ja nikad gore utakmice nisam gledao.....ne znam dal je zbog timova, al onu patnju su trebali prekinuti po onom kijametu. Ono je vise na mocvaru licilo nego stadion. al eto......pobjedi se ne gleda u oci. mada su mogli zijaniti u sekundi.karanana wrote:Jedva pade Miami.pitt wrote:orlici su me prijatno iznenadili. Malo je falilo da vas ocerupaju. U svakom slucaju, sad svi imaju blueprint kako pobjediti patse.:D vidimo se 12/09
:):). Veceras Miami pada.....ako sta ne sjebemo ko protiv Jetsa
:D:D
Devin Hester TITO.
NFL
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- pitt
- pitt
ma ne znam kako su i mogli igrati dobro po onom kijametu.....ba noge upadaju po 3 incha u ono blato....ko zivi pjesak jebote.rIder wrote:Nisam mogao vjerovati kada sam vidio rezultat, cuj 3-0!? po mom misljenju ovakve pobjede su mozda i vaznije od rasturanja protivnika, igras lose i dobijas i to field goalom... see you soon ...
![]()
- rIder
Sad sam gledao highlights, samo je zeljin pomocni teren gori od onogapitt wrote:ma ne znam kako su i mogli igrati dobro po onom kijametu.....ba noge upadaju po 3 incha u ono blato....ko zivi pjesak jebote.rIder wrote:Nisam mogao vjerovati kada sam vidio rezultat, cuj 3-0!? po mom misljenju ovakve pobjede su mozda i vaznije od rasturanja protivnika, igras lose i dobijas i to field goalom... see you soon ...
![]()
- pitt
ma imali oko 9 utakmica u 11 dana prije vikenda......Pitt, high school, itd. znas na sta je to licilo poslijerIder wrote:Sad sam gledao highlights, samo je zeljin pomocni teren gori od onogapitt wrote:ma ne znam kako su i mogli igrati dobro po onom kijametu.....ba noge upadaju po 3 incha u ono blato....ko zivi pjesak jebote.rIder wrote:Nisam mogao vjerovati kada sam vidio rezultat, cuj 3-0!? po mom misljenju ovakve pobjede su mozda i vaznije od rasturanja protivnika, igras lose i dobijas i to field goalom... see you soon ...
![]()
- pitt
i kao sto jedan transparent veceras rece........five rings - no cheatinting
here we go steelers....here we go....pittsburgh is going to SuperBowl
odrasmo cinci opet......sad su patsi na redu
Jedino ih mi jos mozemo zaustaviti 
here we go steelers....here we go....pittsburgh is going to SuperBowl
odrasmo cinci opet......sad su patsi na redu
-
shadow
vi?pitt wrote:
.sad su patsi na reduJedino ih mi jos mozemo zaustaviti
S vama nema potrebe da se bezveze prljamo i izvodimo igrace na teren, za nas ce igrati cheer leadersice
- pitt
ENo sad...to je do stadiona biloshadow wrote:vi?pitt wrote:
jeste li vi ovi sto miami 'zgazise' 3:0 nekih 17 sec. do kraja?
![]()
S vama nema potrebe da se bezveze prljamo i izvodimo igrace na teren, za nas ce igrati cheer leadersice
Ne zaboravi ko je #1 defense u svemu. Sjeti se nase zadnje titule........kad smo sve na strani uzeli.....
- Hantraga
Zar je to odigrano..JA mislio Miami nije doso, pa NFL registrovo 3:0 za Pitcburg...shadow wrote:vi?pitt wrote:
![]()
- pitt
ma ono su trbali odgoditi ba......mocvaraHantraga wrote:Zar je to odigrano..JA mislio Miami nije doso, pa NFL registrovo 3:0 za Pitcburg...shadow wrote:vi?pitt wrote:
![]()
- rIder
Sutra vas ceka snijegpitt wrote:ma ono su trbali odgoditi ba......mocvaraHantraga wrote:Zar je to odigrano..JA mislio Miami nije doso, pa NFL registrovo 3:0 za Pitcburg...shadow wrote: vi?jeste li vi ovi sto miami 'zgazise' 3:0 nekih 17 sec. do kraja?
![]()
S vama nema potrebe da se bezveze prljamo i izvodimo igrace na teren, za nas ce igrati cheer leadersice:D
- pitt
ma vala ni cuskije nam ne bi pomogle
:D:D Odrali su nas momacki. Uzas smo bili....i ofense i defense. Fali nam polamalu opasno......alii bez njega bi bilo gutavo. pats su pokazali zasto su najbolji ove sezone
Al eto....mozda im se osvetimo u play offu
-
shadow
E jbg, nemam vise koga ni prcati, svi konkuretni s foruma su se vec poselamili sa sezonom pa sam ostao sam
..jebi ga, sta da se radi, sami protiv svih ako treba
..helem, stanje je --> 14:0
, jos samo dvije pobjede pa da se ostvari prognoza od 16:0 koju sam dao na pocetku sezone.
go pats
go pats
-
shadow
The Patriots are poised to wrap their fingers around regular-season perfection, capping a 16-0
season and setting the stage for a postseason that could mark them as the greatest
team in NFL history.
• Tom Brady is two touchdowns short of breaking Peyton Manning's NFL-record 49 touchdown passes in a season. And he's going to be doing it across the sideline from Manning's little brother, Eli. How sweet.
• Randy Moss, gone from dastardly devil to league darling, is two scoring catches shy of breaking Jerry Rice's single-season touchdown reception record.
• The Patriots need only six points to break the league's single-season scoring record of 556 points set by the 1998 Minnesota Vikings.
Padaju svi moguci rekordi
• Tom Brady is two touchdowns short of breaking Peyton Manning's NFL-record 49 touchdown passes in a season. And he's going to be doing it across the sideline from Manning's little brother, Eli. How sweet.
• Randy Moss, gone from dastardly devil to league darling, is two scoring catches shy of breaking Jerry Rice's single-season touchdown reception record.
• The Patriots need only six points to break the league's single-season scoring record of 556 points set by the 1998 Minnesota Vikings.
Padaju svi moguci rekordi
- karanana
Znaci idu Patsi u punom sastavu, bez bojazni da se neki kljucni igrac moze povrijediti? ok, da znam na koga da igram. pitte ili shadow, imate li kakav tekst da mi kaze kome treba pobjeda a kome ne treba, odnosno ko ce na teren za week 17 izvesti najjace sastave a ko rezerve? mrsko mi sada cackati po internetu ako vi to vec imate negdje.