Nije svako zreo da bude roditelj

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
nigdje.nikog

#1 Nije svako zreo da bude roditelj

Post by nigdje.nikog »

Na nedavnoj raspravi u vezi prava homoseksualaca na brak i usvajanje djece, ja sam bio kategoricno protiv ovakvih nastranosti.

Sad sam blizu da promjenim svoj stav jer nakon ovoga sto sam danas vidio definitivno sam uvjeren da nekim, naoko normalnim, roditeljima treba oduzeti djecu i dati ih bilo kome drugom.

Pogledajte ovo:

Image

http://www.sarajevo-x.com/clanak/090615074
JThomas

#2 Re: Nije svako zreo da bude roditelj

Post by JThomas »

ima već tema na "sarajevo". monty python, majke mi, da nema slika ne bih ni povjerovao.

ali inače, ovo je po meni jedan od većih životnih paradoksa, u današnjem svijetu je svaki aspekt života izregulisan, maltene ti traže ličnu kad hljeb kupuješ, a svake dvije budale suprotnog spola mogu u svaka doba bez ikakvih ograničenja napraviti koliko god djece im ćejf, samo ako se njemu može dići i ako imaju sobicu na pola sata, makar nemali apsolutno nikakvih pretpostavki da im obezbjede normalan život i podignu u normalne ljude.

al kako bi to regulisao, nikako, nemoguće je, kinezi su pokušavali, al ništa...
PticaTrkachica

#3 Re: Nije svako zreo da bude roditelj

Post by PticaTrkachica »

:( Čitam da je gospoja još i trudna. Kakva te nužda (velika?) može natjerati četveronoške preko grede?
S druge strane, neki divni ljudi godinama pokušavaju dobiti djecu...
mayab

#4 Re: Nije svako zreo da bude roditelj

Post by mayab »

Stoka na svakom koraku, i oni su kao hrabri i prepametni! Mislim, sami neka rade sta hoce, sto se mene tice neka skoce sa nebodera na glavu, ali nemoj dijete dovoditi u opasnost svojim nebulozama i primitivizmom :x !
Cyrax

#5 Re: Nije svako zreo da bude roditelj

Post by Cyrax »

PticaTrkachica wrote::( Čitam da je gospoja još i trudna. Kakva te nužda (velika?) može natjerati četveronoške preko grede?
S druge strane, neki divni ljudi godinama pokušavaju dobiti djecu...
Ma mrsko im bilo hodati do sljedeceg mosta.
ofr

#6 Re: Nije svako zreo da bude roditelj

Post by ofr »

Idiota i wannabe adults-a je uvijek bilo i bit će ih. Meni je samo žao te djece čiji život nikad neće život biti kad ih takvi odgoje :sad:
Post Reply