Ninja ratnici
Moderator: anex
- Chivas1
#76 Re: Ninja ratnici
Sta sad to sto oni pricaju jezikom kojim i mi pricamo trebaju bit zanimljivi ? Pa bolje da su otkupili i njihove komentatore zabavnije bi bilo 10000 % 
- karanana
#77 Re: Ninja ratnici
komentatori su sasvim solidni i dobri. ok je i ono kada fol prevode sta ninje wanna be kazu kada padnu sa prepreke.
priganica se nije nasao u komentarisanju primere i tu sam ga mrzio, ali mislim da je ovdje pronasao sebe i sasvim je solidan.
priganica se nije nasao u komentarisanju primere i tu sam ga mrzio, ali mislim da je ovdje pronasao sebe i sasvim je solidan.
- KPNCTNJAH
#78 Re: Ninja ratnici
Gledao sam nesto slicno davno na nekom svapskom programu i meni je ovaj 'show' ok, ali komentatori
glavni im je fazon vidi mu glave, vidi mu zene... njih dvojica pokusavaju da budu duhoviti, a ustvari nasmijavaju jedan drugog i naravno pojedince kojim je smijesan i onaj sto zove ljude na telefon iz nekog meni nepoznatog razloga, ali kao smijesno je... srecom imam mogucnost da utisam TV... curling 
-
todd_smith
#79 Re: Ninja ratnici
Pa komentatori su najjaci dio show-a

- smoki_choko
#80 Re: Ninja ratnici
kolko0 jos ima epizoda ovih nindzi. do koje su godine dosli
- yellow cat
#81 Re: Ninja ratnici
Štela je najjači
... svaki put kad ga ona dvojica komentatora komentarišu, ja se pošteno ismijem... Inače nemam ništa protiv komentatora, a Sasuke ne propuštam. 
- Zena_drugog_sistema
#82 Re: Ninja ratnici
sasuke
a za komentatore ne znam..nekad su kao i smijesni,nekad su glupi.. 
-
manki
#83 Re: Ninja ratnici
Isto! Super je show, a i Štela je the king!yellow cat wrote:Štela je najjači![]()
... svaki put kad ga ona dvojica komentatora komentarišu, ja se pošteno ismijem... Inače nemam ništa protiv komentatora, a Sasuke ne propuštam.
Nego, jedino me malo iziritira kad Igor kaže "vidimo se opet u slijedećim SasukAMA" ili ovo "u vašim omiljenim SasukAMA". Ja koliko znam naziv je Sasuke - Ninja Ratnici ilitiga Sasuke - Ninja Warriors, koliko znam Sasuke je japanski naziv, a ne naša množina te neke riječi (u ovom bi slučaju bilo Sasuka). Ako griješim neka me neko ispravi?
- Been
#84 Re: Ninja ratnici
Normalno da ne griješiš, ali je pomenutom Todorovcu puno važnije da to bude "teatralno" i "efektno" nego da bude tačno... A i glup je taj Igor s onim svojim : "Ja sam levat" koje ponavlja kad "sinhronizuje" intervjue nakon nastupa ninji...manki wrote:Isto! Super je show, a i Štela je the king!yellow cat wrote:Štela je najjači![]()
![]()
Nego, jedino me malo iziritira kad Igor kaže "vidimo se opet u slijedećim SasukAMA" ili ovo "u vašim omiljenim SasukAMA". Ja koliko znam naziv je Sasuke - Ninja Ratnici ilitiga Sasuke - Ninja Warriors, koliko znam Sasuke je japanski naziv, a ne naša množina te neke riječi (u ovom bi slučaju bilo Sasuka). Ako griješim neka me neko ispravi?
- yellow cat
#85 Re: Ninja ratnici
Hehehehe, to me podsjeti na onog Eldina dok je komentarisao formulu na FTV.. uši mi je parao svaki put kad bi spomenuo pole- position POZICIJU....

- amortizer
#86 Re: Ninja ratnici
Dobar sou, ali SKUP!
Kostao me je vec:
- jedna stora
- nosac store
- popravak plafona, jer je i dio plafona, nakon izvaljivanja nosaca, bio ostecen
- Krevet na sprat, gornji zastitnik odvaljen
- naslon od jedne stolice odvaljen (sreca samo jedna)
...
Ovo je dobro dok su glave citave, jer poslije komentara "majstora Susuke-a"
i najmirniji postaju "indijanci"!!!
Skup show pra'o.
P.S. Kupujem kacige!
Sada cu kontaktirati onog lika sto kupuje "SVABSKE SLJEMOVE" iz II S.R.
Kostao me je vec:
- jedna stora
- nosac store
- popravak plafona, jer je i dio plafona, nakon izvaljivanja nosaca, bio ostecen
...
Ovo je dobro dok su glave citave, jer poslije komentara "majstora Susuke-a"
Skup show pra'o.
P.S. Kupujem kacige!
Sada cu kontaktirati onog lika sto kupuje "SVABSKE SLJEMOVE" iz II S.R.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#87 Re: Ninja ratnici
amortizer wrote:Dobar sou, ali SKUP!
Kostao me je vec:
- jedna stora
- nosac store
...
Žao mi je što Štela pade na zadnjoj prepreci u trećem dijelu. Sad opet i iz početka gledati sve na prvoj stazi. Ja navijam za ribara (kako se ono zove sa N, nešto
- yellow cat
#88 Re: Ninja ratnici
I ja navijam za ribara, evo kako vidjeh na prethodnoj stranici, izgleda da će on uspijeti preći do kraja u 4. etapi ciklusa koji se večeras emituje. Baš mi je simpa.... A Štela je zakon!
Samo mi je žao onoga što je već osvojio titulu Ninja ratnika, jadan samo se blamira sad. I je li ko gledao prošle ili pretprošle sedmice onog ćelavog mršavog čičicu, mislim da ga Hobotnica zovu, što je odmah bljućno u vodu...ja sam se valjala od smijeha.

Samo mi je žao onoga što je već osvojio titulu Ninja ratnika, jadan samo se blamira sad. I je li ko gledao prošle ili pretprošle sedmice onog ćelavog mršavog čičicu, mislim da ga Hobotnica zovu, što je odmah bljućno u vodu...ja sam se valjala od smijeha.
- amortizer
#89 Re: Ninja ratnici
A zbog hobotnice je stolica stradala!!! (okrenute naopacke pa preko njih.....)yellow cat wrote:I ja navijam za ribara, evo kako vidjeh na prethodnoj stranici, izgleda da će on uspijeti preći do kraja u 4. etapi ciklusa koji se večeras emituje. Baš mi je simpa.... A Štela je zakon!![]()
Samo mi je žao onoga što je već osvojio titulu Ninja ratnika, jadan samo se blamira sad. I je li ko gledao prošle ili pretprošle sedmice onog ćelavog mršavog čičicu, mislim da ga Hobotnica zovu, što je odmah bljućno u vodu...ja sam se valjala od smijeha.![]()
![]()
![]()
- Cyrax
#90 Re: Ninja ratnici
Mislim da je njemu vid otisao skroz od tog puta kad je pobijedio, tako kazuyellow cat wrote:I ja navijam za ribara, evo kako vidjeh na prethodnoj stranici, izgleda da će on uspijeti preći do kraja u 4. etapi ciklusa koji se večeras emituje. Baš mi je simpa.... A Štela je zakon!![]()
Samo mi je žao onoga što je već osvojio titulu Ninja ratnika, jadan samo se blamira sad. I je li ko gledao prošle ili pretprošle sedmice onog ćelavog mršavog čičicu, mislim da ga Hobotnica zovu, što je odmah bljućno u vodu...ja sam se valjala od smijeha.![]()
![]()
![]()
- Cyrax
#91 Re: Ninja ratnici
Makoto Nagano najjaci ribar na svijetuKatarinaKosaca wrote: Žao mi je što Štela pade na zadnjoj prepreci u trećem dijelu. Sad opet i iz početka gledati sve na prvoj stazi. Ja navijam za ribara (kako se ono zove sa N, nešto).
-
Mustang1
#92 Re: Ninja ratnici
Ako neko ima Prvu TV bivsi FOX ...nek pogleda Wipe Out
mogu komotno ugasit sliku i samo slusat ton koje budale

- KatarinaKosaca
#93 Re: Ninja ratnici
Nagano legendaCyrax wrote:Makoto Nagano najjaci ribar na svijetuKatarinaKosaca wrote: Žao mi je što Štela pade na zadnjoj prepreci u trećem dijelu. Sad opet i iz početka gledati sve na prvoj stazi. Ja navijam za ribara (kako se ono zove sa N, nešto).
- Altsa
#94 Re: Ninja ratnici
Komentatori su odlicni...poslusaj komentatora na alternativnojTV pa ceti sve biti jasnodrra wrote:Pozdrav!
Kakvu su Vaši 'utisci' vezano za šouuu Ninja ratnici, koji se prikazuje na hayatu?
Ja kad sam to pogledao, nisam mogao vjerovati kakvi krkani rade komentare!?![]()
Čini mi se da bi bolji izbor bio da su kakvoj djeci dali da komentarišu pomenutu emisiju.
ona dvojica il su pjani il su napušeni.
a možda su prirodno takvi.
- KatarinaKosaca
#95 Re: Ninja ratnici
Juče su nam dali neki skraćeni snimak druge etape. Od 11 koji su u nju prošlil, vidjeli smo onog dječaka što je pao, Štelu, Nagana i Amera. Onda su stavili fast foward i prešli na treću. Tu je Štela pao i onaj gimnastičar od 19 godina sjajno prošao. Živo se nadam da ćemo danas vidjeti i ostale u drugoj etapi i nastavak treće. Zanima me Nagano, naravno, ali me zanima i Amer (paul _Derek), jer je lik jako težak i neke stvari mu idu teže nego Japancima, iako je na prvoj etapi imao jump hang, kao nitko do sad.
-
brazzo19
#96 Re: Ninja ratnici
MAKOTOOOOOOOOOOOO NAGANOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

P.S Godra mi radi cojek'a ko' da sam ja osvojio'
P.S Godra mi radi cojek'a ko' da sam ja osvojio'
- Cyrax
#97 Re: Ninja ratnici
Samo se smije covjek
. Ako je iko zasluzio to je najjaci ribar na svijetu 
- Zena_drugog_sistema
#98 Re: Ninja ratnici