Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ja svakom preporučujem Istanbul. Još uvijek nije skupo, može se otići i autom, a uživanje je zagarantovano. Da mi neko nudi da idem u pet velikih gradova koje nisam obišao ili opet u Istanbul, ja bih ovo drugo.
lisabon.. (cijelo pirinejsko poluostrvo).. klima je najbolja.. ljudi su dobri, (žene neka zamisle naciju u kojoj 50% ljudi izgleda kao figo )... najbolje je pobjeći u hladnim zimskim mjesecima kad je tamo taman
Valla....bas k'o Patuljci! Pa i dijeca to kuze. Kakav Figo!?
Jedan dan, u robnoj kuci..Euroski...navalio mi kepec....kup'ti nekakvu igracku. Velim...skloni gore na najvise stalazu...pa cemo se vrat'ti po nju kasnije.
Prodera se dijete na mene: "Ne mama. Ovdje ima i "Hrvata". Ja sam ih danas vidio".
Zbunjena..razmisljam..o cemu li on to prica?
Vid'lo dijete nekol'ko visokih muskaraca. Najvjerojatnije Engleza i Njemaca.
Eto djecje cudi...Jugoslaven znaci..."Hrvat"....znaci visok co'j'k. A njih je malo.. juzno od Pirineja.
acuaria pessoica wrote:mjesta da mene i sve nas prosvijetlite svojim posljednjim il najboljim putovanjem, mjestascem u kosmosu koje se mora posjetiti.....
Moje 15-22 januara krstarenje na MSC "Opera", iz Ft. Lauderdale, FL.
Nista, ali bas nista ne moze zamjeniti krstarenje velikim brodom.
Sta se mora posjetiti? Galapagos.
(Ne mogu da download moje originalne slike jer mi je Mac Powerbook na servisu. Nadam se da nije smrtno obolio.)