Nije posteno od FTV-a da nam "ugurava" BRENU

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
huble2007

#1 Nije posteno od FTV-a da nam "ugurava" BRENU

Post by huble2007 »

Nije posteno od FTV-a da nama pretplatnicima koji placamo smece od njihovog programa, na to sve jos kao kukavicko jaje ugurava ove srpske pevaljke pogotovo Lepu Brenu Zivoinovic! Sve mogu da podnesem osim nje! Fuj na Emira koji je doveo ovo smece da je rehabilitira kod nasih ljudi. Iz cetnicke uniforme u studio Ftv-a. Ovo dozivljavam kao ponizenje.
brucos7

#2 Re: Nije posteno od FTV-a da nam "ugurava" BRENU

Post by brucos7 »

Ma Emir je dusa prodana, ne bi me cudilo da naredne sedmice Cecu dovede u studio! Uzas, koji smo mi jadovi i kako se prodajemo :x
ChupoJasa

#3 Re: Nije posteno od FTV-a da nam "ugurava" BRENU

Post by ChupoJasa »

brucos7 wrote:Ma Emir je dusa prodana, ne bi me cudilo da naredne sedmice Cecu dovede u studio! Uzas, koji smo mi jadovi i kako se prodajemo :x
i ponovo stara priča...
Emir je jad, i što prije ljudi shvate to će im biti bolje... "brucos7", bez uvrede ali ako ti misliš da si jad, do tebe je... ja nisam Emir tako da nisam jad... i hvala civilizaciji na daljinskom iako se ne slažem sa činjenicom da televizija koja živid id mojih para promoviše ljude bez principa i morala a posebno turbofolk...
tarabara

#4 Re: Nije posteno od FTV-a da nam "ugurava" BRENU

Post by tarabara »

Emir je vazda bio e,e,e "pakšu".

Treba se sjetiti da je naplaćivao karte za neku predstavu u BKC u ratu. Ovo je malo bolja emisija od HAYAT-ove "Zlate mi".
Ima li kakva peticija da nam ne dovodi pevaljke Seve, pa Brena.
Umjesto ulaznice od 100.000 KM za neku školu, on sebi pravi "mesto" ili mjesto za neku inostranu ulogu kad prođe mandat.
Pitam se DA LI KAO MINISTAR SMIJE NEŠTO RADITI OSIM ministarskog posla????

SMJENIMO GADOVE!!
tarabara

#5 Re: Nije posteno od FTV-a da nam "ugurava" BRENU

Post by tarabara »

Emir je vazda bio ljiga.
Poslije SEVE, evo nam i Brene (nacionale - za KOGA je NACIONALE??).
Ne znam gdje je CIK ili neki "pik" da vidi kako jedan ministar smije raditi poslove koji su (po meni) u sukobu interesa.
Najveći uspjeh mu je svakodnevno objavljivanje osmrtnica u znak zahvalnosti za one koji su zarađivali milione, a gdje su borci.

Ne trebaju nam ljige!
IBM

#6 Re: Nije posteno od FTV-a da nam "ugurava" BRENU

Post by IBM »

a nekad je govorio:
treger

#7 Re: Nije posteno od FTV-a da nam "ugurava" BRENU

Post by treger »

ono što meni smeta je to što je Emir MISNISTAR KULTURE u FBIH!?
a Brena kraljica šunda i kiča i zaslužna je što je muzika danas tamo gdje jeste!
sramota, šta da kažemo djeci kad pitaju jel Brena kultura???
mislimmmm sramota za ministra
Bosanac_21

#8 Re: Nije posteno od FTV-a da nam "ugurava" BRENU

Post by Bosanac_21 »

Ona nam ne treba kao ni trece oko u glavi :x
Sto se Emira tica nemam ga sta blatiti, ima tu svoju novu emisiju, dovodio je svakakvih ljudi od nane Fate Orlovic, Bogica Bogicevica, Gorana Bregovica, Halida Beslica, Mustafu Nadarevica, Severine ................ i evo sad ova djubrasa.
Dobro znamo zasto je dosla - "para vrti gdje burgija nece". Ista je prije par sedmica obijala Hrvatsku, kazu da ce u maju imati koncert tamo - ni Hrvatima ne treba, ali treba joj koja kunica.
Za vrijeme rata je pjevala po srbiji, sad misli da je dovoljno vremena proslo da ponovo zari Jugom, samo sto su sad druga vremena - nema Juge, a i ona je vise baba nego ona sto je nekad bila ;-)
Upalilo me je samo sto je rekla kako voli Sarajevo, kako ima neke emocije - a gdje su te emocije bile '92 - mogla je makar jednu reci protiv rata, vec je navukla uniformu da setucka po Brckom!
Nadam se da ce proci kao i Neda Ukraden koja je mislila da se ulize Sarajevu s "Sarajevo gdje je moja raja", pa su je u Sarajevu pljunuli, da bi doticna otisla u Banja Luku da pjeva "Sprem'te se cetnici"!
Opameti se Bosno, ne trebaju nam takvi kreteni!
Bandierra Rossa

#9 Re: Nije posteno od FTV-a da nam "ugurava" BRENU

Post by Bandierra Rossa »

EMIREEEEEEEE,

HOĆEMO I MI DIO TALAAAAAAAA,

EMIREEEEEEEEE...
LadyXY

#10 Re: Nije posteno od FTV-a da nam "ugurava" BRENU

Post by LadyXY »

FUJ! Taj covjek mi je oduvijek odvratan, ali da je ovolika ljiga i govno nisam vjerovala...
A tek ona raja sto se odvaljuje po studiju...
E to sto je tek fuj... :x :x
Mahalac

#11 Re: Nije posteno od FTV-a da nam "ugurava" BRENU

Post by Mahalac »

Smeće i ponizavanje. Uvijek je covjek sam sebi najgori neprijatelj.

Gadi mi se na koji nacin nas svi ti omalovazavaju sa supljim pricama.
Vrhunac je da je Emira pozdravio, Stefan i Boba :shock: :shock: :shock: :shock: :D

ooo zemljo otvori se...
tranquil

#12 Re: Nije posteno od FTV-a da nam "ugurava" BRENU

Post by tranquil »

Ne kontam, čemu se ovdje čudimo?
Van Halen

#13 Re: Nije posteno od FTV-a da nam "ugurava" BRENU

Post by Van Halen »

Šta fali Breni majke vam. Radi se o pjevačici uz čiju su muziku generacije odrasle. nije bilo priče o politici,korektna emisija skroz. Kad je mogla gostovati na HRT-u, zašto ne bi mogla i ovdje. Na kraju krajeva i rođena je u ovoj zemlji. Ne kontam zašto ljudima smeta.
StupskaBitanga

#14 Re: Nije posteno od FTV-a da nam "ugurava" BRENU

Post by StupskaBitanga »

zašto je LB problem?

ett uskoro će održati koncert u Sarajevu i vjerujem da će biti puno i da će Emir biti pokrovitelj
možete fujkat i buljkat a vjerujem da uz koju čašicu više ili ne pjevate njene pjesme
cyprus

#15 Re: Nije posteno od FTV-a da nam "ugurava" BRENU

Post by cyprus »

Joj, čim se i vi zamarate... :-)
jel_u_vinklo

#16 Re: Nije posteno od FTV-a da nam "ugurava" BRENU

Post by jel_u_vinklo »

Nemojte biti takvi,Brena je bila 24h bez struje!!! :D
Gledajuci emisiju bio sam u dilemi,ko je vece govno,publika u studiju(sa onim skicanjem) ili Brena?
za_sada_bez_dobrog_nicka

#17 Re: Nije posteno od FTV-a da nam "ugurava" BRENU

Post by za_sada_bez_dobrog_nicka »

Dobro si...
Hvala Bogu pa 99% ljudi ima kablovsku, a bar 98% dobre baterije u daljinskom pa bujrum...
Sto se tice Brene, zena je institucija za sebe u ovom dijelu Europe, a ipak je ostala normalna, za razliku od sijaset drugih ufuranih kreatura koje se provaljuju po kojekavim farmama ili su izgubljeni u vremenu i prostoru, a svi sanjaju Breninu slavu...
... i jos bi da se zovu Jet Set, a ni neznaju sta to podrazumijeva...
kockica_kockica

#18 Re: Nije posteno od FTV-a da nam "ugurava" BRENU

Post by kockica_kockica »

:-) koja tema :-) cime se ljudi zamaraju sve :-) koga briga ko gdje gostuje... :-) ako ti ne pase prebaci na drugi kanal... :-) niko te ne goni da gledas ono sto ti se ne svidja :roll: :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
pita

#19 Re: Nije posteno od FTV-a da nam "ugurava" BRENU

Post by pita »

sve sto dolazi sa istoka mi smrdi..na 1000000 km..i predlazem kineski zid na drini..ali ak netko voli smrdologiju moze da uziva...
zato imam 180 kanala i definitvno ne gledam...lepe pevajke iz nase drage susjede :D
Bandierra Rossa

#20 Re: Nije posteno od FTV-a da nam "ugurava" BRENU

Post by Bandierra Rossa »

jel_u_vinklo wrote:Nemojte biti takvi,Brena je bila 24h bez struje!!! :D
Gledajuci emisiju bio sam u dilemi,ko je vece govno,publika u studiju(sa onim skicanjem) ili Brena?
Pa nisu Brena i publika bili sami u studiju.Čini mi se da je bio prisutan voditelj i organizator pomenute emisije.
jel_u_vinklo

#21 Re: Nije posteno od FTV-a da nam "ugurava" BRENU

Post by jel_u_vinklo »

Bandierra Rossa wrote:
Pa nisu Brena i publika bili sami u studiju.Čini mi se da je bio prisutan voditelj i organizator pomenute emisije.
Joj tebe,pa ne moramo svi pljunuti Emira(eto ti si ga pljunula za sve nas,nekoliko puta),mozda bi ga i ja pljunuo, ali kada vidim koliko je tebi stalo do toga(pretpostavljam zasto),ipak sam se odlucio pljunuti publiku :D
legendo_moja

#22 Re: Nije posteno od FTV-a da nam "ugurava" BRENU

Post by legendo_moja »

Hdžhfzbgvć bi treb'o pogledati malo po štampi od pretprošle godine, gdje ima sačuvana njegova izjava kako "srbijanske drolje zavode bosance", ili nedaj Bože pogledati svoje autorsko djelo "Iza sna" iz neke 1997. ili 1998. gdje je pošteno isprozivao ove neke što ih sad poziva u emisije (Brena, Bregović), pa da nam onda dovede samog sebe u emisiju da popričaju dvojica Emira o "godinama prevare".

Toliko o ljigavim stvarima, treba veceras zaspati.
cikavelja

#23 Re: Nije posteno od FTV-a da nam "ugurava" BRENU

Post by cikavelja »

jel_u_vinklo wrote:
Bandierra Rossa wrote:
Joj tebe,pa ne moramo svi pljunuti Emira(eto ti si ga pljunula za sve nas,nekoliko puta),mozda bi ga i ja pljunuo, ali kada vidim koliko je tebi stalo do toga(pretpostavljam zasto),ipak sam se odlucio pljunuti publiku :D
Ako smijem, lagano se ispisham i na dragu nam publiku koja aplaudira kad se pojavi signal za to a maxuz mi na sugradjanina rodjenog, i ispisham i iserem. Veci poltron se nije rodio dok je jos sa rajom na male igr'o, kad bi sutra crveni kmeri dosli, taj bi rek'o i ja sam kmer, otac mi iz Kambodje.
U velikom luku izbjegavam njegove monologe jos od ratnih dana, kad je kao propadnik lafo, umjetnicke cete, mlatio kesh u Narodnom Pozoristu Tz dok su raja ginula na sve strane.
Helem, odoh od teme, FTV,BHT,RTRS i ina govna se negledaju dok ima nacionalne geografije i diskaverija gdje se za razliku, moze djetu naci nauk ili nama matorima.
Erase channel settings?
Yes.
Sure about it?
Ma 100%.
:D
Ripicipi

#24 Re: Nije posteno od FTV-a da nam "ugurava" BRENU

Post by Ripicipi »

Cime se vi opterecujete :roll:
Brena i Emir su zajedno snimali filmove prije 20 i kusur godina i normalno je da su "prijatelji".
Ko hoce da gleda nek gleda, kome smeta zasto uopste gleda :-?
shuriken

#25 Re: Nije posteno od FTV-a da nam "ugurava" BRENU

Post by shuriken »

potres_mozga wrote:Cime se vi opterecujete :roll:
Brena i Emir su zajedno snimali filmove prije 20 i kusur godina i normalno je da su "prijatelji".
Ko hoce da gleda nek gleda, kome smeta zasto uopste gleda :-?
To to to je to, hajde da se volimo...
mislim da je igrao nekog glupog amerikanca sa pistoljem
kao neka preteca od glup i gluplji

bio sam u jednom gradicu u srednjoj bosni ,
docek nove godine 92/93 u kaficu
borci Armije BH gledaju taj film svi sretni
u fabuli JNA spasava Brenu
to mi je i jedini put da sam gledao taj film

i nije ministar kulture federacije nego kantona
za sada
Post Reply