Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
almirony wrote:5 puta je sackovan, medjutim podatak da su zadnji u ligi po interception/turnovers je dovoljno ilustrativan...j.ebi ga to je podatak koji na kraju odlucuje puno utakmica,a tu si Packersi prvi na listi
Nema sta imaju Rodgersa, dobre receivere i onog Mathewsa (ako se ne varam u imenu, plava duga kosa) koji je ludjak pravi
Clay Matthews..sinoc je imao 2 sacka, ma pokriveni su na svim pozicijama prejako, nema tima u ovom trenutku da im moze parirati, ni blizu, mozda Steelersi i Ravensi odbranom kad bi se potrefio dan, a da napad moze dovoljno dobro odigrati, sto je u ovom momentu tesko ocekivati od ove dvije ekipe. Medjutim, meni se nekako cini Houston kao dark horse, niko ih ne spominje nesto ozbiljno, a prva su odbrana lige i imaju po meni najboljeg RB lige.
Houston i SF su po meni dobra iznenadjenja ove sezone...
pushiona. nece caleb hanie moci drzati ritam sa detroitom niti ostalim wild card kandidatima, a da ni ne spominjem GB. cak sam se i nado da bi ih bearsi jedini mogli dobiti ove godine, ali sada nema sanse.
U Camdenu jeste, to je kao "bivsi" dio punkerske scene gdje su po klubovima svirali svi veci bendovi ali se i mnogo toga promijenilo nekako postaje vise "umjetno"...
Uglavnom kao sto rekoh negdje ko nije bio a ima priliku da ode u London neka se ne pita da ili ne, vrijedno je svega...
Kad sam isao do Buckingham palate, prosao sam kroz St. James park, pored palate do Hyde Parka i na kraju Kensington parka prelijep dio mislim ne moze se opisati osim da postavim poneku sliku...
Da ne bi offovali, ima ona tema o putovanjima, chini mi se da si vec pisao na njoj, pa tamo napishi post, utiske o putovanju i naravno slike.
Ovdje cemo ipak nastaviti o "mrcinama" iz NFL-a.
burek_in_space wrote:Da ne bi offovali, ima ona tema o putovanjima, chini mi se da si vec pisao na njoj, pa tamo napishi post, utiske o putovanju i naravno slike.
Ovdje cemo ipak nastaviti o "mrcinama" iz NFL-a.
Da, ionako sam fulio zadnje kolo moram nesto napisati o ovom Thanksgiving day i nedjeljnom kolu
u cemu je fazon sa tebowom? zasto je tako omiljen i popularan? kad god otvorim yahoo nfl samo njegova slika i prica o njemu.
sta mislite o bearsima i haneiju? ovo ce biti kljucna tekma sutra da se vidi mogu li bearsi pratiti ritam i otici u playoff bez cutlera. gledam na yahoo picks svi odabrali raiderse da ce dobiti. meni to bas i nije tako sigurno, ne govorim navijacki nego mislim da bearsi imaju i druga orizja osim qb-a. a mislim da hainei i nije najgori backup koji postoji u ligi.
karanana wrote:u cemu je fazon sa tebowom? zasto je tako omiljen i popularan? kad god otvorim yahoo nfl samo njegova slika i prica o njemu.
sta mislite o bearsima i haneiju? ovo ce biti kljucna tekma sutra da se vidi mogu li bearsi pratiti ritam i otici u playoff bez cutlera. gledam na yahoo picks svi odabrali raiderse da ce dobiti. meni to bas i nije tako sigurno, ne govorim navijacki nego mislim da bearsi imaju i druga orizja osim qb-a. a mislim da hainei i nije najgori backup koji postoji u ligi.
pa Bersi nisu one man band tako da imaju dobru odbranu i specijalni tim, cinjenica da ce biti problem sa napadom, ali sto vam ide u prilog relatinvno dobar raspored od svih ekipa koje idu na wilde card, ali u svakom slucaju Cutler do kraj sezone out je veliki udarac