NFL
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- pitt
ma bi sigurno. Samo ako im ostane nesto para nakon doping kontrolakaranana wrote:Ja kontam, ali bez zajebancije, otvoriti bejzbol skolu za djecu u Bosni, tacnije u Sarajevu. Malo mi fali da napisem pismo bejzbol timovima u Americi da vidim bi li ijedan sponzoriro tako nesto (uredjenje parka i oprema)
-
water
ma nasa djeca bi to voljela. Zar nije bilo nesto kao klisa i pale ili tako nesto slicno prije hiljadu godina kad sam ja bio mali.
Ja se sjecam da je bio neki tim u hrvatskoj prije dvadestak godina cak da je bila i neka liga u pitanju ali ne znam kako bi to danas funkcioniralo. Ja jos uvijek ne mogu da shvatim da Sarajevo (moje voljeno F.K. Sarajevo) je u istoj ligi sa Sirokim Brijegom, Gradaccom ili neznam ti skim vec. Kad si vec u Sarajevu zasto ne pokusas sa skolom golfa to mi se cini da bi raja voljela igrat pod uslovom da sa naprvi teren ili dva oko Sarajeva.
Ja se sjecam da je bio neki tim u hrvatskoj prije dvadestak godina cak da je bila i neka liga u pitanju ali ne znam kako bi to danas funkcioniralo. Ja jos uvijek ne mogu da shvatim da Sarajevo (moje voljeno F.K. Sarajevo) je u istoj ligi sa Sirokim Brijegom, Gradaccom ili neznam ti skim vec. Kad si vec u Sarajevu zasto ne pokusas sa skolom golfa to mi se cini da bi raja voljela igrat pod uslovom da sa naprvi teren ili dva oko Sarajeva.
- karanana
pa jebiga, golf je puno skuplji sport za zapoceti i za podizati nove golf terene bi kostalo milione. Jedna ona golf palica kosta i po $200-300 a treba ti cijeli set kao dio jedne opreme.
A uz to sto se mene tice, i nisam bas neki golf expert, a postoji vec skola golfa u Sarajevu, ali bejzbol...apsolviro sam ga gledajuci ga u Americi i cak i rekreativno igrao
A uz to sto se mene tice, i nisam bas neki golf expert, a postoji vec skola golfa u Sarajevu, ali bejzbol...apsolviro sam ga gledajuci ga u Americi i cak i rekreativno igrao
- pitt
Sta se desi kada pjani navijac glupog tima uleti na tekmu
:D:D

Pittsburgh Steelers linebacker James Harrison slams a fan to the turf after he ran onto the field during the fourth quarter of the Steelers' 41-0 NFL win over the Cleveland Browns Saturday, Dec. 24, 2005, in Cleveland. (AP Photo/Tony Dejak

Pittsburgh Steelers linebacker James Harrison slams a fan to the turf after he ran onto the field during the fourth quarter of the Steelers' 41-0 NFL win over the Cleveland Browns Saturday, Dec. 24, 2005, in Cleveland. (AP Photo/Tony Dejak
-
FFK as Lucy01
Posto Titans suck ove sezone
NFL me ne interesuje niti se vise kladim ovdje interno po office
.
Muz se svakako opasno pali na hokey, a pogotovo zato sto su Predators jedan od najboljih timova ove sezone
.
Odlucila sam da postanem fan of Nascar
to mi je svakako nacionalni sport ovdje na Jugu

Muz se svakako opasno pali na hokey, a pogotovo zato sto su Predators jedan od najboljih timova ove sezone
Odlucila sam da postanem fan of Nascar
- pitt
Sta ima DaisyLucy01 wrote:Posto Titans suck ove sezoneNFL me ne interesuje niti se vise kladim ovdje interno po office
![]()
.
Muz se svakako opasno pali na hokey, a pogotovo zato sto su Predators jedan od najboljih timova ove sezone.
Odlucila sam da postanem fan of Nascar![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
FFK as Lucy01
Vidjet ces ti sta ima, kad me ugledas next to Jeff Gordonpitt wrote:Sta ima DaisyLucy01 wrote:Posto Titans suck ove sezoneNFL me ne interesuje niti se vise kladim ovdje interno po office
![]()
.
Muz se svakako opasno pali na hokey, a pogotovo zato sto su Predators jedan od najboljih timova ove sezone.
Odlucila sam da postanem fan of Nascar![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:D
-
Aorta
College football i basketball su naj. Hocete li gledati Fiesta Bowl za koji dan. . .go Buckeyes! U Ohio je college football religija. Ma, citava drzava stane kad se igra protiv Michigan-a. Ja sam ove godine bila na dezuri u bolnici kad je bila utakmica. . .TVs se iznijeli na hodnike da sekretarice i ostalo medicinsko osoblje ne bi, nedaj Boze, propustilo sekundu igre. Familije dosla kod pacijenata da gledaju utakmicu, da ne budu sami. Meni i nije toliko do same igre, ali mi se svidja tradicija i kako je sama igra pravi family affair, i svi se iskupljaju da to zajedno gledaju, podijele. Najs.
Pozz. . .
-
FFK as Lucy01
Interesantno kako raja ovdje voli "svoje" al' ne pljuje na tudje, jesil' primijetio pitte?
To na utakmicama bilo kojeg sporta, farbaju lice, tijelo...bojama kluba, dernjaju se na tribinama, pjevaju...al nikada neces cuti da jedni navijaci psuju majku drugima ili nesto slicno....svijest i kultura, sta li
To na utakmicama bilo kojeg sporta, farbaju lice, tijelo...bojama kluba, dernjaju se na tribinama, pjevaju...al nikada neces cuti da jedni navijaci psuju majku drugima ili nesto slicno....svijest i kultura, sta li
- pitt
primjetio sam...i da na tribinama jos sjede izmjesani navijaci...jedni kraj drugih i da vrlo rijetko dodje do nekih nereda. Ma ljudi skontaju da je to samo sport i da se ne treba oko toga krviti....naravno nama sa balkana sport je samo jedan od razloga da se krvimoLucy01 wrote:Interesantno kako raja ovdje voli "svoje" al' ne pljuje na tudje, jesil' primijetio pitte?