NFL

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
pitarozder

Post by pitarozder »

shadow wrote:jos dva dana do super bowla...za kog navijate vi sto ste vec ispali? :D
gigantes :D
shadow

Post by shadow »

bice im gigantes pushigantes :D
Perfect Season

Post by Perfect Season »

biti ce vjerovatno Giants pushiona.....

za giants fans: Plax ima povredu koljena pored zgloba koji ga muci cijele sezone...

zna li neko koje TV u evropi uzimaju prenos SB-a?
Nosferatu
Location: Give me your tired, your poor, Your huddled masses yearning to breathe free

Post by Nosferatu »

Iskren da budem ne znam koji mi je tim mrzi.

Da su barem Jetsi, pa i nekako bih ih pogurao.

Ili da su Boston Celtics, pa i njih bih nekako...

Ove Patriote, ne gumo, to je kao kad bih odjednom poceo navijati za Crvenu Zvezdu, ja nisam taj lik. Ja sam lik koji voli underdoga, voli onog ko sanse nema a iz neceg je stvori. Izadje na teren kad i sam ocekuje da ce zijaniti pa ne zijani.

Ali eto, neka bude posebna sezona barem nekome....

Kljucno je da se ne igra u dubokom hladnom glibu, sto znaci da Giantsi mozda i nesto mogu. Ma mogu kurac. Ne znam ima li smisla to ni gledati? Majke mi. Mozda film izrentam... Remembering the Titans....

Ili Friday night lights?
Perfect Season

Post by Perfect Season »

pa ja nije bila od 1972 Dolphins..... ali 17 - 0 :D
shadow

Post by shadow »

Nosferatu wrote:Iskren da budem ne znam koji mi je tim mrzi.

Ove Patriote, ne gumo, to je kao kad bih odjednom poceo navijati za Crvenu Zvezdu, ja nisam taj lik. Ja sam lik koji voli underdoga, voli onog ko sanse nema a iz neceg je stvori. Izadje na teren kad i sam ocekuje da ce zijaniti pa ne zijani.

Kljucno je da se ne igra u dubokom hladnom glibu, sto znaci da Giantsi mozda i nesto mogu. Ma mogu kurac. Ne znam ima li smisla to ni gledati? Majke mi. Mozda film izrentam... Remembering the Titans....

Ili Friday night lights?
djesi legendo, welcome back :)

kontam ja tu tvoju pricu underdog ovo-ono ali ne gumo protiv svojih...a vjeruj mi ne lozim se ja previse, jebe mi se..vise bih volio da se recimo FKSarajevo malo bolje pojacalo u ovom prelaznom roku, to me brine a lako mi je za ove ovdje guzonje.
ali hajde proci ce i taj super bowl, nek se stoka najede, nek se ispiju cisterne pive, nek gole zene skacu po stolovima, sve ce to narod...razjebati :-D
Nosferatu
Location: Give me your tired, your poor, Your huddled masses yearning to breathe free

Post by Nosferatu »

shadow wrote:
Nosferatu wrote:Iskren da budem ne znam koji mi je tim mrzi.

Ili Friday night lights?
djesi legendo, welcome back :)

kontam ja tu tvoju pricu underdog ovo-ono ali ne gumo protiv svojih...a vjeruj mi ne lozim se ja previse, jebe mi se..vise bih volio da se recimo FKSarajevo malo bolje pojacalo u ovom prelaznom roku, to me brine a lako mi je za ove ovdje guzonje.
ali hajde proci ce i taj super bowl, nek se stoka najede, nek se ispiju cisterne pive, nek gole zene skacu po stolovima, sve ce to narod...razjebati :-D
Ne trebas ti protiv svoje mahale, to ni u kom slucaju. Mozda cak zavidim da nisam dio te pompe, ali i ovoliko koliko je do mene doslo, mi je previse, poceli su zbijati grdne sale o tome kako su Patriotsi najbolji tim koji je ikada igrao fudbal, do toga ako Giantsi pobijede, da ce to biti najvece iznenadjenje ijednog Superbowl-a.

Sve u svemu, u Americi obicno imas ljude koji prate AFL ili NFL. Ja doduse nisam pratio nijedan zadnjih par godina, ali sam pratio timove iz NFL-a, i to najvise North diviziju (Vikings, Green Bay, Bears, Lions) s izuzetkom Indianpolis Coltsa i Payton Manninga. Po tome sam NFL-ovac, mada eto imam cudnih nekakvih motivacija da pereferiram Jetse naspram Giantsa, a sto bi se reklo ista ******, samo zbog toga sto su Jetsi orginalni tim s Manhattna koji je kasnije preselio u Queensa, nose zelene dresove (veza s Irskom) i igrali su na Shea stadionu (gdje igraju NY Mets-i dan danas). Orginalno ime im je bilo NY Titans. Inace interesatno je da su NY Jets dobili ime po tome sto je Shea stadion u neposrednoj blizini Laguardije pa se zvuci aviona mogu skoro neprekidno cuti. Za mene oni i dan danas vaze, kao tim ciju vecinu navijaca cine Njujorcani, dok je to upitno za Giantse.

NY Giants su inace mnogo stariji tim, iz ere predratnong (WWII) NFL-a. Igrali su dugo vremena na Yankee-ijevom stadionu u Bronxu, pa zbog toga i postoji alijansa medju navijacima - Yankees-Giants, Mets-Jets. Giantsi od 1976 igraju u New Jersey-u, nakon 30 godina ime je postalo meta uzavrelih disusija jer vecina posjetilaca dolazi iz NJ-a. Ali treba napomenuti da i Jets i i Giantsi igraju na istom stadionu danas, iz ciste racunice da je NYC grad koji ne moze priustiti sebi stadion jer je lokalitet ekstra skup, dok ghettoizirani i slumizirani New Jersey je ok mjesto, za doci preko vikenda, napraviti rostiljadu i pokupiti se kuci-irativno.

Sto se mene tice, it comes down to this. Ljepo bi bilo da Patriotski budu 5 tim u istoriji koji zavrsi sezonu bez poraza, ali bi ljepo bilo i da Eli Manning kao quarterback uzme Superbowl. Ne samo radi Payton-a, veci Archija, njegovog oca, koji je bio QB NO Saintsa 10 godina, iako je imao poprilicno losu karijeru (prevashodno zbog drugih u svom timu).

Patriot-i su dokazali sto se mene tice, dovoljno u ovom sportu, a i njihov QB Tom Brady. Jedino svijetlo u njegovoj karijeri za mene je sto je igrao za Michigan college football. Eto uzeo je 3 Superbowla do sad, dva put bio MVP, zaradio milione. Mnogo toga ima cemu da zahvali Michiganu gdje je morao da se dokaze da bi zaigrao u prvom timu, sto mu nije bilo moguce prve dvije godine, citao sam da je bio 7-dmi na listi kad je tek primljen i da je cak isao kod sportskih psihologa da bi mu pomogli da se nekako suoci s frustracijama sto ne moze da zaigra tj. nije mogao prve dvije godine. Poslje toga je odveo Michigan na Orange Bowl koji su osvojili, i bili su prvaci Big Ten-a tj djelili su ga, sa Ohiom i Wisconsijem (glupa situaicja skroz). Ali eto, rekord mu je bio 20-5, s Michiganom. Ali u svoj toj perfekciji, ostane mi malo covjeka da zavolis. Dok s Mannizima cini mi se da nije tako...
kreco hakija

Post by kreco hakija »

evo moja prognoza 34:31 pats...
a oduvjek sam se pitao odakle dolazi ime jetsa.
nauči nešta i na ovom forumu.
:D
domi

Post by domi »

Let's go GIAAAAAAANTS!!!!!

Ef one cheating kaksakers zvane patriotsi ili klapa, kamera...kreci!!!!!

Let's go Eli! Eto, sad odoh do Hutersa na par sati :D
shadow

Post by shadow »

zasluzena pobjeda, nema sta. Hajde barem sam uzeo lovu na kladari na "under" :-D
rIder

Post by rIder »

Kakvi klocevi uzese superbowl ne mogu da vjerujem :x :D
pitt

Post by pitt »

sto klocevi? ZBOlje su ljudi igrali. Al je onaj belichik sore loser :D:D:D
rIder

Post by rIder »

Bili su bolji to jeste, patsi su bili skroz losi kad je bilo najpotrebnije (jebali ih rekordi :D), ali giantsima je ovakva cijela sezona, ne znam jesu li 2 utakmice dobili sa vise od 3-4 razlike :D , mislim, bilo je i boljih timova od njih ali eto oni se provukose nekako :D ... meni jedino zao mossa sto ne uze prsten a za belichicka me zaboli nesto... :D :D
shadow

Post by shadow »

Brady-ja nisu cuvali nikako, prebili su ih giantsi, vidjelo se od pocetka da su spremniji, nekako jaci. Drzali su pritisak na Brady-ju svo vrijeme, nije imao vremena ni pogledati gdje su mu Moss ili Welker a vec je bio na zemlji. Maroney je odradio svoj dio posla ok kao i odbrana (dobrim dijelom) tako da zna se ko je krivac. Iznenadili su ih i ne bi bilo fer da su patsi pobjedili ovo, bili su losiji cijelu tekmu.
I meni je zao sto su na vrhu giantsi a ne recimo Dallas ili GreenBay ali ko smo mi da odlucujemo, treba im cestitati i to je sve.
A patriotsi mogu guzove obrisati sa 18 pobjeda (medju njima i pobjeda nad tim istim giantsima na njihovom terenu) kad ne mogu zavrsiti posao. Jebat ih...idemo dalje, lets go celtics :D
neko iz mase

Post by neko iz mase »

ovako iz perspektive osobe koja bas i nije toliko zainteresovana za NFL, utakmica je srednja zalost do cetvrtog quartera. Sve sto se moze reci je ovo sto je shadow naveo.

Jedan od razloga gledanja je pored normalnog opijanja i prezderavanja wingsima svakako bio zanimanje za reklame, koje su ove godine bile ispod prosjeka. Dobio sam utisak da je reziser, kao i tema citavog superbowla ove godine bio pederluk. Nista protiv tih ljudi ako se vec opredjele na taj put, ali nemoraju to nama nabijati na nos. Od onakvih cheerleaderki koje su ucestvovale u tekmi, samo su ih jednom i to slucajno uhvatili u cosku ekrana dok su Manninga pratili sa kamerom. 99 posto reklama su sadrzavale pedere ili drag queens (iako je ona sa Ferrelom bila dobra)

Sve u svemu, uzas
pitt

Post by pitt »

za ove navijace patsa....jel istina sto cujem iz bostona da su brady i moss zaratili? :?
pitarozder

Post by pitarozder »

sad znamo odgovor napokon , ko je bolji Brady ili Montana :D ... niners all the way 8-)
Nosferatu

Post by Nosferatu »

Nemoguce je izvrsiti to poredenje....

Neke od stvari koje se vezuju za Joe Montanu su stvari mitologije. Npr. prve 2 utakmice u kojima je usao za Norte Dame - obrnuo je rezultat za nekoliko minuta u 4-tom quarter-u po 20 poena razlike nadoknadivsi etc.

Ali kad vec spominjes interesatno je da je mali Brady odrastajuci u Caliju zapoceo upravo trenirati fudbal insipirsan Joe Montanom, koji je gigant SF 49'sa iz 80's.

Doduse svaki QB je inspirisan Joe Montanom, donekle, jedina prednost Brady-ija je sto je mogao da ga gleda u zivo...

Doduse, Superbowl je dokazao da hvala bogu, football jos uvijek nije kao baseball gdje cijela igra zavisi samo od pitcher-a. QB je bitan ali nije sve. Narucito tamo gdje se 10 gladni crncuga iz ghetta NYC-a, nadigne da dokaze svijet u krivo, i to protiv koga ce drugog nego odbrane koja je skoro sva bijela...

Utakmica nije bila nesto, Patsi su igrali 11 minuta svoju igru, i to je bilo to. Ostatak vremena, kao da su cekali da finisiraju u 4 periodu, to ih je i kostalo. Kao i to sto im je odbrana bila 60-70% vremena na terenu, do kraja tekme, 2 pasa, sa 45 yarda, i to je touchdown. Prosto ne mogu da vjerujem da nisu mogli sacuvati 4 poena razlike, jer NY sve sto je mogao je - ici na touchdown...

Ali pricajuci o legendama, jebes ti '49-se, kakavi su bili Miami Dolphinsi '70tih. Pola tima je uslo u Hall of Fame u Canton Ohio-u.
pitarozder

Post by pitarozder »

Nosferatu wrote:Nemoguce je izvrsiti to poredenje....

Neke od stvari koje se vezuju za Joe Montanu su stvari mitologije. Npr. prve 2 utakmice u kojima je usao za Norte Dame - obrnuo je rezultat za nekoliko minuta u 4-tom quarter-u po 20 poena razlike nadoknadivsi etc.

Ali kad vec spominjes interesatno je da je mali Brady odrastajuci u Caliju zapoceo upravo trenirati fudbal insipirsan Joe Montanom, koji je gigant SF 49'sa iz 80's.

Doduse svaki QB je inspirisan Joe Montanom, donekle, jedina prednost Brady-ija je sto je mogao da ga gleda u zivo...

Doduse, Superbowl je dokazao da hvala bogu, football jos uvijek nije kao baseball gdje cijela igra zavisi samo od pitcher-a. QB je bitan ali nije sve. Narucito tamo gdje se 10 gladni crncuga iz ghetta NYC-a, nadigne da dokaze svijet u krivo, i to protiv koga ce drugog nego odbrane koja je skoro sva bijela...

Utakmica nije bila nesto, Patsi su igrali 11 minuta svoju igru, i to je bilo to. Ostatak vremena, kao da su cekali da finisiraju u 4 periodu, to ih je i kostalo. Kao i to sto im je odbrana bila 60-70% vremena na terenu, do kraja tekme, 2 pasa, sa 45 yarda, i to je touchdown. Prosto ne mogu da vjerujem da nisu mogli sacuvati 4 poena razlike, jer NY sve sto je mogao je - ici na touchdown...

Ali pricajuci o legendama, jebes ti '49-se, kakavi su bili Miami Dolphinsi '70tih. Pola tima je uslo u Hall of Fame u Canton Ohio-u.
ma ovo sam samo reko jer mi je ovdje medija i patriotsa preko glave ... udavili su i sefa i stanicu sa njihovom perfekcijom i dodje prednjih cetvorica u gigantesa i zube im polome ... a za sve ove timove sto spomenu ima i vrijeme i mjesto kako za delfine tako i za najnerse, kauboje, zeljezaru, bandu iz oklanda itd itd ... svi su harali u svoj vakat
pitt

Post by pitt »

Zbogom legendo.......R.I.P :( :(

Wednesday, February 27, 2008
Former Steelers broadcaster, Terrible Towel creator Cope dies

--------------------------------------------------------------------------------
Associated Press

PITTSBURGH -- Myron Cope, the screechy-voiced announcer whose colorful catch phrases and twirling Terrible Towel became symbols of the Pittsburgh Steelers during an unrivaled 35 seasons in the broadcast booth, has died. He was 79.

Cope died Wednesday morning at a nursing home in Mount Lebanon, a Pittsburgh suburb, Joe Gordon, a former Steelers executive and a longtime friend of Cope's, told The Associated Press.

Image
Myron Cope's popularity extended beyond the broadcast booth, as Steelers fans embraced him and his unique play-calling.

Cope had been treated for respiratory problems and heart failure in recent months, Gordon said.

Cope's tenure from 1970 to 2004 as the color analyst on the Steelers' radio network is the longest in NFL history for a broadcaster with a single team. Cope was inducted into the National Radio Hall of Fame in 2005.

"His memorable voice and unique broadcasting style became synonymous with Steelers football," Steelers president Art Rooney II said Wednesday. "They say imitation is the greatest form of flattery and no Pittsburgh broadcaster was impersonated more than Myron."

Beyond Pittsburgh's three rivers, Cope is best known for the yellow cloth twirled by fans as a good-luck charm at Steelers games since the mid-1970s. The towel is arguably the best-known fan symbol of any major pro sports team, has raised millions of dollars for charity and is displayed at the Pro Football Hall of Fame.

"His creation of The Terrible Towel has developed into a worldwide symbol that is synonymous with Steelers football," Steelers chairman Dan Rooney said Wednesday.

Even after retiring, Cope -- a sports talk-show host for 23 years -- continued to appear in numerous radio, TV and print ads, emblematic of his local popularity that sometimes surpassed that of the stars he covered.

Beyond Pittsburgh's three rivers, Cope is best known for pioneering the Terrible Towel, the yellow cloth twirled by fans as a good-luck charm at Steelers games since the mid-1970s. The towel is arguably the best-known fan symbol of any major pro sports team, has raised millions of dollars for charity and is displayed at the Pro Football Hall of Fame.

"You were really part of it," Steelers owner Dan Rooney told Cope in 2005. "You were part of the team. The Terrible Towel many times got us over the goal line."

An announcer by accident, Cope spent the first half of his professional career as one of the nation's most widely read freelance sports writers, writing for Sports Illustrated and the Saturday Evening Post on subjects that included Muhammad Ali, Howard Cosell and Roberto Clemente. He was hired by the Steelers at age 40, several years after he began doing TV sports commentary on the whim of a station manager, mostly to help increase attention and attendance as the Steelers moved into Three Rivers Stadium.

"I think he always thought of himself as a writer first and sort of an entertainer second and wound up having a lot of fun with the entertainment side of it," Art Rooney said Wednesday.

Neither the Steelers nor Cope had any idea how much impact he would have on a five-time Super Bowl champion franchise that, within two years of his hiring, would begin a string of home sellouts that continues to this day.

"Myron brought Steelers football closer to the fans than any other one person," Art Rooney said. "He just made the fans feel a part of it."

Cope became so popular that the Steelers didn't try to replace his unique perspective and top-of-the-lungs histrionics when he retired, instead downsizing from a three-man announcing team to a two-man booth.

"He doesn't play, he doesn't put on a pair of pads, but he's revered probably as much or more in Pittsburgh than Franco [Harris], all the guys," running back Jerome Bettis said. "Everybody probably remembers Myron more than the greatest players, and that's an incredible compliment."

Cope and a rookie quarterback named Terry Bradshaw made their Steelers debuts on Sept. 20, 1970.

Just as Pirates fans once did with longtime broadcaster Bob Prince, Steelers fans began tuning in to hear what wacky stunt or colorful phrase Cope would come up with next. With a voice beyond imitation -- a falsetto so shrill it could pierce even the din of a touchdown celebration -- Cope was a man of many words, some not in any dictionary.

To Cope, an exceptional play rated a "Yoi!" A coach's doublespeak was "garganzola." The despised rival to the north was always the Cleve Brownies, never the Cleveland Browns.

He gave four-time Super Bowl champion coach Chuck Noll the only nickname that ever stuck, the Emperor Chaz. For years, he laughed off the downriver and often downtrodden Cincinnati Bengals as the Bungles, though never with a malice or nastiness that would create longstanding anger.

"I guess sometimes in the football business we all take ourselves too seriously and Myron never let anybody do that, so he had that knack for sort of reminding us of what business we were in," Art Rooney said.

Many visiting players could only laugh when confronted by a 5-4 man they often dwarfed by more than a foot.

During the years, it seemed every Steelers player or employee could tell an offbeat or humorous story about Cope.

He once jammed tight end Dave Smith, fully dressed in uniform and pads, into a cab for a hectic ride to the airport after Smith missed the team bus for an interview. He talked a then-retired Frank Sinatra into attending a 1972 practice in San Diego to make him an honorary general in Franco Harris' Italian Army fan club. He took a wintertime river swim in 1977 to celebrate an unexpected win, and was sick for days.

Cope's biggest regret was not being on the air during perhaps the most famous play in NFL history -- Franco Harris' famed "Immaculate Reception" against Oakland in 1972, during the first postseason win in Steelers history.

Cope was on the field to grab guests for his postgame show when Harris, on what seemingly was the last play of the Steelers' season, grabbed the soaring rebound of a tipped Bradshaw pass after it deflected off either the Raiders' Jack Tatum or the Steelers' Frenchy Fuqua and scored a game-winning 60-yard touchdown. As a result, play-by-play man Jack Fleming's voice is the only one heard on what has been countless replays over the years.

"He ran straight to me in the corner, and I'm yelling, 'C'mon Franco, c'mon on!' " said Cope, who, acting on a fan's advice, tagged the play "The Immaculate Reception" during a TV appearance that night.

Remarkably, Cope worked with only two play-by-play announcers, Fleming and Bill Hillgrove, and two head coaches, Noll and Bill Cowher, during his 35 seasons.

Cope began having health problems shortly before his retirement, and they continued after he left the booth. They included several bouts of pneumonia and bronchitis -- he smoked throughout his career -- a concussion and a leg problem that took months to properly diagnose. He also said he had a cancerous growth removed from his throat.

"Wherever I go, people sincerely ask me how my health is and almost always, they say, 'Myron, you've given me so much joy over the years,' " said Cope, who also found the time to write five sports books, none specifically about the Steelers. "People also tell me it's the end of an era, that there will never be an announcer who lasts this long again with a team."

Among those longtime listeners was Cowher.

"My dad would listen to his talk show and I would think, 'Why would you listen to that?' " Cowher said. "Then I found myself listening to that. I [did] my show with him, and he makes ME feel young."

Funeral arrangements were not immediately available. Art Rooney said the team might plan some sort of tribute in the future, but preferred to let Cope's family grieve privately for now.

Image

Image
pitt

Post by pitt »

Ovako se gradi dinastija :)

Roethlisberger gets more than $36 million in guarantees in new deal
By Michael Smith
ESPN.com
(Archive)

The Pittsburgh Steelers and quarterback Ben Roethlisberger have agreed to a new eight-year, $102 million contract.

The contract, which includes more than $36 million in guarantees and is easily the largest in team history, places Roethlisberger among the game's highest-paid players. In comparison, Peyton Manning received a $34.5 million signing bonus in his big deal and Michael Vick received $37 million in guarantees from the Falcons in his mega deal.

Roethlisberger now joins Manning, Brett Favre, Carson Palmer, Donovan McNabb, the suspended Vick and the retired Drew Bledsoe in the $100 million quarterback club.
This is about being a Pittsburgh Steeler for as long as I can be. I love Pittsburgh," Roethlisberger said. He added that he "wanted to be like the Dan Marinos, like the John Elways, guys who played with one team their whole career."

Roethlisberger's agents, Ryan and Bruce Tollner of REP 1 Sports, traveled to Pittsburgh to finalize the deal with the Steelers late Sunday night.

"Ben has been an klix leader on the field for the Steelers since his rookie year and we are very happy to know that he will be our quarterback for many years to come," Steelers president Art Rooney II said in a statement.

Roethlisberger, who turned 26 on Sunday, is coming off a Pro Bowl season in which he completed more than 65 percent of his passes with a team-record 32 touchdowns and an efficiency rating of 104.1, leading the Steelers to an AFC North title and the playoffs for the third time in his four seasons.

Roethlisberger, who two years ago became the youngest quarterback ever to win a Super Bowl, grew as a team leader last season and bounced back from a disappointing 2006 before which his offseason was marred by a serious motorcycle accident and an appendectomy.

Roethlisberger was the third quarterback taken in the '04 draft, behind Eli Manning and Philip Rivers, and the 11th choice overall. He started 13 games his rookie season and was voted offensive rookie of the year, the first quarterback to win the award since it was first given in 1957. The next year he led the Steelers to a Super Bowl victory.

Roethlisberger is now focused on getting "a bunch more trophies."

"I believe that the guys we have on this team right now are exceptional players," he said. "I believe we all have the pieces of the puzzle, that we could be a championship football team, and I think that we know the history that we have of drafting well, we'll be able to bring guys in that will hopefully do more."

Michael Smith is a senior writer for ESPN.com. ESPN.com's John Clayton contributed to this report. Information from The Associated Press was used in this report.
DiplomataSaSela

#222 Re: NFL

Post by DiplomataSaSela »

Image
pitt

#223 Re: NFL

Post by pitt »

aha :D:D steelers air :D:D
Danas su sutnuli cedric wilsona. napao curu sinoc u punom restoranu.....danas noga :D Nema zajebancije.
mgogic

#224 Re: NFL

Post by mgogic »

Za sve ljubitelje ovog sporta,a koji imaju malo brzi internet,mogu naci puno toga na stranici http://forums.tenyardtorrents.com/ !Ne znam mozda je neko napisao vec o ovome,ali kad pocne sezona,bilo NFL,bilo koledz fudbala,pa cak i CFL (Canadian Football League),moze se naci velika vecina odigranih utakmica na leech.tenyardtorrents.com!Pa eto,ako nekoga interesuje,bujrum!
rIder

#225 Re: NFL

Post by rIder »

Počela nova sezona, brady se povrijedio, patsi nikad jači :D sada ce timski duh da proradi, go patsi i u alternativi jaguarsi :D
Post Reply