Uf! U roku od 20 minuta vec ovoliko odgovora na temu! Ocigledno nas se puno prepoznalo u ovome "nije nista!" I muskarca i zena. I ne, nije ovo samo zenska tema. Kao sto se moze primjetiti u uvodu obratila sam se i muskom dijelu foruma
JEvo da krenemo sa ispovjedima. Znala sam nekada dati taj odgovor. Zapravo ga promrsiti kroz zube ili gledajuci negdje u stranu. Zasto? Pa to je nekad znalo da znaci ili
1. ako samo prevalim preko usta sta mi je i zasto sam se naljutila, pocecu da te tucem cim stignem/ pocecu da placem! Ovako cu prvo malo da se smirim pa cu ti kasnije reci, ili 2. durim se zbog glupog razloga i toga sam svjesna zato necu da ti kazem. Pravicu se da mi nije sad nista, pa ce za neko vrijeme (minuta, sati) tako sigurno i biti kad me prodje. ili
3. *ebem te glupa, zar ne znas sam sta je? Zar ti nisam 100 puta do sad rekla?
Medjutim, valjda godinama sam naucila
da za muskarca nista- fakat znaci nista. I ako mu ne kazem sta je- situacija se nece popraviti. Makar to nesto- znacilo da mu moram reci po 101. put..... Ovako, stisnem zube i kazem, pa kako god to glupo, tuzno ili histericno zvucalo, manje zulja na duge staze kad to odmah izbacim iz sebe