Nimfomanke
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Alpasinac27
#1 Nimfomanke
Nimfomanija je poremećaj koji se očituje preaktivnim libidom i opsesivnom željom za seksom. No, nakon postignute genitalne stimulacije, žene ne osjećaju emocionalno ili bilo kakvo drugo zadovoljstvo. Nije parafilija u pravom smislu riječi, čak ni ne spada u širi popis. To je jednostavno neuobičajeno ili manje prisutno ponašanje. Kod muškaraca se govori o satirijazi.
E hajde sada da vas vidim ima li vas i koliko mislim nimfomanki bas me zanima koliko je to kod nas zastupljeno ja sam upoznao 2-3 ali to je po mom zakljucku nisu one potvrdile ustvari samo jedna je potvrdila.....
E hajde sada da vas vidim ima li vas i koliko mislim nimfomanki bas me zanima koliko je to kod nas zastupljeno ja sam upoznao 2-3 ali to je po mom zakljucku nisu one potvrdile ustvari samo jedna je potvrdila.....
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
-
Smajic.smajo
#3 Re: Nimfomanke
hahha alipasinac odi malo na kakvu xxx stranicu, rastereti se, kakve su ovo teme
-
Sharif
#4 Re: Nimfomanke
samo nimfomanke? a nimfomani? ja bi povazdan turo, ali nema se uvijek gdje pa onda po onoj staroj, opali po zidovima...osto jos jedan noseci zid a ovi ostali gipsani izresetani, ili komad dzigerice u teglu
- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#5 Re: Nimfomanke
Nimfomanke su urbana legenda 
- Šveđanin
#6 Re: Nimfomanke
Ja nešto mislim da nema toga toliko puno koliko se o tome priča..
Na 50 onih "boli me glava" dođe jedna nimofamanka.
Na 50 onih "boli me glava" dođe jedna nimofamanka.
- lavorpunvode
#7 Re: Nimfomanke
nimfomanija je poremecaj, kako si i sam naveo u tom citiranom. ne normalna potreba i zelja za odnosima, nego poremecaj u pravom smislu rijeci. jel ti sad ocekujes da ti se neka nimfomanka ovdje javi i o tome ti se jada?
jel takvih i ima ovdje uopste, ne vjerujem. imaju one pametnijeg posla od piskaranja po forumu, jel 
- didžej
#8 Re: Nimfomanke
znam par nimfomanki, iz kreveta u krevet, nikad dosta, neko bi ih nazvao i k.rvama, ne vidim bitnu razliku.
inace fine djevojke, lijepo izgledaju, imaju dobro placene poslove...
al' k.rca vazda fali.
al' k.rca vazda fali.
- Eluveitie
#9 Re: Nimfomanke
didžej wrote:znam par nimfomanki, iz kreveta u krevet, nikad dosta, neko bi ih nazvao i k.rvama, ne vidim bitnu razliku.
al' k.rca vazda fali.
- trte mrte
#10 Re: Nimfomanke
Prave cure,sta ti je.didžej wrote:znam par nimfomanki, iz kreveta u krevet, nikad dosta, neko bi ih nazvao i k.rvama, ne vidim bitnu razliku.
al' k.rca vazda fali.
- ho oponopono
#11 Re: Nimfomanke
...kite(da prostiš) nikad dosta da se razumijemo, a nisam poremećena! 
- Norm
#12 Re: Nimfomanke
Imena kolega, imena...i brojeve telefona ako moze...didžej wrote:znam par nimfomanki, iz kreveta u krevet, nikad dosta, neko bi ih nazvao i k.rvama, ne vidim bitnu razliku.
al' k.rca vazda fali.
- Towelie
#13 Re: Nimfomanke
Kako da ne. Zene isto ne prde i ne podriguju. Hoce to.valter033 wrote:ho oponopono wrote:...kite(da prostiš) nikad dosta da se razumijemo, a nisam poremećena!
Rijetko koja ce ovo priznati, sve kao mogu bez toga, to im nije bitno, groze se i pomisli da tako nesto kazu, ali eto vidis, ima i izuzetaka..
- MedenoSrce
#14 Re: Nimfomanke
0Slo Burner wrote:Nimfomanke su urbana legenda
urbana legenda muskaraca koji ne mogu
- fantom slobode
#15 Re: Nimfomanke
eno sada....ja znam i one debele, sto ne izgledaju, pune su frustracija-ne samo zbog izgleda (to im se odrazilo i na karakter -kojeg su izgubile), ne zaradjuju nesto posebno, seks im je zamr'o, jer je i vrijeme proslo (uslovno receno), ne bih bas to nazvao nimfomanijom, ali mislim da bi im odgovaralo da se makar dva puta na dan druze sa ...(mislim da moze i razlicitim, nije im to toliko bitno - vidi stavka karakter). Tako bi im se smanjio visok nivo frustracija, e sad ne znam da li bi im nivo komunikacije ostao nizak (stalno su im fekalije u ustima)...didžej wrote:znam par nimfomanki, iz kreveta u krevet, nikad dosta, neko bi ih nazvao i k.rvama, ne vidim bitnu razliku.
al' k.rca vazda fali.
Sad u opozitu tome, znam i neke koje vrlo lijepo izgledaju, ali seksualnu aktivnost upraznjavaju samo sa jednim muskarcem, vrlo su prijatne, zenstvene, stabilne odrasle osobe. One sigurno nisu prevashodno u lovu na muskarca, imaju dovoljno paznje, cak i ponekad ih to optereti, ali zbog svog odgoja vrlo kulturno znaju amortizovati za njih neugodnu situaciju.
Tako da taj mit da potencijalna nimfomanka mora lijepo izgledati...bas kao i onaj lijepa-glupa, ruzna (nije joj bitan izgled), ali pametna...
Ne, ne bih se slozio...nije bas tako. Licnost se kreira odrastanjem, izgled se nasljeduje, a inteligencija imamo razlicitih vrsta...bitno je samo ko odrasta u pozitivnom pravcu, a ko ustvari postaje sve losiji i losiji tokom odrastanja...
Pravu nimfomanku ne sretoh u zivotu...mozda neke bijahu vise seksualne, a neke manje...mislim da se radi o malom procentu zenske populacije sa tim osobinama.
- didžej
#16 Re: Nimfomanke
sto kolutas?Eluveitie wrote:
svaka zena je stidna dok joj ne pristavis.ho oponopono wrote:...kite(da prostiš) nikad dosta da se razumijemo, a nisam poremećena!
nakon toga slijedi priznanje poput ovog.
sad su udate pa bi to teze islo ali ne i nemoguce, problem je sto vise ne zive u bih.Norm wrote:
Imena kolega, imena...i brojeve telefona ako moze...
- didžej
#17 Re: Nimfomanke
nisu sve nego dvije, udale se obje za strance i odselile, vjerovao ili ne.valter033 wrote:Nifomanke se rijetko (bas rijetko) udaju jer jedan muskarac nije u stanju pratiti njihov tempo i zadovoljavati potrebe..didžej wrote:sad su udate pa bi to teze islo ali ne i nemoguce..
I ovo je malo suspektno, bas sve te sto ih poznajes su odselile iz BiH, koja slucajnost...didžej wrote:..problem je sto vise ne zive u bih.
- fatamorgana
#18 Re: Nimfomanke
Jao zar i vjernici ovdje dolaze,Towelie wrote:Kako da ne. Zene isto ne prde i ne podriguju. Hoce to.valter033 wrote:ho oponopono wrote:...kite(da prostiš) nikad dosta da se razumijemo, a nisam poremećena!
Rijetko koja ce ovo priznati, sve kao mogu bez toga, to im nije bitno, groze se i pomisli da tako nesto kazu, ali eto vidis, ima i izuzetaka..
- fatamorgana
#19 Re: Nimfomanke
fantom slobode wrote:eno sada....ja znam i one debele, sto ne izgledaju, pune su frustracija-ne samo zbog izgleda (to im se odrazilo i na karakter -kojeg su izgubile), ne zaradjuju nesto posebno, seks im je zamr'o, jer je i vrijeme proslo (uslovno receno), ne bih bas to nazvao nimfomanijom, ali mislim da bi im odgovaralo da se makar dva puta na dan druze sa ...(mislim da moze i razlicitim, nije im to toliko bitno - vidi stavka karakter). Tako bi im se smanjio visok nivo frustracija, e sad ne znam da li bi im nivo komunikacije ostao nizak (stalno su im fekalije u ustima)...didžej wrote:znam par nimfomanki, iz kreveta u krevet, nikad dosta, neko bi ih nazvao i k.rvama, ne vidim bitnu razliku.
al' k.rca vazda fali.
Sad u opozitu tome, znam i neke koje vrlo lijepo izgledaju, ali seksualnu aktivnost upraznjavaju samo sa jednim muskarcem, vrlo su prijatne, zenstvene, stabilne odrasle osobe. One sigurno nisu prevashodno u lovu na muskarca, imaju dovoljno paznje, cak i ponekad ih to optereti, ali zbog svog odgoja vrlo kulturno znaju amortizovati za njih neugodnu situaciju.
pametno rečeno ... šuti, u prvi mah pomislih da nisi slučajno i ti nimfomanka ....
Tako da taj mit da potencijalna nimfomanka mora lijepo izgledati...bas kao i onaj lijepa-glupa, ruzna (nije joj bitan izgled), ali pametna...
Ne, ne bih se slozio...nije bas tako. Licnost se kreira odrastanjem, izgled se nasljeduje, a inteligencija imamo razlicitih vrsta...bitno je samo ko odrasta u pozitivnom pravcu, a ko ustvari postaje sve losiji i losiji tokom odrastanja...
Pravu nimfomanku ne sretoh u zivotu...mozda neke bijahu vise seksualne, a neke manje...mislim da se radi o malom procentu zenske populacije sa tim osobinama.