Nikita, sretan rodjendan!
- Saian
#1 Nikita, sretan rodjendan!
Eto Niki, sFe najbolje, koji ovo bijashe 23.? 24.?
navrati ponekad ne morash nista pisat'

-
tempora
Ma viri nas ona iz nekog americkog prikrajka ali se ne smije javiti jer je Putin proglasio za nepozeljnu osobu.Ako ces mi dati za pravo, ovim bih da pozdravim i ostale clanove herbara :Saian wrote:Nije navlakusha, odnekud mi je iskochio reminder da Niki ima rodjendan, a da li dolazi na forum, bojim se da ne![]()
![]()
Angelu, novalic, Livadica, smib, kameta, Anelu, hanu i sve one kojih vise nema medju nama,a koje je krenulo u zivotu.
-
Lisac
Niki shandrprchice
zhelim ti da budesh sretna kao ja
i da, kako sai reche navrati ponekad
pozheljeli smo te k'o regres
pridruzhio bih se temporinim pozdravima herbaru
uz malu opasku da je drug kame tu samo je vishe puta mutirao pa ga nije lako prepoznati
i dodao bih josh na listu aketa i mag 
pridruzhio bih se temporinim pozdravima herbaru
- Baghira
tempora wrote:Je li ova tema postavljena da bi se forumski fosili poceli pojavljivati ? Tera pa zeno! Ziva, zdrava i debela?crna_pantera wrote:Sretan rodjendan draga
Ti vidim, mashAllah, mama postala
Jao Anela
- janje_
..i ostale prikrivene clanove, koji su tu, ali bolje je dok sute.tempora wrote:Ma viri nas ona iz nekog americkog prikrajka ali se ne smije javiti jer je Putin proglasio za nepozeljnu osobu.Ako ces mi dati za pravo, ovim bih da pozdravim i ostale clanove herbara :Saian wrote:Nije navlakusha, odnekud mi je iskochio reminder da Niki ima rodjendan, a da li dolazi na forum, bojim se da ne![]()
![]()
Angelu, novalic, Livadica, smib, kameta, Anelu, hanu i sve one kojih vise nema medju nama,a koje je krenulo u zivotu.
-
Lisac
jarane to ti je isto k'o da zhivish samo da ne bi umrojanje_ wrote:nikad u zivotu. zelim da ostanem amoniman, kako opet ne bi dobio nogu.Lisac wrote:janje, kurbana tida nisi ti sekiracija od birvaktile
-
tempora
Jao sekiracija jesi to fakat ti?janje_ wrote:nikad u zivotu. zelim da ostanem amoniman, kako opet ne bi dobio nogu.Lisac wrote:janje, kurbana tida nisi ti sekiracija od birvaktile
- janje_
koliko sam se dobro zamaskiro, niko me ne prepoznaje.tempora wrote:Jao sekiracija jesi to fakat ti?janje_ wrote:nikad u zivotu. zelim da ostanem amoniman, kako opet ne bi dobio nogu.Lisac wrote:janje, kurbana tida nisi ti sekiracija od birvaktile
Pa izgleda za vrijeme moga odsustva, ljudi nisu samo imena promijenili vec i licni opis!
![]()
![]()
![]()