NIKE ROSHE RUN

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
MadridiisTa

#1 NIKE ROSHE RUN

Post by MadridiisTa »

Image
zna li ko gdje online mogu naručiti ove patike? patike zvone, bolje su i od maxica :D
Henry Chinaski

#2 Re: NIKE ROSHE RUN

Post by Henry Chinaski »

Kako znaš da su tako dobre dok ih ne naručiš?
Rockefeller

#3 Re: NIKE ROSHE RUN

Post by Rockefeller »

Naručit', ebay, buzz sneakers iz Banja Luke. Imaš u Nike radnji u Sa, SCC.
Warashii

#4 Re: NIKE ROSHE RUN

Post by Warashii »

Brate ruzno :P .
Dr Baltazar

#5 Re: NIKE ROSHE RUN

Post by Dr Baltazar »

Bezveze su ove patike ako ih već uzimaš za trčanje. Bolje ti je uzmi Air Max Ultra Moire ili Lunar Glide koje su cjenovno tu negdje. Ove gore ti se samo preko slike čine da su dobre.

@offtopic

Zanima me da li je sportvision provjerena radnja (da li je roba 100% originalna) :) ?
MadridiisTa

#6 Re: NIKE ROSHE RUN

Post by MadridiisTa »

Henry Chinaski wrote:Kako znaš da su tako dobre dok ih ne naručiš?
možda sam vidio kod nekoga, možda sam probao patike ?
MadridiisTa

#7 Re: NIKE ROSHE RUN

Post by MadridiisTa »

Dr Baltazar wrote:Bezveze su ove patike ako ih već uzimaš za trčanje. Bolje ti je uzmi Air Max Ultra Moire ili Lunar Glide koje su cjenovno tu negdje. Ove gore ti se samo preko slike čine da su dobre.

@offtopic

Zanima me da li je sportvision provjerena radnja (da li je roba 100% originalna) :) ?
ma maxice mi ružne :D
iz mog iskustva, sa robom iz sportvisiona nisam imao problema, šta kupim kod njih, mogu nositi par godina i ništa im neće faliti :D
Dr Baltazar

#8 Re: NIKE ROSHE RUN

Post by Dr Baltazar »

MadridiisTa wrote:
Dr Baltazar wrote:Bezveze su ove patike ako ih već uzimaš za trčanje. Bolje ti je uzmi Air Max Ultra Moire ili Lunar Glide koje su cjenovno tu negdje. Ove gore ti se samo preko slike čine da su dobre.

@offtopic

ma maxice mi ružne :D
iz mog iskustva, sa robom iz sportvisiona nisam imao problema, šta kupim kod njih, mogu nositi par godina i ništa im neće faliti :D
I ja ne volim maxice, ali su me ove Ultra Moire oduševile. A opet ove Lunar Glide su pravljene za trčanje na lošijim terenima i jako su udobne :)
channel10

#9 Re: NIKE ROSHE RUN

Post by channel10 »

@offtopic

NIje. Ima svega. I originala i kopija.
Post Reply