Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mada mislim da će skinuti skalp nekome još do kraja sezone kao što Rogersa dobi (ni dan danas ne mogu vjerovati), mislim da ne mogu fuliti playoff ali nikad se ne zna, jučer je baš bio predmet sprdnje, internet je gorio
n;hill wrote:Mada mislim da će skinuti skalp nekome još do kraja sezone kao što Rogersa dobi (ni dan danas ne mogu vjerovati), mislim da ne mogu fuliti playoff ali nikad se ne zna, jučer je baš bio predmet sprdnje, internet je gorio
Mozda lik glumi, ko ce ga znati ja sam taman pomislio ipak jos ima nesto u ruci kad ono...
n;hill wrote:Texans mogu na prvo mjesto (isto tuga) , iako su znali poluvremena gubiti sa po 40 razlike, loše divizije...tako da bi trebali imati motiva ali et...
Ma kako god okrenes povrede dosta kroje sudbine pojedinih ekipa, ne znam jel Edelman do kraja sezone out, plus Dion... jos se izvlace ali do kada?!
Pitarrr82 wrote:
Ma kako god okrenes povrede dosta kroje sudbine pojedinih ekipa, ne znam jel Edelman do kraja sezone out, plus Dion... jos se izvlace ali do kada?!
Šteta W.Walker potpisa za Ramse samo par dana prije Edelmanove ozlijede, mogao je biti opcija, uglavnom nisam više ne poražen u fantasy , i sad će teško biti nastaviti bez Edelmana i Diona
Pitarrr82 wrote:
Šteta W.Walker potpisa za Ramse samo par dana prije Edelmanove ozlijede, mogao je biti opcija, uglavnom nisam više ne poražen u fantasy , i sad će teško biti nastaviti bez Edelmana i Diona
Ja sam zijanio proslo kolo, sad sam dobio tako da sam na 9-1...
Pitarrr82 wrote:A navijaci Broncosa ko s Balkana, zvizde, pljuju a da nema njega jos bi se mozda sa Tebowom
Cant help but think they would of been better off over the past 4 years if they had just stuck with Tebow- A QB who would never be sidelined with a injury to the bottom of his foot, because if theres one thing Tebow has its a intact sole. hhaahahah
Dallas , ajde igrati golf, Carolina, booom!, za Detroit nije izunenađenje, jer su dobar tim, ali nekonstantno, tako ovo je zbog prilike Tanksgiving day , jedio bitno ove sezone od njih, malo svjetla pozornice ih obasjala, Bearsi sve bolje i bolje izgledaju, 100% dobivaju i San Francisko i Redskinse, možda imaju šanse