Ni prst pred okom :shock:

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Bea_Trix
Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'

#1 Ni prst pred okom :shock:

Post by Bea_Trix »

... je li neko sinoc imao "drazesnu" priliku da se vozi autom iza dvanaest od carsije prema ilidzi :shock: ja sam jos toliko istraumatizirana da sam morala temu otvoriti :D ako je dupla, kljucajte.

ugl, taksista se jedva orijentirao, kad izades iz auta jos je gore, ja isla sa svjetlom iz mobitela da mu kazem dje smo :D :shock:

pa zaboga zar ne postoji nista sto se moze uciniti kad je ovakvo vrijeme? sarajevske magle nisu neuobicajene, ali uvijek nas iznenade, kao da ih prvi put u zivotu dozivljavamo - i nikakvih mjera predostroznosti, tek se onda vidi kako je lose i nedovoljno osvijetljen grad...

nista, mislila sam samo kako cemo zivi doci...
Dori

Post by Dori »

Ja sam prije tri dana isla od ulaza do ulaza i po brojevima trazila svoj.....Sve mi zgrade iste :D
Bea_Trix
Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'

Post by Bea_Trix »

Dena wrote:Ja sam prije tri dana isla od ulaza do ulaza i po brojevima trazila svoj.....Sve mi zgrade iste :D
i ja sam sinoc :D jos neke cuke okolo tapkaju, sve kontam neko me prati :lol:

a taksista zaustavio na nekom trotuaru, kaze boze gdje smo :D ima baterijsku lampu, nista ne valja, slaba... ja upalila svjetlo u mobu reko sad cu pokusat da vidim koja je ovo zgrada, vidjela se neka ograda :D kad on ni pet ni sest - hajd, samo nadam se da nismo stali nasred ceste :lol: :shock: brrrr....

kad mojmilo :D
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

a draga Bea-Trix a sta bi jos da si morala vozit sinoc oko pola 1 sa Dobrinje do centra grada?

sto je tebe lako istraumirat :D
atko

Post by atko »

Zestoko je sinoc bilo, ja otvorio prozor zaista je bilo gadno disati u onom "tjestu", cujes samo korake i nista ne vidis, izgubis osjecas za dimenzije i prostor. Za lopove je bila milina jedna :-)
homo_sapiens

#6 Re: Ni prst pred okom :shock:

Post by homo_sapiens »

Bea_Trix wrote:... je li neko sinoc imao "drazesnu" priliku da se vozi autom iza dvanaest od carsije prema ilidzi :shock: ja sam jos toliko istraumatizirana da sam morala temu otvoriti :D ako je dupla, kljucajte.

ugl, taksista se jedva orijentirao, kad izades iz auta jos je gore, ja isla sa svjetlom iz mobitela da mu kazem dje smo :D :shock:

pa zaboga zar ne postoji nista sto se moze uciniti kad je ovakvo vrijeme? sarajevske magle nisu neuobicajene, ali uvijek nas iznenade, kao da ih prvi put u zivotu dozivljavamo - i nikakvih mjera predostroznosti, tek se onda vidi kako je lose i nedovoljno osvijetljen grad...

nista, mislila sam samo kako cemo zivi doci...

ima tema:
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... sc&start=0
Dori

Post by Dori »

atko wrote:Zestoko je sinoc bilo, ja otvorio prozor zaista je bilo gadno disati u onom "tjestu", cujes samo korake i nista ne vidis, izgubis osjecas za dimenzije i prostor. Za lopove je bila milina jedna :-)
I parove :dance:
Bea_Trix

Post by Bea_Trix »

hajde, ona je ozbiljna i zdravstvena homo_sapiens, ova je shockativno funny :D

svaka cast DaysleepeR ali kontam opet kad sam vozis - kud puklo da puklo, ali kad covjek koji te vozi kaze da nema pojma gdje je i ponovi cetiri puta kako misli da je pogresno skrenuo, a odmakao i-hii od skretanja :D mislim da je to to :D a o tapkanju cuka da ne govorim :lol:
Kurt_Kombajn

Post by Kurt_Kombajn »

mescini da je ovo suptilna reklama za mobitele koji imaju svjetlo.
Bea_Trix

Post by Bea_Trix »

Kurt_Kombajn wrote:mescini da je ovo suptilna reklama za mobitele koji imaju svjetlo.
skroz me prokuzi :D :lol: hajde da im sugeriram da dodaju maglenke na mobitele :D

nije neka zvijer u mene, samo ima svjetlo :D
Kurt_Kombajn

Post by Kurt_Kombajn »

ma slabo ce tu mobitel pomoci...

po ovoj maglustini bi pojedinim nesnalazljivim trebalo ugradjivati one dzi-pi-es pajlere, e da ih se more preko satelita uganjat.

ko cuke i mace kad se izgube

:D
Bea_Trix

Post by Bea_Trix »

ja izgasila to na mobitelu (da lokacija pise na ekranu) i ne znam vise upaliti :D ionako je previse opcenito... :D umjesto da pise: Bein haustor, cuko u blizini :D

a taksisti bi ona teta govorila: you took the wrong track, please make a U-turn :D

sjetila sam se sinoc - Lost Highway od Lyncha :D
Last edited by Bea_Trix on 11/01/2008 12:47, edited 1 time in total.
skojotovski

Post by skojotovski »

Bea_Trix wrote:
Dena wrote:Ja sam prije tri dana isla od ulaza do ulaza i po brojevima trazila svoj.....Sve mi zgrade iste :D
i ja sam sinoc :D jos neke cuke okolo tapkaju, sve kontam neko me prati :lol:

a taksista zaustavio na nekom trotuaru, kaze boze gdje smo :D ima baterijsku lampu, nista ne valja, slaba... ja upalila svjetlo u mobu reko sad cu pokusat da vidim koja je ovo zgrada, vidjela se neka ograda :D kad on ni pet ni sest - hajd, samo nadam se da nismo stali nasred ceste :lol: :shock: brrrr....

kad mojmilo :D
sut' ba, erotika! :-)
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

Post by ladyblue18 »

Kod mene sinoc oko 12 bilo vedro ko usred ljeta,kad nakon po sata ja na prozor... :-) Mislim da je ova sinocnja zajebala prethodne dane i noci
Skyfox

Post by Skyfox »

Bea_Trix wrote:ja izgasila to na mobitelu (da lokacija pise na ekranu) i ne znam vise upaliti :D ionako je previse opcenito... :D umjesto da pise: Bein haustor, cuko u blizini :D
:-D

dobra ideja za next time....
Skyfox

Post by Skyfox »

Lost in the fog saved by the telecom.... :D
photo

Post by photo »

sinoc oko 9 na ilidzi, BUKVALNO vidljivost bila 3 metra. vozio sam 10 km/h prema interexu i par puta puta umalo nisam sletio u jarak. uzas.
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

Bea_Trix wrote:
Kurt_Kombajn wrote:mescini da je ovo suptilna reklama za mobitele koji imaju svjetlo.
skroz me prokuzi :D :lol: hajde da im sugeriram da dodaju maglenke na mobitele :D

3200 je sladak mobitel :D

Zar je bilo magle sinoc :D ja sam u 1 virila kroz pendzer, bogam' sam preko miljacke vidjela :D
Dori

Post by Dori »

besana wrote:Imal li iko ovdje sa Kobilje glave. Nešto me zanima.
Neki dan sam išla na put, do Travnika. Krenuli smo oko 8 sati ujutro, magla svuda, magla oko nas, ali kad smo bili na Kobiljoj glavi, SUNCE :shock:
Ista stvar i navečer kad smo se vraćali, od Travnika do Sarajeva magla, vidljivost 3-5 metara, došli do KObilje glave...nema magle :shock:

Je li to uvijek tako...ili?
Jel' to u skolu ili iz skole? :D
Bea_Trix

Post by Bea_Trix »

mIRCerka wrote:
Bea_Trix wrote:

Zar je bilo magle sinoc :D ja sam u 1 virila kroz pendzer, bogam' sam preko miljacke vidjela :D
nije ni na carsiji bilo tako kriticno, mada je bilo slabo vidljivo. no, pravi belaj pocinje negdje od malte... uzas...

mIRCerka, ti si u nekakvom propuhu ocito :D dobar polozaj :D
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Bea_Trix wrote:
mIRCerka wrote:
Bea_Trix wrote: skroz me prokuzi :D :lol: hajde da im sugeriram da dodaju maglenke na mobitele :D

nije ni na carsiji bilo tako kriticno, mada je bilo slabo vidljivo. no, pravi belaj pocinje negdje od malte... uzas...

mIRCerka, ti si u nekakvom propuhu ocito :D dobar polozaj :D
propuh je meni u glavi :D ja sam na 20 metara od miljacke...al sad kontam nesto, u pola jedan je bilo bistro, sad s kolegicom pricam da je u 1 kod nje bila magla, ona je na 300 m od mene, a ja sam fakat kontala da mi u spavacoj podrosise prozori... kakvo je to kretanje :S
Tesssa

Post by Tesssa »

Prije tri dana na Ciglanama se ne vidi prst pred okom, u isto vrijeme na Breci sunce sija, ljepota.
konyan

Post by konyan »

Dobro, Breka je onako izdignuta.. kao Olimp, ..ebem ti :D Vazda sunce.
Dori

Post by Dori »

konyan wrote:Dobro, Breka je onako izdignuta.. kao Olimp, ..ebem ti :D Vazda sunce.
Ako je Breka Olimp, sta se onda vi? :-D
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Dena wrote:
konyan wrote:Dobro, Breka je onako izdignuta.. kao Olimp, ..ebem ti :D Vazda sunce.
Ako je Breka Olimp, sta se onda vi? :-D
estaKfirula...
:lol:
Post Reply