Griješiš. Svaki pitanje je slučaj za sebe i glupo je dovoditi ih u vezu.cyprus wrote:E, vidiš, ja stanje u nabrojanim regijama poznajem mnogo bolje nego što ti misliš. Nego de mi ti reci koja su to osnovna ljudska prava koja su uskraćena Kataloncima, Baskima, Čečenima, kiparskim Turcima, Osetincima, Korzikancima i sličnim narodima koji nisu skloni nešto posebno svojoj državi. A nemoj mislit da se ni Republika Srpska nešto razlikuje od navedenih regiona i pokrajina. Jer ako bi navedene republike (ili kakav im je status) dobile nezavisnost, šta misliš koje bi to čudo ostavilo RS u okviru BiH.
A vezano za 1992. godinu, ja sam tad imo 4 i kusur godina, tako da tada veze nisam imo ni o kakvom plebiscitu. A tvoja precepcija mog nicka, bojim se da više govori o tebi no o meni.
Tako je forumaš pod pseudonimom Mostarac kao papagaj ponavljao da je dogovoreno da presude Bosni a da Kosovo dobije nezavisnost. Kosovo još uvijek nije dobilo nezavisnost. Čečene niko ne jebe ni 2% a Turci na Kipru su ipak faktor kojem Grci ne mogu ništa.
RS će sutra vjerovatno opet moći raditi ono što su radili u razdoblju 1992-1995 ali Korzikanci, Katalonci i mnogi drugi to neće moći.
Ne mogu a da se ne prisjetim kako si hladno dijelio Bosnu na onim kartama.....a tvrdiš da si protiv separatista svugdje u svijetu.