Nimfomanke

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Alpasinac27

#1 Nimfomanke

Post by Alpasinac27 »

Nimfomanija je poremećaj koji se očituje preaktivnim libidom i opsesivnom željom za seksom. No, nakon postignute genitalne stimulacije, žene ne osjećaju emocionalno ili bilo kakvo drugo zadovoljstvo. Nije parafilija u pravom smislu riječi, čak ni ne spada u širi popis. To je jednostavno neuobičajeno ili manje prisutno ponašanje. Kod muškaraca se govori o satirijazi.

E hajde sada da vas vidim ima li vas i koliko mislim nimfomanki bas me zanima koliko je to kod nas zastupljeno ja sam upoznao 2-3 ali to je po mom zakljucku nisu one potvrdile ustvari samo jedna je potvrdila.....
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#2 Re: Nimfomanke

Post by Truba »

Smajic.smajo

#3 Re: Nimfomanke

Post by Smajic.smajo »

hahha alipasinac odi malo na kakvu xxx stranicu, rastereti se, kakve su ovo teme
Sharif

#4 Re: Nimfomanke

Post by Sharif »

samo nimfomanke? a nimfomani? ja bi povazdan turo, ali nema se uvijek gdje pa onda po onoj staroj, opali po zidovima...osto jos jedan noseci zid a ovi ostali gipsani izresetani, ili komad dzigerice u teglu
Slo Burner
Grijem se na: Pelet
Vozim: Bembaru

#5 Re: Nimfomanke

Post by Slo Burner »

Nimfomanke su urbana legenda :lol:
Šveđanin

#6 Re: Nimfomanke

Post by Šveđanin »

Ja nešto mislim da nema toga toliko puno koliko se o tome priča..

Na 50 onih "boli me glava" dođe jedna nimofamanka. :D
lavorpunvode

#7 Re: Nimfomanke

Post by lavorpunvode »

nimfomanija je poremecaj, kako si i sam naveo u tom citiranom. ne normalna potreba i zelja za odnosima, nego poremecaj u pravom smislu rijeci. jel ti sad ocekujes da ti se neka nimfomanka ovdje javi i o tome ti se jada? :-) jel takvih i ima ovdje uopste, ne vjerujem. imaju one pametnijeg posla od piskaranja po forumu, jel :lol:
didžej

#8 Re: Nimfomanke

Post by didžej »

znam par nimfomanki, iz kreveta u krevet, nikad dosta, neko bi ih nazvao i k.rvama, ne vidim bitnu razliku.
inace fine djevojke, lijepo izgledaju, imaju dobro placene poslove...
al' k.rca vazda fali. :D
Eluveitie

#9 Re: Nimfomanke

Post by Eluveitie »

didžej wrote:znam par nimfomanki, iz kreveta u krevet, nikad dosta, neko bi ih nazvao i k.rvama, ne vidim bitnu razliku.
:-)
trte mrte

#10 Re: Nimfomanke

Post by trte mrte »

didžej wrote:znam par nimfomanki, iz kreveta u krevet, nikad dosta, neko bi ih nazvao i k.rvama, ne vidim bitnu razliku.
Prave cure,sta ti je.
ho oponopono

#11 Re: Nimfomanke

Post by ho oponopono »

...kite(da prostiš) nikad dosta da se razumijemo, a nisam poremećena! :mrgreen:
Norm

#12 Re: Nimfomanke

Post by Norm »

Imena kolega, imena...i brojeve telefona ako moze... :D
Towelie

#13 Re: Nimfomanke

Post by Towelie »

valter033 wrote:
ho oponopono wrote:...kite(da prostiš) nikad dosta da se razumijemo, a nisam poremećena! :mrgreen:

Rijetko koja ce ovo priznati, sve kao mogu bez toga, to im nije bitno, groze se i pomisli da tako nesto kazu, ali eto vidis, ima i izuzetaka.. :thumbup:
Kako da ne. Zene isto ne prde i ne podriguju. Hoce to.
MedenoSrce

#14 Re: Nimfomanke

Post by MedenoSrce »

Slo Burner wrote:Nimfomanke su urbana legenda :lol:
0
:lol: ja usla da ovo napisem :D

urbana legenda muskaraca koji ne mogu :mrgreen:
fantom slobode

#15 Re: Nimfomanke

Post by fantom slobode »

eno sada....ja znam i one debele, sto ne izgledaju, pune su frustracija-ne samo zbog izgleda (to im se odrazilo i na karakter -kojeg su izgubile), ne zaradjuju nesto posebno, seks im je zamr'o, jer je i vrijeme proslo (uslovno receno), ne bih bas to nazvao nimfomanijom, ali mislim da bi im odgovaralo da se makar dva puta na dan druze sa ...(mislim da moze i razlicitim, nije im to toliko bitno - vidi stavka karakter). Tako bi im se smanjio visok nivo frustracija, e sad ne znam da li bi im nivo komunikacije ostao nizak (stalno su im fekalije u ustima)...

Sad u opozitu tome, znam i neke koje vrlo lijepo izgledaju, ali seksualnu aktivnost upraznjavaju samo sa jednim muskarcem, vrlo su prijatne, zenstvene, stabilne odrasle osobe. One sigurno nisu prevashodno u lovu na muskarca, imaju dovoljno paznje, cak i ponekad ih to optereti, ali zbog svog odgoja vrlo kulturno znaju amortizovati za njih neugodnu situaciju.

Tako da taj mit da potencijalna nimfomanka mora lijepo izgledati...bas kao i onaj lijepa-glupa, ruzna (nije joj bitan izgled), ali pametna...
Ne, ne bih se slozio...nije bas tako. Licnost se kreira odrastanjem, izgled se nasljeduje, a inteligencija imamo razlicitih vrsta...bitno je samo ko odrasta u pozitivnom pravcu, a ko ustvari postaje sve losiji i losiji tokom odrastanja...

Pravu nimfomanku ne sretoh u zivotu...mozda neke bijahu vise seksualne, a neke manje...mislim da se radi o malom procentu zenske populacije sa tim osobinama.
didžej

#16 Re: Nimfomanke

Post by didžej »

Eluveitie wrote:
:-)
sto kolutas? :)
ho oponopono wrote:...kite(da prostiš) nikad dosta da se razumijemo, a nisam poremećena! :mrgreen:
svaka zena je stidna dok joj ne pristavis.
nakon toga slijedi priznanje poput ovog. :D
Norm wrote:
Imena kolega, imena...i brojeve telefona ako moze... :D
sad su udate pa bi to teze islo ali ne i nemoguce, problem je sto vise ne zive u bih. :|
didžej

#17 Re: Nimfomanke

Post by didžej »

valter033 wrote:
didžej wrote:sad su udate pa bi to teze islo ali ne i nemoguce..
Nifomanke se rijetko (bas rijetko) udaju jer jedan muskarac nije u stanju pratiti njihov tempo i zadovoljavati potrebe..

didžej wrote:..problem je sto vise ne zive u bih. :|
I ovo je malo suspektno, bas sve te sto ih poznajes su odselile iz BiH, koja slucajnost...
nisu sve nego dvije, udale se obje za strance i odselile, vjerovao ili ne.
fatamorgana

#18 Re: Nimfomanke

Post by fatamorgana »

Towelie wrote:
valter033 wrote:

Rijetko koja ce ovo priznati, sve kao mogu bez toga, to im nije bitno, groze se i pomisli da tako nesto kazu, ali eto vidis, ima i izuzetaka.. :thumbup:
Kako da ne. Zene isto ne prde i ne podriguju. Hoce to.
Jao zar i vjernici ovdje dolaze, :oops:
fatamorgana

#19 Re: Nimfomanke

Post by fatamorgana »

fantom slobode wrote:
eno sada....ja znam i one debele, sto ne izgledaju, pune su frustracija-ne samo zbog izgleda (to im se odrazilo i na karakter -kojeg su izgubile), ne zaradjuju nesto posebno, seks im je zamr'o, jer je i vrijeme proslo (uslovno receno), ne bih bas to nazvao nimfomanijom, ali mislim da bi im odgovaralo da se makar dva puta na dan druze sa ...(mislim da moze i razlicitim, nije im to toliko bitno - vidi stavka karakter). Tako bi im se smanjio visok nivo frustracija, e sad ne znam da li bi im nivo komunikacije ostao nizak (stalno su im fekalije u ustima)...

Sad u opozitu tome, znam i neke koje vrlo lijepo izgledaju, ali seksualnu aktivnost upraznjavaju samo sa jednim muskarcem, vrlo su prijatne, zenstvene, stabilne odrasle osobe. One sigurno nisu prevashodno u lovu na muskarca, imaju dovoljno paznje, cak i ponekad ih to optereti, ali zbog svog odgoja vrlo kulturno znaju amortizovati za njih neugodnu situaciju.

:thumbup: pametno rečeno ... šuti, u prvi mah pomislih da nisi slučajno i ti nimfomanka ....

Tako da taj mit da potencijalna nimfomanka mora lijepo izgledati...bas kao i onaj lijepa-glupa, ruzna (nije joj bitan izgled), ali pametna...
Ne, ne bih se slozio...nije bas tako. Licnost se kreira odrastanjem, izgled se nasljeduje, a inteligencija imamo razlicitih vrsta...bitno je samo ko odrasta u pozitivnom pravcu, a ko ustvari postaje sve losiji i losiji tokom odrastanja...

Pravu nimfomanku ne sretoh u zivotu...mozda neke bijahu vise seksualne, a neke manje...mislim da se radi o malom procentu zenske populacije sa tim osobinama.
Post Reply