nije mi ni do cega...
-
r_faruk
#1 nije mi ni do cega...
........................, a tek mi je 18 godina...................,
- Soul_Sista
Kriza ufatila? 
-
zoka
eto imas Internet, znas li Engleski? Ako znas jos bolje ako ne eto uci Engleski.
Ako hoces nauci da pravis sajtove, Dario i Mario su tvojih godina startovali ovaj projekt koji se zove Sarajevo-x sad za 5 godina vidi kakav sajt imaju koji prevazilazi sve sto je vidjeno na medijskim prostorima BiH.
dobro mozda i ne napravis nesto kao sarajevo-x ali napravi nesto drugo sto ce nekome biti korisno.
Mozda bi nesto studirati bilo korisno? Mozda plesti korpe od prucha?
Ako hoces nauci da pravis sajtove, Dario i Mario su tvojih godina startovali ovaj projekt koji se zove Sarajevo-x sad za 5 godina vidi kakav sajt imaju koji prevazilazi sve sto je vidjeno na medijskim prostorima BiH.
dobro mozda i ne napravis nesto kao sarajevo-x ali napravi nesto drugo sto ce nekome biti korisno.
Mozda bi nesto studirati bilo korisno? Mozda plesti korpe od prucha?
-
nepoznat
Allah kaze:
020:124. A onaj ko okrene glavu od Knjige Moje(Kurana), taj će teškim životom živjeti i na Sudnjem danu ćemo ga slijepim oživiti. Kuran
016:097. Onome ko čini dobro, bio muškarac ili žena, a vjernik je, Mi ćemo dati da proživi lijep život i doista ćemo ih nagraditi boljom nagradom nego što su zaslužili. Kuran
038:087. Kur’an je doista svijetu cijelome opomena! Kuran
020:124. A onaj ko okrene glavu od Knjige Moje(Kurana), taj će teškim životom živjeti i na Sudnjem danu ćemo ga slijepim oživiti. Kuran
016:097. Onome ko čini dobro, bio muškarac ili žena, a vjernik je, Mi ćemo dati da proživi lijep život i doista ćemo ih nagraditi boljom nagradom nego što su zaslužili. Kuran
038:087. Kur’an je doista svijetu cijelome opomena! Kuran
-
LudoALudjiJA
Dario i Mario...ili mozda Lolek i Bolek da ti budu uzorzoka wrote: Ako hoces nauci da pravis sajtove, Dario i Mario su tvojih godina startovali ovaj projekt koji se zove Sarajevo-x sad za 5 godina vidi kakav sajt imaju koji prevazilazi sve sto je vidjeno na medijskim prostorima BiH.
salu na stranu, nepoznati ti je dobro odgovorio...u vjeri je spas
-
violentjack
Nije ni meni
Sa 17 godina sam zzvrsio kOD DOKTORA IMAO TROVANJE KRVI
vISE SAM BIO PIJAN NEGO TRIJEZAN..NE PONOSIM SE TIME
Ne znam osjecam kao da mi je promasen zivot

Ne znam osjecam kao da mi je promasen zivot
- Soul_Sista
Cuj promasen zivotviolentjack wrote:Nije ni meni![]()
Ne znam osjecam kao da mi je promasen zivot![]()
-
violentjack
Pola mojih poznanika su ili u zatvori ili su mrtvi
Da ne pricam dalje o mom zivotu
Imam dosta..puno godina
Manje od 69 a i 30
- Soul_Sista
Sorry na smjehuljku nego onako samo...violentjack wrote:Nije to smijesno
Pola mojih poznanika su ili u zatvori ili su mrtvi
Da ne pricam dalje o mom zivotu
Imam dosta..puno godina
Manje od 69 a i 30![]()
Zao mi je!
Sta je zapravo promasen zivot? Definisi ako znas...
-
violentjack
Nemas jasne ciljeve u zivotu
Tezak zivot stalno pesimizam..nesreca koja te prati.
Ima dosta toga ali definicija toga je kao definicija smrti..mozes je interpretirati kako zelis

Tezak zivot stalno pesimizam..nesreca koja te prati.
Ima dosta toga ali definicija toga je kao definicija smrti..mozes je interpretirati kako zelis
-
ragib
Faruk u vjeri je spas. Pored toga upises neki fakultet...
Ako nemas vjere dzaba ti je fakultet.
Ako nemas vjere dzaba ti je fakultet.
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
#14 Re: nije mi ni do cega...
r_faruk wrote:........................, a tek mi je 18 godina...................,
Rjesenje za osvjezenje:
- manijak1
Meni je do svega
ali već mi je 74 godina - postoje li kakve naučne pretpostavke da se zamijenimo ? 
- horns&drums
Evo Brazzo, javi se Orsonu i reci da te je poslu Nurko i da hoces sto vise oktana u benzinu

-
car-x
ako ste poetska dusa, a zelite da se ubijete, i imate taj peh da ste zivi zdravi i sretni..
BAAAANG!!!
pistolji majakovski - sanski most..
vidim nista se nije promijenilo u ovo vrijeme dok bijah na odsluzenju vojnog roka.. jedni propagiraju vjeru, drugi sex+drugs+r'n'r, a treci seru onako, tek da nesto napisu..
dobar dan i prvi i drugim i trecim.. i ostalim..
BAAAANG!!!
pistolji majakovski - sanski most..
vidim nista se nije promijenilo u ovo vrijeme dok bijah na odsluzenju vojnog roka.. jedni propagiraju vjeru, drugi sex+drugs+r'n'r, a treci seru onako, tek da nesto napisu..
- horns&drums
Gdje si care, bem mu misha?
Kako Gara&co.?
Kako Gara&co.?
- manijak1
Kaže mi Nurko dam mu onaj seljak Zaim ne da jer se tek vratio u Peglićevo i da ga handri onaj
George Friderich Handle
pa neima oktana jer su oni šiiti sve ostavili za sebe .
Očajan sam ako šta osobno Orson ne učini.
A - vidi se da si moderator
ali ovdje nisi glavna zato koristim priliku da ti kažem da te volim
jaranski svega mi naznačeno.
A - vidi se da si moderator
-
maraDONa
car-x wrote:
a za sjebanog, nadji curu
-
Svemirski_Jebach
horns - poznat psihoterapeut
Decko, nemoj ga slusat, navesce te na tanak led
ma hajde...mani se corava posla decko, nije ni meni ni do cega nekad al jebi ga, ko da je uvijek lijepo u zivotu...na kraju uvijek mozes da ucinis ono sto ti je horns preporucio...samo moglo biti bit krivo poslije
mada mi sada jeste do svacega...a ima jedan lijep razlog tome...nadam se da ce se prepoznat
ma hajde...mani se corava posla decko, nije ni meni ni do cega nekad al jebi ga, ko da je uvijek lijepo u zivotu...na kraju uvijek mozes da ucinis ono sto ti je horns preporucio...samo moglo biti bit krivo poslije
mada mi sada jeste do svacega...a ima jedan lijep razlog tome...nadam se da ce se prepoznat
-
Svemirski_Jebach
cuj za sjebanog...
kakva njezna terminologija

kakva njezna terminologija
-
stavrogin
LudoALudjiJA wrote:Dario i Mario...ili mozda Lolek i Bolek da ti budu uzorzoka wrote: Ako hoces nauci da pravis sajtove, Dario i Mario su tvojih godina startovali ovaj projekt koji se zove Sarajevo-x sad za 5 godina vidi kakav sajt imaju koji prevazilazi sve sto je vidjeno na medijskim prostorima BiH....Mirko i Slavko su prevazidjeni, mada ima nekih cetvoroslovnih nickova sto se ne bi slozili s time...
![]()
salu na stranu, nepoznati ti je dobro odgovorio...u vjeri je spas
i ja kazem. svezi par kila exploziva, pravac akva, pa sve u vazduh. bices sehid, allahov vojnik koji ce u dzenet, pobices masu mnogobozaca, bludnika, nevjernika i mozda pokojeg latentnog cetnika (one sa genocidnim pravoslavnim genima).