Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
kadarius toney je noćas možda sebi zapečatio karijeru. tri dropa u utakmici koju svi gledaju, dva od toga katastrofalna, ne zna se koji je gori, onaj na pick six ili onaj nakraju kad bi imali FG za pobjedu
detroit sulud, ali to je normalno sa ovim trenerom
Osmi Socrates wrote: ↑08/09/2023 05:35
I NFL zna šta radi kad su izabrali ovu utakmicu za otvaranje. Mnogima je bilo čudno, čuj Detroit. Mnogi bi izabrali Kansas City - Green Bay.
Osmi Socrates wrote: ↑08/09/2023 05:35
I NFL zna šta radi kad su izabrali ovu utakmicu za otvaranje. Mnogima je bilo čudno, čuj Detroit. Mnogi bi izabrali Kansas City - Green Bay.
Pitam se hoće li Green Bay stići u playoff
Neće.
Ja čak i blago navijam za njih, ali tvrdim da neće.
U nedjelju u 19 sati po vašem vremenu je gomila utakmica.
U skoro svim slučajevima, NFL izbjegava da ima utakmice u isto vrijeme kad su college football utakmice. Što se tiče američkog fudbala, srednje škole igraju petkom, univerziteti subotom, a NFL nedjeljom, i pokoja utakmica četvrtkom i ponedjeljkom.
Osmi Socrates wrote: ↑08/09/2023 23:18
Nema sutra utakmica.
U skoro svim slučajevima, NFL izbjegava da ima utakmice u isto vrijeme kad su college football utakmice. Što se tiče američkog fudbala, srednje škole igraju petkom, univerziteti subotom, a NFL nedjeljom, i pokoja utakmica četvrtkom i ponedjeljkom.
Mislim da čak ima i zakon koji ovo regulira.
Ma pogrijesio dan, nije sutra, u nedelju. Igra valjda Filadelfija vs New England. Navio sam sebi podsjetnik. Dobro je da sam upratio pocetak ovoga. Nije meni los Americki fudbal. Dinamican je itd. Mislim volim ja i fudbal tj soker ali nesto zadnjih godina mi nije cemu ali ima izuzetaka.
Osmi Socrates wrote: ↑08/09/2023 23:18
Nema sutra utakmica.
Mislim da čak ima i zakon koji ovo regulira.
nije zakon već TV ugovori
ima iznimaka i NFL svako malo pokuša nešto ali im rijetko uspije. ove godine će imati jednu tekmu na black friday
Evo ja se spremam da New England gledam. Bili su oni ako se nevaram prvaci, i redovno su dobri.
Pa dobro dok je brady bio tamo. Bila je promjena generacija ali i bez bradyja oni su tim na kojem se vidi da trener ima veliku ulogu i u momentima kad nisu najbolji.
Odoh mede gledat, da konacno uzmemo packerse.
Kakva patnja za gledat. Nikad ranije mi se sezona nije ogadila i nikad ranije nije vec bila gotova.
Prebacio sam na medu koji mozda ima sansu da pobjedi. Danil medvedev.
Svake sezone se zaletim i pomislim da su Cowboysi stvoreni za nešto veliko, a oni ne mogu do finala konferencije doći. Zadnji put bili u finalu konferencije 1996.