Očito jesu pobrkane epizode, jer u zadnjim ne spominju Makota Nagana kao ninju. Rekli su da su počeli 1997 i da svako pola godine se održavaju. U subotu na alfi diđoh neke ninje, pa mi nije jasno od kada su tikaranana wrote:ma ne, ok su komentari i komentatori, samo kao da su se malo opustili posljednjih dana. i iako ne volim priganicu, nije los u sasukama.
i ja mislim da su ovo stariji ninja ratnici nego oni kada je nagano uzeo. jer danas spomenuse jamadu kao jedinog ninja ratnika.
ja bih rekao da su ovi vjerovatno tamo negdje iz 2003-2004. kaze jednom takmicaru 28 godina i nastupao na olipijskim igrama u barceloni 1992. pretpostavljam da je nastupao sa nekih 18-19, i ako nadodas tome 10ak godina dobijes 2002-2003 mozda
Ninja ratnici
Moderator: anex
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#126 Re: Ninja ratnici
- johntra
#127 Re: Ninja ratnici
Ne znam koji racku se žalite na komentatore, da njih nema, emisija bi bila totalno negledljiva...za Kerima je ovo veliki uspjeh nakon famoznih kečera...
samo nek ovako nastave...
samo nek ovako nastave...
- van Basten
#128 Re: Ninja ratnici
gledam danas, Nagano se "vratio"... hajde što je ofalio pa ne može ni I dionicu završiti, ali što izgleda bar 5 godina mlađi nego kad je pobijedio... definitivno sada daju epizode koje su prethodile onim koje su već puštali
- smoki_choko
#129 Re: Ninja ratnici
al dzaba kad ona dvojica nemaju pojma da je ono od prije pa se prosipaju 
- yellow cat
#130 Re: Ninja ratnici
fakat, nikako da skontaju ili se prave blesavi... 
- van Basten
#131 Re: Ninja ratnici
ma ja mislim da oni to vrlo dobro znaju, nisu baš toliki tokmaci, ali ne smiju se odati... ipak je nečiji veliki propust što nisu krenuli po redu pa sada to valja zakamuflirati nekako. Samo čekam kad će naletiti epizoda da završi onaj što stalno govore "jedini koji je završio sve 4 dionice do sada", pa su sada krenuli "jedan od dovjice..." a onda će valjda biti "jedini koji je DVA PUTA završio sve dionice" 
- johntra
#132 Re: Ninja ratnici
ja ipak mislim da ovo ide po redu...na onim prvim epizodama nije bilo scenografije na startu, one ograde od balvana sa nekim znakom...prije je bio samo kamion sa velikim LCD ekranom i na tom ekranu je uvijek pisala godina i koja je sezona...znam da je tada pisalo da je bilo epizoda iz 2005. godine...
- smoki_choko
#133 Re: Ninja ratnici
ne ide, jer su tek posle onih nindza sasukica kad su se vratili na nindza ratnike u prvoj fazi bile prejednostavne prepreke i jos ih je bilo manje. nema logike od komplikovanog ici na jednostavnojohntra wrote:ja ipak mislim da ovo ide po redu...na onim prvim epizodama nije bilo scenografije na startu, one ograde od balvana sa nekim znakom...prije je bio samo kamion sa velikim LCD ekranom i na tom ekranu je uvijek pisala godina i koja je sezona...znam da je tada pisalo da je bilo epizoda iz 2005. godine...
- johntra
#134 Re: Ninja ratnici
http://en.wikipedia.org/wiki/Sasuke_%28 ... ompetition
Izgleda da je ovo sezona iz 2001 godine, tad se pojavio ovaj Tuta Bugarin prvi put...Nagano uzeo 2006...
Izgleda da je ovo sezona iz 2001 godine, tad se pojavio ovaj Tuta Bugarin prvi put...Nagano uzeo 2006...
- smoki_choko
#135 Re: Ninja ratnici
zamalo tuta bugarin, zapeo na pola putajohntra wrote:http://en.wikipedia.org/wiki/Sasuke_%28 ... ompetition
- spree
#136 Re: Ninja ratnici
opet ninja ratnice. bas je ova prva epizoda bila zanimljiva, ali komentatori ubise svojim glupostima, pogotovo priganica. kao ona je kraljica plaze, a ono zena lifeguard. onda za onu u dresu sto nose igraci americkog fudbala kaze ova nogometasica nesto. kakva crna nogometasica. ma daj fakat je glup to je cudo jedno. onaj igor ga nesto ispravlja, ali djaba je kad je kreten.
- yellow cat
#137 Re: Ninja ratnici
Joj, ja sam se večeras baš pravo ismijala... fakat, žešći letovi. Realno, mislim da je težina ove prve dionice za žene realna, a ne kao prošli put, ono mi se nekako činilo prelaganim (mislim, ne da bih ja mogla, ali eto). A kad je ona zadnja takmičarka na drugoj etapi udarila glavom u ono žuto plutajuće, mene je zaboljelo. Uh. 
- Neelix
#138 Re: Ninja ratnici
kako ono kaze...ode bure, ode bure, pa sto ga guras zenska glavo

- karanana
#139 Re: Ninja ratnici
iako ne volim priganicu, i iako mi "kisla mi je gloova" fazon ide na neku stvar, i ja sam se 10 minuta sinoc smijao. bas su sinoc bili dobri, a i sasukice su pravo smijesne bile. a bilo je i par dobrih i smijesnih padova. a bilo je i izgledom dobrih sasukica. u jedne u kostimu sise, ko da nije japanka.
-
samo_ovaj_put
#140 Re: Ninja ratnici
kad je ta repriza danaslink wrote:kisla mi je gl0va ljudi, hahahaha, pa smijao sam se jedno 10 minuta. Moram danas reprizu da utvrdim gradivo
- yellow cat
#141 Re: Ninja ratnici
karanana wrote:iako ne volim priganicu, i iako mi "kisla mi je gloova" fazon ide na neku stvar, i ja sam se 10 minuta sinoc smijao. bas su sinoc bili dobri, a i sasukice su pravo smijesne bile. a bilo je i par dobrih i smijesnih padova. a bilo je i izgledom dobrih sasukica. u jedne u kostimu sise, ko da nije japanka.
Meni je, vala, samo jedna bila lijepa. Ostale tu i tamo.
-
samo malo
#142 Re: Ninja ratnici
Sad su vec poceli da seru, posebno Igor, Kerim je jos i dobar jer uglavnom cita najave, imena takmicara, i ubaci poneki komentar, uglavnom duhovit. Ali Igor, odron zivi, sa onim majmunom mi je poceo ici na onu stvar, ruga se takmicarima na osnovu fizickog izgleda, ne zna valjda vise ni sam sta da kaze pa pocne sa onim glupim komentarima kao "joj vidi mu glave, a vidi mu frizure, a vidi onog dole jest ruza, a gdje nam je bumbar, a sta bi bumbar, a vidi majmuna, gdje su ti banane"
i jos kad pocne ono "pa sta je sad, pa hajde, necemo valjda cekati sada, sta se odmara, kako padne sad na kraju, ne razumijem"
pa jado jadni, pogledaj se u ogledalo, i pokusaj ti preci bar jednu prepreku, ako mislis da je to lako.
Baska sto Igor nikako da skonta da Hayat emituje emisije "unazad", odnosno da su prvo prikazali zadnju sezonu, a sad idu prema prvoj. Hajd, skontali su da su takmicari "sve mladji i mladji", ali da ne mogu skontati da su etape i prepreke u prvim sezonama bile puno lakse za preci, nego kasnije, odnosno u onim emisijama koje smo prvo gledali. Rotirajuci balvan, trampolina, kosi zid, te tri prepreke iz prve etape kasnijih sezona su jace od kompletne trece etape koju smo recimo jucer gledali.
I jos kad Igor odvali "vidi Kenane koliki je covjek ovaj majmun", kad je majmun sa onom klizecom preckom dosao do cilja trece etape. Pa slabovidan covjek bi primjetio da je u tim prvim sezonama ciljni doskok bio odmah na kraju "klizajuce precke", odnosno nisu morali skakati kao u kasnijim sezonama, kao ono kad je Yamada pao i odbio bubrege nakon pokusaja skoka.
One jucerasnje tri etape bi Yamada ili "pumpadzija" iz kasnijih sezona, nakon sto su si kod kuce napravili poligone i trenirali za akmicenje, presli zatvorenih ociju. Jedino ono na kraju, nema sanse da se za 30 sekundi neko iz sjedeceg polozaja popne uz onu spagu.
Baska sto Igor nikako da skonta da Hayat emituje emisije "unazad", odnosno da su prvo prikazali zadnju sezonu, a sad idu prema prvoj. Hajd, skontali su da su takmicari "sve mladji i mladji", ali da ne mogu skontati da su etape i prepreke u prvim sezonama bile puno lakse za preci, nego kasnije, odnosno u onim emisijama koje smo prvo gledali. Rotirajuci balvan, trampolina, kosi zid, te tri prepreke iz prve etape kasnijih sezona su jace od kompletne trece etape koju smo recimo jucer gledali.
I jos kad Igor odvali "vidi Kenane koliki je covjek ovaj majmun", kad je majmun sa onom klizecom preckom dosao do cilja trece etape. Pa slabovidan covjek bi primjetio da je u tim prvim sezonama ciljni doskok bio odmah na kraju "klizajuce precke", odnosno nisu morali skakati kao u kasnijim sezonama, kao ono kad je Yamada pao i odbio bubrege nakon pokusaja skoka.
One jucerasnje tri etape bi Yamada ili "pumpadzija" iz kasnijih sezona, nakon sto su si kod kuce napravili poligone i trenirali za akmicenje, presli zatvorenih ociju. Jedino ono na kraju, nema sanse da se za 30 sekundi neko iz sjedeceg polozaja popne uz onu spagu.
- black
#143 Re: Ninja ratnici
ma sasuke su simpaticna emisija, samo je previse zbuckurisana, dok prikazu sta je bilo prije, pa reklame, pa padovi ovo ono na kraju svega 20-ak min. traje
-
Arma-Sarma
#144 Re: Ninja ratnici
Pa na Hayatu i ništa drugo osim reklama ne traje duže od 20 minuta.
-
MAN-lion's coach
#145 Re: Ninja ratnici
Sasuke su stvarno zabavne ali bez dvojice voditelja koji pojma nemaju šta rade.
-
Mustafapasa
#146 Re: Ninja ratnici
Ma meni su voditelji bas dobri 
-
slatkis86
#147 Re: Ninja ratnici
ako su van nasi voditelji iritantni poslusajte svabe http://www.youtube.com/watch?v=QztB51SyqcA
u citavoj emisiji nije bilo sekunde da su zasutjeli
ko da su na nekom tripu jbt
uzmite jebenu pauzu 
u citavoj emisiji nije bilo sekunde da su zasutjeli
- senad_vt
#148 Re: Ninja ratnici
super su ninje samo da su fadil i dario komentatori to bi bilo extra
- yellow cat
#149 Re: Ninja ratnici
ništa nisi propustio, ionako je bezveze bilo..link wrote:zeznuse nas za reprizu onog specijala kojeg su najavljivali