja ratnici
Cuju li sebe ona dva konja sto komentarisu
,inace gust mi je gledati 
- žena
#56 Re: Ninja ratnici
i ja upravo to mislimCuju li sebe ona dva konja sto komentarisu![]()
grozni su
- Chivas1
#57 Re: Ninja ratnici
Gledam neki dan Wipe Out na prvoj tv ... kako su ludi komentatori oplacem bukvalno..od ove dvojice mi se muci
- banovan
#58 Re: Ninja ratnici
Meni su komentatori sega,imaju izvala bruku 
-
treger
#59 Re: Ninja ratnici
Boze ima li vama ista sto je domace a dobro?
mama i ja se bas zabavimo slusajuci komentatore, pricaju stvari iz svakodnevnog
zivota koje svi koristimo
samo naprijed

samo naprijed
-
Havarija!
#60 Re: Ninja ratnici
Kapiram da bi Fadil i Dario odradili bolji posao 
-
samo_ovaj_put
#61 Re: Ninja ratnici
pa ribaru je falila sekunda da postane drugi ninja ratnik 
-
manki
#62 Re: Ninja ratnici
Upravo to! Po meni su Ninja Ratnici osvježenje za naš telvizijski prostor, veliko osvježenje, a i obradovalo me je kad sam vidio da imamo naše komentatore (za promjenu), da nisu hrvatski ili srbijanski... I baš dosta podsjeća na nekadašnje Takeshis Castle.Fozgen wrote:Cuj show bezze? Pa makar se onih 40+ minuta mogu malo nasmijati, kao i nekada sa "Takeshi castle". Komentatori jesu ruku na srce truba, na neki nacin mi se cini da malo "kopiraju" Daria i Fadila, ali mislim da bi oni to ipak za nijansu bolje uradili.
-
manki
#63 Re: Ninja ratnici
Valjda će biti nade za ove naše televizije... 
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#64 Re: Ninja ratnici
Neki dan tek vidim ovo, ono pravo genijalan potez genijalne televizije. Izbacit spansku ligu, a obacit ovaj cirkus
prejako!
prejako!
- BSn
#65 Re: Ninja ratnici
Nogomet i bruku nogometnih liga, snimke starih utakmica, emisije o nogometu, emisije o nogometasima, druga finska liga uz strucni komentar i sve vezano za nogomet je postao turbo-folk kod nas. Ne mozes upalit TV, a da te ne doceka il' safunjara il' nogomet.
Jos malo, pa ce i novogodisnje skakaonice pustat u snimku, jer se igra 3 liga Engleske za pjetlice...
Jos malo, pa ce i novogodisnje skakaonice pustat u snimku, jer se igra 3 liga Engleske za pjetlice...
- van Basten
#66 Re: Ninja ratnici
da, a inače ovi ninja ratnici idu u istom terminu kad je nakd išla španska ligaAdmir_1984 wrote:Neki dan tek vidim ovo, ono pravo genijalan potez genijalne televizije. Izbacit spansku ligu, a obacit ovaj cirkus
prejako!
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#67 Re: Ninja ratnici
totalno nebitna cinjenicavan Basten wrote:da, a inače ovi ninja ratnici idu u istom terminu kad je nakd išla španska ligaAdmir_1984 wrote:Neki dan tek vidim ovo, ono pravo genijalan potez genijalne televizije. Izbacit spansku ligu, a obacit ovaj cirkus
prejako!
bitno je da umjesto kvalitetnog programa ljudi gledaju cirkus
sreca imam sk, arenu, eurospor 1 i 2 tako da te mahalske televizije usput pogledam kad jedem ili pravim sendvic u kuhinji
- BSn
#68 Re: Ninja ratnici
Po meni je normalnije da je nogomet na sporstkim kanalima, a na familijarnim sportovi i natjecanja koji gledljivi za cijelu obitelj. Druga je stvar sto su svi poslije rata krpili programske sheme jeftinim (tada) nogometom.
Jedino su SP, EP, naconalna liga, LP i F1 za drzavne TV - sve ostalo je za specijalizirane kanale...
Jedino su SP, EP, naconalna liga, LP i F1 za drzavne TV - sve ostalo je za specijalizirane kanale...
- Magarece_godine
#69 Re: Ninja ratnici
Komentatori su katastrofa .... Istina, trebaju biti malo opusteniji, jer to show zahtjeva, medjutim fakat pretjeruju i to nerijetko prelaze granice dobrog ukusa. Trebaju se ugledati na dvojicu likova na Eurosport2 koji komentarisu Curling. Ja o tom sportu nisam imao veze, i smatrao sam ga dosadnim, medjutim uz komentatore na ES2 Curling zna biti zanimljiviji od fudbala.
- BarbaDue
#70 Re: Ninja ratnici
ta dva programska sadrzaja ne mogu se porediti, i nije hayat ovom emisijom htio zakrpiti rupu od spanske primere.Admir_1984 wrote:Neki dan tek vidim ovo, ono pravo genijalan potez genijalne televizije. Izbacit spansku ligu, a obacit ovaj cirkus
prejako!
po meni je fina emisija po uzoru na nekadasnje igre bez granica. istina komentatori ga malo zakenjaju ali...boze moj.
-
hali gali halid
#71 Re: Ninja ratnici
Komentatori pravi debili... 
- Cyrax
#72 Re: Ninja ratnici
Sta to koristis od njihovih bljuvotina svega ti??treger wrote:Boze ima li vama ista sto je domace a dobro?
samo naprijed![]()
![]()
-
treger
#73 Re: Ninja ratnici
Cyrax wrote:Sta to koristis od njihovih bljuvotina svega ti??treger wrote:Boze ima li vama ista sto je domace a dobro?
samo naprijed![]()
![]()
oooo izvinjavam se ti veli akademski gradjaninu! ti vjerovatno nista! ti pricas latinski vjerovatno u svojoj kuci
ajde ajde foliranti mrtvi sve ovdje
mozda ponekad malo pretjeraju al se bar zabavim
- Cyrax
#74 Re: Ninja ratnici
Vidi sto se upali,manje srdzbe manje...Sa latinskim sam tanak pravo ali njihove kretenluke ne koristim garanttreger wrote: oooo izvinjavam se ti veli akademski gradjaninu! ti vjerovatno nista! ti pricas latinski vjerovatno u svojoj kuci
mozda ponekad malo pretjeraju al se bar zabavimovo i jeste takva emisija
-
treger
#75 Re: Ninja ratnici
elem, jesul komentatori jedino sto treba komentarisat ovdje, komentatoru jedinstveni :pCyrax wrote:Vidi sto se upali,manje srdzbe manje...Sa latinskim sam tanak pravo ali njihove kretenluke ne koristim garanttreger wrote: oooo izvinjavam se ti veli akademski gradjaninu! ti vjerovatno nista! ti pricas latinski vjerovatno u svojoj kuci
mozda ponekad malo pretjeraju al se bar zabavimovo i jeste takva emisija