Bilo bi mi drago da cujem i muske komentare
Ni haljinu ne valja krpiti a kamoli ljubav:)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Ada__
#1 Ni haljinu ne valja krpiti a kamoli ljubav:)
Prije vise od godinu dana raskinula sam sa deckom s kojim sam bila u vezi jos od pocetka srednje skole.Imali smo prije svega jako prijateljstvo,bili smo strasno vezani jedno za drugo i uvijek smo se podrzavali. vezu sam prekinula ja jer mi je sve dosadilo, monotonija, s vremenom previse paznje i ljubavi ugusi i pozeljela sam nesto novo. Prekid je bio bolan,za njega narocito,ali sam i ja prilicno tesko podnijela sve.kao sto sam rekla, od raskida je proslo godinu dana, ali za sve to vrijeme nije proslo vise od 7 dana da se ne cujemo, pa cak i kad smo bili van BiH( da ne spominjem da se cujemo i dan danas svaki dan).Naravno u tih godinu dana,on je promijenio bezbroj djevojaka,ali bi se svaki put "vratio". Pomalo me brine, jer imam osjecaj da nikada nismo uspjeli da predjemo preko te price i da nas to stalno koci.Sve to vrijeme on se meni prvi javi, i vrlo cesto me zove ako popije:S.Nikada nisam prestala voljeti tog momka,ali vjerujem da je jedini nacin da se to zavrsi da prekinemo sve kontakte(iako bi to znacilo prekid dugogodisnjeg prijateljstva).Naravno, i kad smo se vidjali u medjuvremenu nista se nije desavalo izmedju nas, dakle bilo je cisto prijateljski.Kao i svaka glupa djevojka mislim da sam posebna hahaha
))
- Faruk
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan kokuz drugi mu se ruga
#2 Re: Ni haljinu ne valja krpiti a kamoli ljubav:)
imas li ti nekoga?
ili sjedis tih godinu dana kuci
sama
ili sjedis tih godinu dana kuci
-
Ada__
#3 Re: Ni haljinu ne valja krpiti a kamoli ljubav:)
Imala sam decka, recimo 3,4 mjeseca,vise prijateljska neka veza, ali etoFaruk wrote:imas li ti nekoga?
ili sjedis tih godinu dana kucisama
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
#4 Re: Ni haljinu ne valja krpiti a kamoli ljubav:)
Evo ti muski komentar.Ada__ wrote:Prije vise od godinu dana raskinula sam sa deckom s kojim sam bila u vezi jos od pocetka srednje skole.Imali smo prije svega jako prijateljstvo,bili smo strasno vezani jedno za drugo i uvijek smo se podrzavali. vezu sam prekinula ja jer mi je sve dosadilo, monotonija, s vremenom previse paznje i ljubavi ugusi i pozeljela sam nesto novo. Prekid je bio bolan,za njega narocito,ali sam i ja prilicno tesko podnijela sve.kao sto sam rekla, od raskida je proslo godinu dana, ali za sve to vrijeme nije proslo vise od 7 dana da se ne cujemo, pa cak i kad smo bili van BiH( da ne spominjem da se cujemo i dan danas svaki dan).Naravno u tih godinu dana,on je promijenio bezbroj djevojaka,ali bi se svaki put "vratio". Pomalo me brine, jer imam osjecaj da nikada nismo uspjeli da predjemo preko te price i da nas to stalno koci.Sve to vrijeme on se meni prvi javi, i vrlo cesto me zove ako popije:S.Nikada nisam prestala voljeti tog momka,ali vjerujem da je jedini nacin da se to zavrsi da prekinemo sve kontakte(iako bi to znacilo prekid dugogodisnjeg prijateljstva).Naravno, i kad smo se vidjali u medjuvremenu nista se nije desavalo izmedju nas, dakle bilo je cisto prijateljski. Kao i svaka glupa djevojka mislim da sam posebna hahaha))
1.Takve treba barem jednom hefticno izdegeneciti. Ne bi ti onda palo na pamet da trazis nesto novo.
2. Postoje glupe djevojke, ali ... postoje i one posebne, .... nadareno glupe, ....
- sodom
#5 Re: Ni haljinu ne valja krpiti a kamoli ljubav:)
daj pape realno ko da tebi ne bi dopizdila cura koja te zove svakih 5 min... ma koliko d ate voli smara brate.
ja je kontam i podrzavam.
nego zanima me jesul imali sex??? to je jako bitno zbog...
Last edited by sodom on 26/03/2009 23:00, edited 2 times in total.
- lolita_xx
#6 Re: Ni haljinu ne valja krpiti a kamoli ljubav:)
isprica ti nama pricu, ali ja sad ne kontam sta zelis 
-
Ada__
#7 Re: Ni haljinu ne valja krpiti a kamoli ljubav:)
Jesu. Zbog cega je bitno bas me interesuje, ima to neke veze?sodom wrote:daj pape realno ko da tebi ne bi dopizdila cura koja te zove svakih 5 min... ma koliko d ate voli smara brate.
-
Ada__
#8 Re: Ni haljinu ne valja krpiti a kamoli ljubav:)
Opcenito me interesuje misljenje o ovakvim situacijama, cemu vode i kako zavrselolita_xx wrote:isprica ti nama pricu, ali ja sad ne kontam sta zelis
- lolita_xx
#9 Re: Ni haljinu ne valja krpiti a kamoli ljubav:)
a to... pa sve zavisi, moze da ostane na prijateljstvu, zavisi sta oboje zelite. ako ti zelis samo prijateljstvo, a on stalno potencira nesto drugo, dosadit ce ti, i necete vise biti nista... nisam vise pametnaAda__ wrote:Opcenito me interesuje misljenje o ovakvim situacijama, cemu vode i kako zavrselolita_xx wrote:isprica ti nama pricu, ali ja sad ne kontam sta zelis
- Faruk
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan kokuz drugi mu se ruga
#10 Re: Ni haljinu ne valja krpiti a kamoli ljubav:)
jesu li kod tebe sve prijeteljske veze?Ada__ wrote:Imala sam decka, recimo 3,4 mjeseca,vise prijateljska neka veza, ali etoFaruk wrote:imas li ti nekoga?
a vezica, pa poprilicno
)
imal' tu djidjidmidji ili se drzite rukice
- 7777777
#11 Re: Ni haljinu ne valja krpiti a kamoli ljubav:)
recimo da ima slican slucaj..mislim sa jedne strane je dosta drugacije (sto se tice razloga raskida) ali eto i moja veza je trajala jos od srednje i pukla je prije nekih par mjeseci, nepunih pola godine...
uspjeli smo da se ne vidimo i ne cujemo skoro pa dva mjeseca u komadu pa smo opet ostvarili kontakt i pokusali nesto ali kao ukleto sve se svaki put isto zavrsi...prekidom.
trenutno nemamo nikakav kontakt..i iskreno sludena sam...ja tog covjeka toliko volim, ali ni sama ne znam sta to treba da uradim da bi sve bilo kako zelim..da bi bili sretni zajedno...apsolutno sam sigurna da je on pravi i znam da i on mene voli i ovi prekidi, tj. ovo ne odrzavanje kontakta je katastrofa, pakao na zemlji...ne mogu da razmisljam ko covjek...
moj savjet ti je, ako zelis da izgladis stvari sa njim i da popravite sve onda treba da ulozis truda i da to probas, a u suprotnom, to vase odrzavanje kontakta kao nekog prijateljskog odnosa (iako ti vjerujem da ti je najbolji prijatelj, jer je i moj bivsi moj jedini i najbolji prijatelj) je ludorija..nece vam to funkcionisati na duze staze..ako se odlucis odreci cijele proslosti, onda samo prekini kontakt i ne vracaj se na staro i ne daj ni njemu da te vraca..zivi svoj zivot, i probaj da nades negdje drugo svoju srecu...
a sad pitanje...ima li ko savjet za mene..sta ja da radim....ja ni sekunde nisam spremna ici dalje niti zelim...ja njega stvarno volim...sta da uradim???
uspjeli smo da se ne vidimo i ne cujemo skoro pa dva mjeseca u komadu pa smo opet ostvarili kontakt i pokusali nesto ali kao ukleto sve se svaki put isto zavrsi...prekidom.
trenutno nemamo nikakav kontakt..i iskreno sludena sam...ja tog covjeka toliko volim, ali ni sama ne znam sta to treba da uradim da bi sve bilo kako zelim..da bi bili sretni zajedno...apsolutno sam sigurna da je on pravi i znam da i on mene voli i ovi prekidi, tj. ovo ne odrzavanje kontakta je katastrofa, pakao na zemlji...ne mogu da razmisljam ko covjek...
moj savjet ti je, ako zelis da izgladis stvari sa njim i da popravite sve onda treba da ulozis truda i da to probas, a u suprotnom, to vase odrzavanje kontakta kao nekog prijateljskog odnosa (iako ti vjerujem da ti je najbolji prijatelj, jer je i moj bivsi moj jedini i najbolji prijatelj) je ludorija..nece vam to funkcionisati na duze staze..ako se odlucis odreci cijele proslosti, onda samo prekini kontakt i ne vracaj se na staro i ne daj ni njemu da te vraca..zivi svoj zivot, i probaj da nades negdje drugo svoju srecu...
a sad pitanje...ima li ko savjet za mene..sta ja da radim....ja ni sekunde nisam spremna ici dalje niti zelim...ja njega stvarno volim...sta da uradim???
-
Ada__
#12 Re: Ni haljinu ne valja krpiti a kamoli ljubav:)
Kako kad, ne iskljucuje se ni djidjimidji:DFaruk wrote:jesu li kod tebe sve prijeteljske veze?Ada__ wrote:Imala sam decka, recimo 3,4 mjeseca,vise prijateljska neka veza, ali etoFaruk wrote:imas li ti nekoga?
a vezica, pa poprilicno
)
imal' tu djidjidmidji ili se drzite rukice
-
Ada__
#13 Re: Ni haljinu ne valja krpiti a kamoli ljubav:)
pa da, razlika je u tome sto ste pokusavali7777777 wrote:recimo da ima slican slucaj..mislim sa jedne strane je dosta drugacije (sto se tice razloga raskida) ali eto i moja veza je trajala jos od srednje i pukla je prije nekih par mjeseci, nepunih pola godine...
- burek_in_space
#14 Re: Ni haljinu ne valja krpiti a kamoli ljubav:)
pape wrote: Evo ti muski komentar.
1.Takve treba barem jednom hefticno izdegeneciti. Ne bi ti onda palo na pamet da trazis nesto novo.
2. Postoje glupe djevojke, ali ... postoje i one posebne, .... nadareno glupe, ....
S druge strane,dok je takvih kao ti,bureku nece faliti mesa!
-
dast.stanislav
#15 Re: Ni haljinu ne valja krpiti a kamoli ljubav:)
pape wrote:Evo ti muski komentar.Ada__ wrote:Prije vise od godinu dana raskinula sam sa deckom s kojim sam bila u vezi jos od pocetka srednje skole.Imali smo prije svega jako prijateljstvo,bili smo strasno vezani jedno za drugo i uvijek smo se podrzavali. vezu sam prekinula ja jer mi je sve dosadilo, monotonija, s vremenom previse paznje i ljubavi ugusi i pozeljela sam nesto novo. Prekid je bio bolan,za njega narocito,ali sam i ja prilicno tesko podnijela sve.kao sto sam rekla, od raskida je proslo godinu dana, ali za sve to vrijeme nije proslo vise od 7 dana da se ne cujemo, pa cak i kad smo bili van BiH( da ne spominjem da se cujemo i dan danas svaki dan).Naravno u tih godinu dana,on je promijenio bezbroj djevojaka,ali bi se svaki put "vratio". Pomalo me brine, jer imam osjecaj da nikada nismo uspjeli da predjemo preko te price i da nas to stalno koci.Sve to vrijeme on se meni prvi javi, i vrlo cesto me zove ako popije:S.Nikada nisam prestala voljeti tog momka,ali vjerujem da je jedini nacin da se to zavrsi da prekinemo sve kontakte(iako bi to znacilo prekid dugogodisnjeg prijateljstva).Naravno, i kad smo se vidjali u medjuvremenu nista se nije desavalo izmedju nas, dakle bilo je cisto prijateljski. Kao i svaka glupa djevojka mislim da sam posebna hahaha))
Istina i potpisujem!
- sodom
#16 Re: Ni haljinu ne valja krpiti a kamoli ljubav:)
znam tipa koji ima neku ribu i povremeno se viđaju, ono u sustini samo kad mu se digne i dok bude toga on ce je zvati itd...Ada__ wrote:Jesu. Zbog cega je bitno bas me interesuje, ima to neke veze?sodom wrote:daj pape realno ko da tebi ne bi dopizdila cura koja te zove svakih 5 min... ma koliko d ate voli smara brate.
cura se lozi na njega pa trpi njegove gluposti tačnije sljepa je na sve to, sto je meni ravno ponizavanju.
nacuga se zove je, šutne ga neka opet je zove, dosadno mu zove itd...
ok ponekad tu ima i emocija al vecinom cisti nagoni koliko sam shvatio.
mada mozda ja griješim kontas al et ima i takvih slucajeva pa sma prvo na to pomislio
nadam se da sam mozda malo pomogao
-
Ada__
#17 Re: Ni haljinu ne valja krpiti a kamoli ljubav:)
ne radi se o tome, naglasila sam da su cisto prijateljska vidjanja i da nakon veze nikakvih fizikih kontakata nije bilo:)sodom wrote:znam tipa koji ima neku ribu i povremeno se viđaju, ono u sustini samo kad mu se digne i dok bude toga on ce je zvati itd...Ada__ wrote:Jesu. Zbog cega je bitno bas me interesuje, ima to neke veze?sodom wrote:daj pape realno ko da tebi ne bi dopizdila cura koja te zove svakih 5 min... ma koliko d ate voli smara brate.
cura se lozi na njega pa trpi njegove gluposti tačnije sljepa je na sve to, sto je meni ravno ponizavanju.
nacuga se zove je, šutne ga neka opet je zove, dosadno mu zove itd...
ok ponekad tu ima i emocija al vecinom cisti nagoni koliko sam shvatio.
mada mozda ja griješim kontas al et ima i takvih slucajeva pa sma prvo na to pomislio
nadam se da sam mozda malo pomogao
- atko
#18 Re: Ni haljinu ne valja krpiti a kamoli ljubav:)
Momci svaka vam je zlatnaburek_in_space wrote:pape wrote: Evo ti muski komentar.
2. Postoje glupe djevojke, ali ... postoje i one posebne, .... nadareno glupe, ....![]()
S druge strane,dok je takvih kao ti,bureku nece faliti mesa!![]()
- HAVANA
#19 Re: Ni haljinu ne valja krpiti a kamoli ljubav:)
Ada__ wrote:Prije vise od godinu dana raskinula sam sa deckom s kojim sam bila u vezi jos od pocetka srednje skole.Imali smo prije svega jako prijateljstvo,bili smo strasno vezani jedno za drugo i uvijek smo se podrzavali. vezu sam prekinula ja jer mi je sve dosadilo, monotonija, s vremenom previse paznje i ljubavi ugusi i pozeljela sam nesto novo. Prekid je bio bolan,za njega narocito,ali sam i ja prilicno tesko podnijela sve.kao sto sam rekla, od raskida je proslo godinu dana, ali za sve to vrijeme nije proslo vise od 7 dana da se ne cujemo, pa cak i kad smo bili van BiH( da ne spominjem da se cujemo i dan danas svaki dan).Naravno u tih godinu dana,on je promijenio bezbroj djevojaka,ali bi se svaki put "vratio". Pomalo me brine, jer imam osjecaj da nikada nismo uspjeli da predjemo preko te price i da nas to stalno koci.Sve to vrijeme on se meni prvi javi, i vrlo cesto me zove ako popije:S.Nikada nisam prestala voljeti tog momka,ali vjerujem da je jedini nacin da se to zavrsi da prekinemo sve kontakte(iako bi to znacilo prekid dugogodisnjeg prijateljstva).Naravno, i kad smo se vidjali u medjuvremenu nista se nije desavalo izmedju nas, dakle bilo je cisto prijateljski.Kao i svaka glupa djevojka mislim da sam posebna hahaha))
Treba tebe jebat posebna djevojko,eto jedan muški komentar:D
- HAVANA
#20 Re: Ni haljinu ne valja krpiti a kamoli ljubav:)
Morao sam.On mi nekako fin iz ove priče a ona ga zajebava
Havana :zaštitnik potlačenih muškaraca
Havana :zaštitnik potlačenih muškaraca
-
callmethebreeeze
#21 Re: Ni haljinu ne valja krpiti a kamoli ljubav:)
meni nije jasno sto se "naizgled" ozbiljne teme postavljaju od osoba koje imaju tri i po posta forumskog staza.
nije valjda da mi starosjedioci nemamo problema, ili nam ih je burek svima uspio rijesiti.
sto se tice same teme: desava se. ne mozes sjediti s jednom guzicom na dvije stolice. nikako.

nije valjda da mi starosjedioci nemamo problema, ili nam ih je burek svima uspio rijesiti.
sto se tice same teme: desava se. ne mozes sjediti s jednom guzicom na dvije stolice. nikako.
- burek_in_space
#22 Re: Ni haljinu ne valja krpiti a kamoli ljubav:)
callmethebreeeze wrote: ili nam ih je burek svima uspio rijesiti.
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#23 Re: Ni haljinu ne valja krpiti a kamoli ljubav:)
Ada__ wrote:Prije vise od godinu dana raskinula sam sa deckom s kojim sam bila u vezi jos od pocetka srednje skole.Imali smo prije svega jako prijateljstvo,bili smo strasno vezani jedno za drugo i uvijek smo se podrzavali. vezu sam prekinula ja jer mi je sve dosadilo, monotonija, s vremenom previse paznje i ljubavi ugusi i pozeljela sam nesto novo. Prekid je bio bolan,za njega narocito,ali sam i ja prilicno tesko podnijela sve.kao sto sam rekla, od raskida je proslo godinu dana, ali za sve to vrijeme nije proslo vise od 7 dana da se ne cujemo, pa cak i kad smo bili van BiH( da ne spominjem da se cujemo i dan danas svaki dan).Naravno u tih godinu dana,on je promijenio bezbroj djevojaka,ali bi se svaki put "vratio". Pomalo me brine, jer imam osjecaj da nikada nismo uspjeli da predjemo preko te price i da nas to stalno koci.Sve to vrijeme on se meni prvi javi, i vrlo cesto me zove ako popije:S.Nikada nisam prestala voljeti tog momka,ali vjerujem da je jedini nacin da se to zavrsi da prekinemo sve kontakte(iako bi to znacilo prekid dugogodisnjeg prijateljstva).Naravno, i kad smo se vidjali u medjuvremenu nista se nije desavalo izmedju nas, dakle bilo je cisto prijateljski.Kao i svaka glupa djevojka mislim da sam posebna hahaha))
- burek_in_space
#24 Re: Ni haljinu ne valja krpiti a kamoli ljubav:)
mIRCerka wrote:ti zelis nesto novo, nesto divlje...
burek_in_space wrote:
S druge strane,dok je takvih kao ti,bureku nece faliti mesa!![]()
- burek_in_space
#25 Re: Ni haljinu ne valja krpiti a kamoli ljubav:)
damn! ponavljam se