Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Put na odmor je za mnoge u Njemačkoj nedostižan luksuz.
Nema mnogo stvari za koje su Nijemci spremni odvojiti čak i više novca nego za svoj automobil, ali nešto je tu uvijek na vrhu popisa po važnosti: to je njihov godišnji odmor. I makar se stanovnicima turističkih destinacija možda čini da sad preko ljeta u Njemačkoj vjerojatno nije ostao nitko, to je daleko od istine: praktično svaki sedmi stanovnik Njemačke (14,5%) još uvijek nema novca da barem jednom godišnje ode negdje na odmor na barem tjedan dana...
mali jomu wrote:Put na odmor je za mnoge u Njemačkoj nedostižan luksuz.
Nema mnogo stvari za koje su Nijemci spremni odvojiti čak i više novca nego za svoj automobil, ali nešto je tu uvijek na vrhu popisa po važnosti: to je njihov godišnji odmor. I makar se stanovnicima turističkih destinacija možda čini da sad preko ljeta u Njemačkoj vjerojatno nije ostao nitko, to je daleko od istine: praktično svaki sedmi stanovnik Njemačke (14,5%) još uvijek nema novca da barem jednom godišnje ode negdje na odmor na barem tjedan dana...
Ja koga sam god pitao ide li na more, svi kazu da idu, jos nisam skupio hrabrost samog sebe upitat hocu li na more... bojim se kako cu onda stat pred ogledalo ako kazem da hocu
mali jomu wrote:Ja koga sam god pitao ide li na more, svi kazu da idu, jos nisam skupio hrabrost samog sebe upitat hocu li na more... bojim se kako cu onda stat pred ogledalo ako kazem da hocu
Vazno je da se osoba opusti ili odmori , ako je nesto financijski stres svakako nije dobro. Nisam jednom odmor provela uz serije gledati , ventilator hladi i to je to.
paladinka wrote: Sta je problem kod kuce odmor provesti , rostilj , fina muzika i uzivancija.
Smanjiva se... muziku precrto, na odmoru da mi pjeva volim te a ti me ne volis meee, rostilj jos nisam skonto za precrtat, imam neke kombinacije za utalit se sdrvima, cumurom i mesom, pa cu vidjet za koji dan, kucu nisam precrto
Svugdje na svijetu ima ljudi koji imaju i koji nemaju, dok nekih bilo kakvih normalnih rijesivosti za one ljude koji nemaju... nema svugdje. Njemacka je razvijena zemlja na svim poljima, u to spada i socijalni status svih ljudi koji nemaju je rijesen. Cijela Evropa ima rijesen socijalni status ljudi koji nemaju... U BiH to nije rijeseno jer mi i nismo razvijena zemlja, ni mentalno ni fizicki... pa nam godi kad procitamo da i tamo negdje (haloo ba Njemacka) ima onih koji nemaju i ne mogu ici na more... Balkan je ovo
mali jomu wrote:Svugdje na svijetu ima ljudi koji imaju i koji nemaju, dok nekih bilo kakvih normalnih rijesivosti za one ljude koji nemaju... nema svugdje. Njemacka je razvijena zemlja na svim poljima, u to spada i socijalni status svih ljudi koji nemaju je rijesen. Cijela Evropa ima rijesen socijalni status ljudi koji nemaju... U BiH to nije rijeseno jer mi i nismo razvijena zemlja, ni mentalno ni fizicki... pa nam godi kad procitamo da i tamo negdje (haloo ba Njemacka) ima onih koji nemaju i ne mogu ici na more... Balkan je ovo
Ne morasx Njemacku kao poredjenje uzeti? To niko ne pravi ?
nije sve bajno nigdje na svijetu i u najbogatijim zemljama evrope postoje ljudi koji sebi ne mogu priuštiti godišnji odmor. u bosni je more relativno blizu i sa nekoliko stoja možeš otići i biti nekoliko dana, dok s druge strane mnogim građanima je nažalost i to preskupo i ne mogu sebi priuštiti.