pregledao sam ove na youtubuDJe_Nana wrote:Makoto Nagano, That's my man
Ninja ratnici
Moderator: anex
-
GOLFER
#101 Re: Ninja ratnici
-
GOLFER
#102 Re: Ninja ratnici
vidite sto se ovaj nalozio na nindze 
izgleda da su ga primili na takmicenje i da je ispao...
izgleda da su ga primili na takmicenje i da je ispao...
-
samo_ovaj_put
#103 Re: Ninja ratnici
ninja ratnik dobija 2 miliona jena, ipak im nisu uzaludni svi ti treninzi i napori
samo je bilo pitanje vremena kad ce nagano doci do vrha
samo je bilo pitanje vremena kad ce nagano doci do vrha
- yellow cat
#104 Re: Ninja ratnici
Nagano je uspio,
sad smo svi uz Štelu!!!! 
- Cyrax
#105 Re: Ninja ratnici
Amerikanac je previse tezak da prodje cliff hanger i na zavjesi se patio samo tako.GOLFER wrote:pregledao sam ove na youtubuDJe_Nana wrote:Makoto Nagano, That's my mannisam mogao docekat na hajatu, ali me iznenadi onaj USA olimpijac, covjek je ZVIJER samo takva, pade na onoj ivici ali ne moze onoliki covjek preci ono (120kg) iz prvog pokusaja...
-
GOLFER
#106 Re: Ninja ratnici
pa jeste previse tezak u onom covjeku im sigurno preko 110kg, ali mi je zvijer covjek, pa ko dva ona japanca je likCyrax wrote:Amerikanac je previse tezak da prodje cliff hanger i na zavjesi se patio samo tako.GOLFER wrote:pregledao sam ove na youtubuDJe_Nana wrote:Makoto Nagano, That's my mannisam mogao docekat na hajatu, ali me iznenadi onaj USA olimpijac, covjek je ZVIJER samo takva, pade na onoj ivici ali ne moze onoliki covjek preci ono (120kg) iz prvog pokusaja...
- zateznistub
#107 Re: Ninja ratnici
show kao show nije los, moze se pogledati, ali komentatori su element koji me odbija od te emisije. Kao i svaka druga emsija hayata voditelji su ona najslabija karika ove mahalske tv. Ili stvarno ne znaju pronaci voditelje ili ih slboplacaju pa se desava daj sta das.drra wrote:Pozdrav!
Kakvu su Vaši 'utisci' vezano za šouuu Ninja ratnici, koji se prikazuje na hayatu?
Ja kad sam to pogledao, nisam mogao vjerovati kakvi krkani rade komentare!?![]()
Čini mi se da bi bolji izbor bio da su kakvoj djeci dali da komentarišu pomenutu emisiju.
ona dvojica il su pjani il su napušeni.
a možda su prirodno takvi.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#108 Re: Ninja ratnici
Imamo i prvu Nindža ratnicu. Kako vam se čine prepreke za žene. Meni je druga etapa izgledala prekratka, a domine predugaćke.
- yellow cat
#109 Re: Ninja ratnici
Meni lično i nije nešto... smiješne su mi takmičarke na prvoj etapi ( ima svakakvih, kao i kod muške verzije), a prepreke u 2. i 3. fazi su mi bezveze, čak mi prva faza djeluje zahtjevnije od bilo koje druge etape. I da, domine jesu predugačke, i ono jeste poteško, mada mislim da osoba sitnije tjelesne konstrukcije to može bez problema preći.
Sve u svemu muška verzija mi je puno bolja

Sve u svemu muška verzija mi je puno bolja
- karanana
#110 Re: Ninja ratnici
slazem se.yellow cat wrote:Meni lično i nije nešto... smiješne su mi takmičarke na prvoj etapi ( ima svakakvih, kao i kod muške verzije), a prepreke u 2. i 3. fazi su mi bezveze, čak mi prva faza djeluje zahtjevnije od bilo koje druge etape. I da, domine jesu predugačke, i ono jeste poteško, mada mislim da osoba sitnije tjelesne konstrukcije to može bez problema preći.
Sve u svemu muška verzija mi je puno bolja![]()
po meni je u sasukicama prva prepreka prve etape, ono hodanje po kupusu, ubjedljivo najteza od svih prepreka iz sve 4 etape
- karanana
#111 Re: Ninja ratnici
jos su se malo voditelji radikalizirali i pohasili sa komentarima.
- DJe_Nana
#112 Re: Ninja ratnici
Yamada juce place, pade na kraju 3 etape
, a bas bi ga volio vidjeti na onoj zadnjoj etapi dokle bi dosao.
Uglavnom nista bez Makota
, valjda ce se pojaviti danas, trebalo bi da je ponovo prva etapa na redu sa 100 novih...
Uglavnom nista bez Makota
- smoki_choko
#113 Re: Ninja ratnici
jesu ovo nove epizode od godina posle ili od prije onog sto smo gledali prije nekoliko dana? posto su prepreke laganije a oni voditelji tvrde da je od posle
- Been
#114 Re: Ninja ratnici
karanana wrote:jos su se malo voditelji radikalizirali i pohasili sa komentarima.
- yellow cat
#115 Re: Ninja ratnici
smoki_choko wrote:jesu ovo nove epizode od godina posle ili od prije onog sto smo gledali prije nekoliko dana? posto su prepreke laganije a oni voditelji tvrde da je od posle
I meni se čini da su ovo starije epizode od onih gdje je Nagano pobijedio, da se primjetiti po preprekama, jer umjesto da budu teže, meni se čini da su lakše...
Bit će da sad malo pretjeruju...karanana wrote:jos su se malo voditelji radikalizirali i pohasili sa komentarima.
- kurty
#116 Re: Ninja ratnici
yellow cat wrote:Bit će da sad malo pretjeruju...karanana wrote:jos su se malo voditelji radikalizirali i pohasili sa komentarima.
S ovim se slazem... inace nisam od onih koji komentarisu voditelje i komentatore..svakom svacije, ali sam juce primjetio da su poceli da takmicare nazivaju glupim i sl....
to im nije ok
- yellow cat
#117 Re: Ninja ratnici
Ili ono, pazi mu Kerime nosa... kol'ki nos čoek ima...kurty wrote:S ovim se slazem... inace nisam od onih koji komentarisu voditelje i komentatore..svakom svacije, ali sam juce primjetio da su poceli da takmicare nazivaju glupim i sl....
to im nije ok
- likce
#118 Re: Ninja ratnici
Po komentarima vecine ja sam jedini zloco
,jer meni se bas svidaju komentatori!Znaju malo pretjerati ali imaju sala kojima se vise smijem nego takmicarima!
Zamislite da emisiju vodi neko ozbiljan na sto bi to licilo,ova dvojica bas nekako odgovaraju ambijentu!
Zamislite da emisiju vodi neko ozbiljan na sto bi to licilo,ova dvojica bas nekako odgovaraju ambijentu!
- Been
#119 Re: Ninja ratnici
na Fox Srbija su prije godinu dana išle najnovije epizode NR i imali su isto cool komentatore. Malo su manje komentirali fizički izgled, a više se bazira na zanimljiva poređenja prepreka sa raznim životnim radnjamafetic wrote:Po komentarima vecine ja sam jedini zloco,jer meni se bas svidaju komentatori!Znaju malo pretjerati ali imaju sala kojima se vise smijem nego takmicarima!
- smoki_choko
#120 Re: Ninja ratnici
ja sam umro od smijeha kad se jadni jamada skrkao s one zadnje prepreke, a i danas kad je upo onaj sumo hrvac u vodi i ne mogu dvojica da ga izvade ili kad je onaj izvrnuo balvan na pogresnu stranu 
- likce
#121 Re: Ninja ratnici
Ono je stvarno bilo koma,kada je onaj prevrnuo balvan na drugu stranu,ja sam oplakao od smijehasmoki_choko wrote:ja sam umro od smijeha kad se jadni jamada skrkao s one zadnje prepreke, a i danas kad je upo onaj sumo hrvac u vodi i ne mogu dvojica da ga izvade ili kad je onaj izvrnuo balvan na pogresnu stranu
- karanana
#122 Re: Ninja ratnici
ma ne, ok su komentari i komentatori, samo kao da su se malo opustili posljednjih dana. i iako ne volim priganicu, nije los u sasukama.
i ja mislim da su ovo stariji ninja ratnici nego oni kada je nagano uzeo. jer danas spomenuse jamadu kao jedinog ninja ratnika.
ja bih rekao da su ovi vjerovatno tamo negdje iz 2003-2004. kaze jednom takmicaru 28 godina i nastupao na olipijskim igrama u barceloni 1992. pretpostavljam da je nastupao sa nekih 18-19, i ako nadodas tome 10ak godina dobijes 2002-2003 mozda
i ja mislim da su ovo stariji ninja ratnici nego oni kada je nagano uzeo. jer danas spomenuse jamadu kao jedinog ninja ratnika.
ja bih rekao da su ovi vjerovatno tamo negdje iz 2003-2004. kaze jednom takmicaru 28 godina i nastupao na olipijskim igrama u barceloni 1992. pretpostavljam da je nastupao sa nekih 18-19, i ako nadodas tome 10ak godina dobijes 2002-2003 mozda
- yellow cat
#123 Re: Ninja ratnici
Maši nogicama, maši nogicama....

-
samo malo
#124 Re: Ninja ratnici
Pise na kraju svake epizode dole sitnim slovima "2007" godina kao godina "proizvodnje" emisije. Bar ono sto sam ja do sada upratio.karanana wrote:ma ne, ok su komentari i komentatori, samo kao da su se malo opustili posljednjih dana. i iako ne volim priganicu, nije los u sasukama.
Kako onaj gimnasticar moze imati 28 godina (ako pretpostavimo da je emisija iz 2007.) a `92 osvojio broncu u Barseloni, ne znam ni sam, moze biti da emituju i starije snimke.
Primjetio sam i da je Kerim nesto spominjao kao "tresu mu se ruke ko da je zemljotres na Midoriami" a Igor ga kao ispod glasa opominje "nemoj zemljotres".
- BSn
#125 Re: Ninja ratnici
Pretjerali su, a i vise sve ovo rade ocito preko volje. Komentari im postaju glupi, a one lafo sinkronizacije (koje su u pocetku bile simpaticne) postaju usiljene i bezidejne.
Sve u svemu, bolje nek' okonacaju show - da ga se sjecamo po lijepom.
Sve u svemu, bolje nek' okonacaju show - da ga se sjecamo po lijepom.