zna li ko gdje online mogu naručiti ove patike? patike zvone, bolje su i od maxica
Moderator: anex

možda sam vidio kod nekoga, možda sam probao patike ?Henry Chinaski wrote:Kako znaš da su tako dobre dok ih ne naručiš?
ma maxice mi ružneDr Baltazar wrote:Bezveze su ove patike ako ih već uzimaš za trčanje. Bolje ti je uzmi Air Max Ultra Moire ili Lunar Glide koje su cjenovno tu negdje. Ove gore ti se samo preko slike čine da su dobre.
@offtopic
Zanima me da li je sportvision provjerena radnja (da li je roba 100% originalna)?
I ja ne volim maxice, ali su me ove Ultra Moire oduševile. A opet ove Lunar Glide su pravljene za trčanje na lošijim terenima i jako su udobneMadridiisTa wrote:ma maxice mi ružneDr Baltazar wrote:Bezveze su ove patike ako ih već uzimaš za trčanje. Bolje ti je uzmi Air Max Ultra Moire ili Lunar Glide koje su cjenovno tu negdje. Ove gore ti se samo preko slike čine da su dobre.
@offtopic
Zanima me da li je sportvision provjerena radnja (da li je roba 100% originalna)?
iz mog iskustva, sa robom iz sportvisiona nisam imao problema, šta kupim kod njih, mogu nositi par godina i ništa im neće faliti
NIje. Ima svega. I originala i kopija.Dr Baltazar wrote:Bezveze su ove patike ako ih već uzimaš za trčanje. Bolje ti je uzmi Air Max Ultra Moire ili Lunar Glide koje su cjenovno tu negdje. Ove gore ti se samo preko slike čine da su dobre.
@offtopic