Nica-Francuska

Vijesti sa cijele zemaljske kugle o dešavanjima u bh. dijaspori, zanimljivosti o drugim državama i slično.
Post Reply
Svetlana

#1 Nica-Francuska

Post by Svetlana »

imali neko iz Nice,kako se tamo živi i vredili preseliti u taj grad
aa002g

#2 Re: Nica-Francuska

Post by aa002g »

Ja sam bila u Nicu proslog ljeta na odmoru i nije mi se uopsta svidio grad. Ja mislim da bi radije zivjela u Monaco nego u Nicu. U Nicu ima dosta siromasnih ljudi koji spavaju ispred crkvih i grad nije jako cist.
lys

#3 Re: Nica-Francuska

Post by lys »

Zavisi odakle se selis i po kojim uslovima.
Nica je prelijep grad, velik, sa svom potrebnom infrastrukturom: bolnice, fakulteti, administracija, transport.
Ja dok sam zivjela u Parizu (Pariz je Pariz :-)) ne bih se selila u Nicu, ali recimo iz Marseilla ili neke sjeverne zemlje bih vrlo rado.

A ovo sto grad nije cist i sto ima prosijaka, to ima svugdje...
king31

#4 Re: Nica-Francuska

Post by king31 »

aa002g wrote:Ja sam bila u Nicu proslog ljeta na odmoru i nije mi se uopsta svidio grad. Ja mislim da bi radije zivjela u Monaco nego u Nicu. U Nicu ima dosta siromasnih ljudi koji spavaju ispred crkvih i grad nije jako cist.
i ja bi u Monaku i to kod princeze Stefani !
Cuj "ja bih radije" ...
lolita_xx

#5 Re: Nica-Francuska

Post by lolita_xx »

aa002g wrote:Ja sam bila u Nicu proslog ljeta na odmoru i nije mi se uopsta svidio grad. Ja mislim da bi radije zivjela u Monaco nego u Nicu. U Nicu ima dosta siromasnih ljudi koji spavaju ispred crkvih i grad nije jako cist.
:lol: :lol: :lol:

dobro, monaco je mozda glamurozniji, ali ja bih prije u nicu :)
Post Reply