Nikola Nikić nam uništi mladu repku!!!!

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

EPP

#1 Nikola Nikić nam uništi mladu repku!!!!

Post by EPP »

Ovo u mladoj reprezentaciji je katastrofa pa nije normalno šta onaj Nikić radi, ja mislim da je čovjek pretjero previše jest čovjek zanimljv i šaljiv ali po tome bi nam repku mogo vodit i KIKE Budalike.. A tek njegova izjava na Sportcentru.ba da mu pored Jelića ne treba Pjanić, Husejnović, Vrančić.... :-) jebla ga njegova krava Jagoda..

Komplet intervju:

http://www.sportcentar.ba/prikaz_novost ... om=&ucat=3&
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

sta ces,on je ustvari prava slika naseg drustva :D
peanuth

Post by peanuth »

PITARKA_SA wrote:sta ces,on je ustvari prava slika naseg drustva :D

ja mi Drustva :( :(

stvarno zalosno :( :(
vjecnobordo

Post by vjecnobordo »

ama jeste mamlaz nema ga tolikog. Koji će mu ku.ac Jelić u selekciji?, šta će mu neki igrači iz RS-a za koje je samo on čuo, od svih igrača Sarajeva on zove Janjoa koji ni hodati ne zna, ako već hoće zvati igrača iz sarajeva što ne zove džakmića???-momak je u odličnoj formi, igra CL, a ne neke levate. Izmišja toplu vodu. Ne zna ko je Pjanić??? Onda ne zna ni šta su novine ili neki drugi mediji. Ne znam ni po kojem sistemu je nikić izabran za selektora, više se zajebaje nego što vodi ekipu, Ako već neki iz reda srpskog naroda mora voditi ekipu, neka to bude neko ko ima većih uspjeha, a ne ovaj "ISMET HORO".

Knežević još gori od ovog šupka, zove neke iz 6. lige opštine Lištica, pored pjanića i još kaže kako igramo dobro pa nebi mjenjo, a crna gora nas redovno jebe.

Sve talente(tipa: Tahirović, Husejnović, Pjanić, Vrančić) pustiti da igraju 2 minute u A selekciji samo da nam ih neko ne pokupi pred nosom.
Nosferatu
Location: Give me your tired, your poor, Your huddled masses yearning to breathe free

Post by Nosferatu »

Sve ste vi ovo aferimovali. Sutnjom. Pa neka vam sad valjaju oni koji s licencom ove drzave imaju karijeru i jos se predstavljaju kao profesionalcima branse u kojoj sluze. Vece grupe seljacina i dzikana, sumnjaka i nakurnjaka - nigdje se ne okupi. A najbolji su oni - koji jos uvijek - "vole Bosnu". Ko govno za kojim im je zao vodu povuci jer - ostace cista hala - pa je i od toga bolje da nesto po kuci "miruha". Poletite opet - svojim donacijama - podmastiti repove i kite - autoriteta kojima niko drugi nije normalan do njih samih. A onima koji vas upozore na to - pricajte o patriotizmu i kako je bolje gledati Jelica, tatinog sinovca koji odkako je otisao u Pecalbu - je niko i nista, nego neko dijete koje ima i talenat i zelju i volju da se dokaze i nije joj babo vladar 50% BiH zvana Republika Srpska, i nije onaj - koji je rekao da ce dozivotno ostati u fudbalu i da ga ne moze niko smijeniti ni otjerati, i da one koji spominju - njegov odlazak - ce sam suspendirati i pokrenuti postupak za kaznavanje. To vam je vasa Bosna - Milan Jelic, i sin Petrusko. Gledajte ga - nemoj da vam se zadrigne, il' pukne kapilar u oku. Jok. Mere jos. Mere, bola. Sve pod kapu stati i jos ostane obraz cist, ko sunjasce.
Muzuroviću, Pašaliću, Nikiću (ne) činite fudbalski zločin

- Ja sam Šefik Ibrahimović: Moj sin Zlatan igra za juniorsku reprezentaciju Švedske. Dobio je poziv da igra za njihovu mladu reprezentaciju, ali je moja želja da igra za Bosnu.

... Za moju Bosnu. Imali kakve Šanse da ga pozovete, da ga provjerite? Otac sam mu, ali znam koliko vrijedi. Zlatan će biti zvijezda. Meni je stalo da igra za BiH! Tako je sredinom devedesetih godina govorio Šefik Ibrahimović, otac nogometne zvijezde Intera i Švedske reprezentacije. Zlatan je danas jedan od najboljih igrača na svjetskoj nogometnoj sceni. Njegovom ocu Šefiku se nikad neće ostvariti želja, jer su Šve|ani na vrijeme shvatili kakvog dragulja imaju. Šefik je u viŠe navrata molio za sina. Nažalost, sagovornici sa druge strane žice nisu imali razumjevanja.

- Imamo mi takvih koliko hoćete. Svaki otac hvali svog sina. Pratićemo ga, pa, ako se pokaže možda ga pozovemo, kazao je tada jedan "stručnjak" iz NSBiH i zauvijek zatvorio vrata Zlatanu da zaigra za BiH. Uzaludni su bili pokuŠaji Muniba Ušanovića da ispravi tuđu grešku.

- Ja sam razgovarao sa Zlatanom, a onda sluŠalicu dao Jusufu PuŠini, tadašnjem predsjedniku, a PuŠina je Ibrahimovića "proslijedio" Ahmedu Pašaliću. Ja sam samo uspostavio kontakt - otkrio nam je nedavno Ušanović, koji je 2000. godine pokušao vratiti Ibrahimovića.

Nedavno je joŠ jedan otac molio za svog sina. Sve isto kao u Zlatanovom slučaju. Ovaj drugi, je Fahrudin Pjanić i sam nekad vrsni nogometaŠ sa Tuzlanskog kantona, koji je nogometni kruh zara|ivao i u Luksemburgu. I on moli za svog sina. Koji se zove Miralem, samo Što je on u Zlatanovim godinama talentovaniji. Ima pedesetak utakmica u mla|im selekcijama Luksemburga. Kao pionir igrao je za kadetsku selekciju, kao kadet za juniorsku, potom i za mladu piše sarajevski San.

Odbio je poziv selektora Luksemburga, koji ga pozvao u A reprezentaciju. Odbio je i Olafa Maršala, sportskog direktora Kaiserslauterna. Nedavno je bio gost Ulija Henesa, posjetio klupske prostorije Bajerna, proŠetao Alianz Arenom i vratio se u Metz. Trenira sa prvim, a igra za drugi tim. Za Miralema Pjanića se otimaju najbolje menadžerske agencije, zovu ga slavni klubovi, ali o njemu u NSBiH nemaju pojma. Fuad Muzurović i Nikola Nikić nemaju pojma o kakvom se dragulju radi. Muzurović je sasluŠao Pjanićevog oca i preporučio ga Ivi Kneževiću, selektoru juniorske reprezentacije. Koji se zahvalio super talentiranom Ameru Osmanagiću zato Što igra na poziciji na kojoj je njegov sin Mario. Inače, član Graničara iz županja.

- Osmanagić je guran na poziciju koja nije njegova. Ne znam kome se pravilo mjesto, ali on je igrač koji nam treba. O tome vam viŠe može reći i Denijal Pirić - rekao nam je Josip Katalinski, koji mnogim selektorima smeta, zato Što se bori protiv korupcije u mla|im selekcijama. Pjanić, nažalost nije usamljen slučaj. On postaje statistika. Taman kada je javnost zaboravila na Ibrahimovića, gospoda iz državnih selekcija pravi novi skandal. Na najnovijem Nikićevom popisu za meč sa Hrvatskom nema ni Maria Vrančića (osamnaestogodiŠnjaka iz Majnca), koji želi igrati za BiH, ali niko neće da ga pozove. Ista je stvar sa Emra Tahirovićem, koji je nedavno potpisao za Lil.

Posebna je priča Said Husejnović, po ocjeni stručnjaka, najtalentovaniji poslijeratni igrač u BiH. Fuad Muzurović, MiŠo Smajlović, Josip Katalinski, Denijal Pirić, Dževad Šećerbegović, Avdo Kalajdžić, Blaž SliŠković u superlativima govore o dragulju sa TuŠnja. Ni on nije na Nikićevom popisu. Jedini koji može neŠto poduzeti jeste Ahmed PaŠalić, najveći nogometni poznavalac u Savezu. Na njemu je velika odgovornost, ako nam se ponovi Ibrahimović. Direktora ne opravdava ni to Što se Nikić "oteo kontroli" i Što je sve selektore učinio slobodnim u svom izboru. PaŠaliću i Muzuroviću, nedozvolite Nikiću da od reprezentacije pravi buvljak, (ne) činite nogometni zločin!

Kandidati U -21

Jasmin Burić (Čelik), Igor Božić (Rad), Alen Hardaga (FC. Lamos), Adnan Likić (Slavonac), Armin ČauŠević (St. Etjen), Elvir MaŠić (žepče), Stojan VranjeŠ Borac (BL), Branko ŠeŠlija (Leotar), VukaŠin Benović (Slavija), Boris Pandža (Hajduk), Kenan Čejvanović (Sloboda), Mehmedalija Čović (Gent), Emir JanjoŠ (Sarajevo), Dario Purić (Modriča), Avdija VrŠajević (Sparta Prag), Kenan Salčinović (Čelik), Semir Štilić (željezničar), Miroslav Pejić (Zagreb), Aldin Peljto (Walvijk), Eldin Adilović (St. Truden), Petar Jelić (Nirnberg).
Okupljanje mladih reprezentativaca je 20. augusta u fojničkom Reumalu. Meč sa Hrvatskom igra se dva dana kasnije u KreŠevu (u 17.). Uz selektora Nikića joŠ su Emir Tufek, Ivica Kosić i sekretar Dragan Škrba.

Bez konsultacija

Nikić je spisak sastavio, a da niko od njegovih saradnika nije konsultovan. Emir Tufek i Ivica Kosić nisu imali pojma o selektorovom izboru, ali nisu željeli ni komentirati "Šefov" izbor. Sportska javnost se zgražava, treneri se pitaju: kakve svrhe imaju A i Profi licence, kada je jedini kriterij za poziv u reprezentaciju, platežna moć kandidata. Ko će sutra odgovarati ako Pjanić, Tahirović, Vrančić postanu zvijezde u Njemačkoj, Francuskoj, Švedskoj... Ibrahimović, Kučuković, Jakupović, Medunjanin su izgubljeni. Smijemo li sebi dozvoliti novi luksuz zarad "Šačice maraka".

Oven, Mesi, Boban, Krkić...

Potpuno razumijemo Muzurovića, Što je Tahirovića, Pjanića preporučio selektorima ispod sebe, mada mi nikad neće biti jasno zaŠto se kod nas "robuje" godinama. Kao, ro|en je 1989. godine i on pripada juniorskoj selekciji. Da tako razmiŠljaju - a na misle - u ozbiljnim zemljama, klubovima i Savezima, Argentinac Mesi bi joŠ uvijek igrao za juniorsku selekciju. Ali stručnjaci u Argentini su shvatili da bi to bilo samo gubljenje vremena. I Oven je kao dječačić debitirao za najbolju selekciju Engleske, iako je tada mogao nastupati za juniore. Zvonimir Boban je sa osamnaest godina bio najmla|i kapetan Dinama. Najbolji slučaj kako se radi sa nogometnim biserima je Bojan Krkić. On je sa Šesnaest godina priključen prvom timu Barselone. I on je preskočio mnoge selekcije. Samo kod nas super talentirana djeca moraju proći sve selekcije, dok u najboljoj selekciji godinama defiliraju razni anonimusi, kojima se preko noći Štampaju pasoŠi kako bi odjenuli bh. majicu i to dobro naplatili.

izvor:--- SPAM ---
Skoro

Post by Skoro »

A sta ce seljak drugo uraditi nego unistiti, moze mu se :x
supersonic

Post by supersonic »

ja nisam retardiran, ali nisam znao za ovaj clanak :) . koliko sam procitao, sve je na svom mjestu. sta fali sto covjek govori iz amerike. jel po toj logici ne treba slusati ni nase trenere koji rade vani? sta oni nas imaju uciti iz francuske, turske, njemacke? zato mi imamo naseg nikolicu prikolicu :x
max_power

Post by max_power »

Mladi Pjanic (17 godina) se nalazi u trupi Metza za utakmicu protiv PSG-a. Igraju veceras u 20:00.
Sta je ono rek´o Nikic: Sta ce mi Pjanic kad imam Jelica? :?
max_power

Post by max_power »

Miralem Pjanic usao u 70´ protiv PSG-a. Utakmica je zavrsila 0:0.
To mu je ja mislim debi u prvom timu Metza, decko je rodjen 1990.
grep

Post by grep »

Mi tonemo...

Malta-BiH 2:1 haha :lol:
Nikola otjerao Zeca, Covica i Vrsajevica zato sto su zakasnili 15 min. da se jave u hotel vecer prije utakmice...ovo je samo pravljenje alibija za poraze.
Otjerati trojicu najboljih igraca, to samo ova s.eljachina moze.
Ja se nesjecam kad je ovaj l.udak pobjedio sa nekom od reprezentacija U-19 ili U-21. Ako neko ima statistiku, molio bi da se ovdje postavi.

Gdje je DNO?
Last edited by grep on 20/11/2007 17:13, edited 1 time in total.
gol-man

Post by gol-man »

ama ljudi hebo ga onaj k'o dovede ovog Ismeta Horu za selektora mladih. Pa najbolji je dokaz sto sa juniorima nije imao NIJEDNU pobjedu halooooooooooooo i nagrada selektor mladih. UNISTIO IH JE SAD , a prosle se godine umalo nisu kvalifikovali...

x :x :x :x :x :x OTJERAJTE NIKIĆA :x :x :x :x :x :
goldenlily

#12 Re: Nikola Nikić nam uništi mladu repku!!!!

Post by goldenlily »

EPP wrote:Ovo u mladoj reprezentaciji je katastrofa pa nije normalno šta onaj Nikić radi, ja mislim da je čovjek pretjero previše jest čovjek zanimljv i šaljiv ali po tome bi nam repku mogo vodit i KIKE Budalike.. A tek njegova izjava na Sportcentru.ba da mu pored Jelića ne treba Pjanić, Husejnović, Vrančić.... :-) jebla ga njegova krava Jagoda..

Komplet intervju:

http://www.sportcentar.ba/prikaz_novost ... om=&ucat=3&
LJudi nikola je kloc,on dobro paše za neku dvorsku ludu :D .
cyprus

Post by cyprus »

Jebiga, ovo jest dno. :sad:
GandalfSivi

Post by GandalfSivi »

Nije, nije, moze to i gore. Dali smo gol, sta vise hocete. Ipak je to Nikola, covjek koji sa onima do 17 nije pobijedio nikada u zivotu (mislim da je to bilo jedno dvadesetak utakmica), pa ga ovi iz NS-a nagradili da nam vodi juniorsku reprezentaciju. Kad se sjetim kako smo se igrali sa Cesima prije samo godinu dana, dodje mi da placem. Onakvog trenera otjerase...
elSaik

Post by elSaik »

Što se Nikića tiče, nije čovjek kriv što ne zna. Krivi su oni koji ga postavljaju na to mjesto da bi popunili nacionalnu pripadnost. Mislim, nije da se nije znalo kakav je selektor, jer bolje rezultate nije ni imao u juniorskoj ili kojoj je već bio prije dobivanja mjesta selektora U21 repke.
Crvena Tifoza

Post by Crvena Tifoza »

A nije tako davno bilo kad je mlada repka razigravala sa Ceškom u barazu... :roll:
Gdje li je kraj ove provalije? :x
max_power

Post by max_power »

Pa nece valjda nastaviti praksu biranja selektora i pomocnika po nacionalnom kljucu? To nas je i dovelu do ove katastrofe u svim selekcijama.
Nadam se da ce biti nesto od ovih sastanaka Barbareza i ekipe sa Dominkovicem i Colakovicem.
Barbareza umjesto Pasalica i da se tako stane u kraj tim glupostima.
Majstorinho

Post by Majstorinho »

Jadovi koji su izgubili od "velesile" Malte:

Jasmin Burić, Boris Pandža (Adnan Likić), Vukašin Benović, Ilija Ristanić, Kenan Čejvanović, Predrag Papaz, Fenan Salčinović (46' Said Huseinović), Vlado Zadro (46' Emir Kasapović), Eldin Adilović, Petar Jelić, Semir Štilić.
ploska

Post by ploska »

Nikicu treba dodijeliti trofej trenera koji je dozivio najvise poraza u istoriji fudbala ,to je pravi anti trener kojem treba zabraniti da radi ovaj posao i staviti mu zabranu da ne smije prilaziti stadionima do daljnjeg :D
jasko_ba

Post by jasko_ba »

ajmo ljudi..kako vi odmah tako..jaka je Malta sada..Nikic je izvrsno postavio taktiku..al je ipak Malta imala prednost domaceg terena i vecu zelju za pobjedom :D
sram vas bilo sviju iz Saveza..postavljat ovakve trenere..al ovo je nista kako ce biti ako se ovako nastavi...sve dok se drzava jednom konacno ne sredi..ovo ce normala biti :roll:
Last edited by jasko_ba on 21/11/2007 00:36, edited 1 time in total.
van Basten

Post by van Basten »

Nikola nikić je smijurija od trenera, mislim da je to čak i njemu jasno. Kada je otišao iz Modriče zbog "reprezentativnih obaveza", a ona proigrala, itao ga neki novinar, ono kao u šali (pa privali :D ) - Modriču krenulo kako ste vi odstupili? A ovaj umire od smijeha i viče - izgleda da je tako...
elem, da je došao na ovo mjesto po nacionalnom ključu, jer je bio red na Srbina, svima nama je jasno. Još jedan od dokaza kakva pogan radi u savezu. Oni će se naravno pravdati da je stanje u savezu samo refleksija stanja u državi, ali kada bismo imali ijedan jedini dokaz na nekom papiru da se selektori zaista tako biraju i to proslijedili FIFA i UEFA automatski bi slijedila suspenzija saveza, jer su ovi itekako alergični na uplitanje politke u sport.
Ovako, ostaje nam da gledamo kako naš fudbal polako ali sigurno tone u živom blatu koje je sam kreirao... proces koji je dugačak i bolan.
Uosatlom, ako je već morao biti Srbin, zar nema niko stručniji od Nikića? Ovako će Nikola ući u anale kao trener kojem je uspjelo da izgubi od Malte. On i Mušović... sve same trenerske veličine...
LSD

Post by LSD »

Uosatlom, ako je već morao biti Srbin, zar nema niko stručniji od Nikića? Ovako će Nikola ući u anale kao trener kojem je uspjelo da izgubi od Malte. On i Mušović... sve same trenerske veličine...
E pa ovo je najbitnije jarane...nacionalni kljuc...citava drzava robuje tom kljucu,svaka jebena institucija pa tako i NS...e jebo ti nasu reprezentaciju u kojoj po nacionalnoj rotaciji mora biti srbin ili bosnjak ili hrvat...dakle daj da mlade vodi srbin,to je najbitnije...da A repku vodi bosnjak a jebo kvalitet i rezultat..ovo sa maltom necu da komentarisem,ali me nista ne cudi...ma ustvari ja sam digao davno ruke od naseg NS,samim tim i od nase reprezentacije.
testament

Post by testament »

ja vam ko papagaj ponavljam:OTJERATI BAGRU IZ SAVEZA! Tada će ići nabolje i u klupskom i reprezentativnom fudbalu.A do tada ima da gledamo nikića,pašalića,ušketa u ovom cirkusu kolorado lijepo nazvanom fudbalski savez
strong69

Post by strong69 »

elSaik wrote:
Što se Nikića tiče, nije čovjek kriv što ne zna. Krivi su oni koji ga postavljaju na to mjesto da bi popunili nacionalnu pripadnost. Mislim, nije da se nije znalo kakav je selektor, jer bolje rezultate nije ni imao u juniorskoj ili kojoj je već bio prije dobivanja mjesta selektora U21 repke.
Pa mora i pojedinac da snosi odgovornost. Kako nije kriv? Ne zelim da banaliziram ali da li bi se ti prihvatio sada mjesta selektora zato sto si odgovarajuce nacije a prije toga napravio katastrofalne rezultate?

Ovakve podobne ljude kao sto je Nikic mrzim jos vise jer bez imalo stida daje neke "smijesne" komentare a vodi repku u propast. Kad ce neko u ovoj drzavi bilo gdje reci "Ljudi, zajeb´o sam, dajem otkaz"...
uvjek dobar gost

Post by uvjek dobar gost »

......... Lopovsko-kriminalno-nacionalističko-politička bratija u savezu mora pod hitno da se skloni il da ih mi sklonimo, taj savez je paradigma zemlje u kojoj živimo, kad već nemamo muda da rušimo vlast krenimo od saveza i pokažimo svima svoju ozbiljnost...
u suprotnom ne gine nam amaterski sport....

Da Vas podsjetim da Miralem Pijanić iz dva pokušaja nije dobio naš pasoš....

Treba krenuti sa nečim... ja evo pozivam BHF da se oglasi da na kraju ovog ciklusa utakmica kvalifikacija ako treba sedam dana budemo pred savezom i ne damo lopovskoj bratiji ni uć ni izać iz tog legla nesposobnosti, nezainteresovanosti i talova.....

Do kad .... ta institucija će gušiti razvoj fudbala-nogometa u našoj zemlji... znajte da zbog tih ljudi naši klubovi nisu u Euro takmičenjima, repka nije na igricama nit na jakim takmičenjima.....

Dole savez, bojkot do konačne pobjede.........
Post Reply