Nezavisnost Sjeverne Irske
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#1 Nezavisnost Sjeverne Irske
Oni englezi su vaki naki
i tako to da ne nabrajam
.
-
MA DAJ...
#3 Re: Nezavisnost Sjeverne Irske
E ovo je vrhunac gluposti ljutskog roda,sto neko moze da postavi temu za anketu i raspravu vezano za S. Irsku!?!?,i to za nas iz BiH???Bobi wrote:Oni englezi su vaki nakii tako to da ne nabrajam
.
-
Bobi
- Forum administrator
#5 Re: Nezavisnost Sjeverne Irske
Glup ti je nick...idi prohodaj malo...MA DAJ... wrote:E ovo je vrhunac gluposti ljutskog roda,sto neko moze da postavi temu za anketu i raspravu vezano za S. Irsku!?!?,i to za nas iz BiH???Bobi wrote:Oni englezi su vaki nakii tako to da ne nabrajam
.
-
Bobi
- Forum administrator
Je, malo ih tangira ali sto onda guraju prste i nos u tudja govnaBaby Jane wrote:Slazem se!
Ali evo, posto sam stanovnik Irske, mogu vam reci da jako malo Iraca to tangira. Republika Irska je 14. najbogatija drzava na svijetu, zaboli njih briga za SI..a i Englezi polahko popustaju..
-
sulesavic
#9 Re: Nezavisnost Sjeverne Irske
Da li ste da se Sjeverna Irska otcjepi od Velike Britanije?
A ¹to ba¹ S. Irska?Bobi wrote:Oni englezi su vaki nakii tako to da ne nabrajam
.
Last edited by sulesavic on 04/07/2007 20:04, edited 1 time in total.
-
Bobi
- Forum administrator
Sandor, ti si mi najdrazhi od ove male raje
.Jel ima neko prijedlog kako da ovaj problem ubacimo u parlamentarnu proceduru
... krajnje vrijeme ...narod tamo pati
?
-
Bobi
- Forum administrator
#12 Re: Nezavisnost Sjeverne Irske
Pa sto bi bili u drzavi gdje te svaki momenat moze raznijeti "naka" auto-bomba i gdje ima vishe "potencijalnih terorista" nego BiH stanovnikasulesavic wrote:Da li ste da se Sjeverna Irska otcjepi od Velike Britanije?
A što baš S. Irska?Bobi wrote:Oni englezi su vaki nakii tako to da ne nabrajam
.
-
Bobi
- Forum administrator
Ma dobar si ti sule
najdrazi si mi poslije Sandora
.Ako neko moze traziti crack za neki program zakaj ja ne bih mogao potegnuti pitanje S.I.
?
-
rashomon
A ča su tebi činil' dok si študira'?sulesavic wrote:Skrenuo bih pažnju na sintaksičko-morfološku disfunkciju tvog izričaja - naime, odgovorno tvrdim da bi željena misao trebala na papiru izgledati kao naj si mi draži.
Ajme meni, da ti ne prigori jezik od silnih napora?!?!
- cyprus
N podržavam ni jedan svjetski separatizam, ali vrjeme je da se Ujedinjeno Kraljevstvo raspadne. Meni je nakaradno gledat 4 fudbalske reprezentacije iz jedne države, pa prema tome, meni je to dovoljno da im dam nezavisnost (čak i prije nego Kosovu). Naravno u slučaju kad bi se ja pito.
A ovo: Baskija, Kurdistan, Čečenija, Katalonija, Korzika, Sjeverni Kipar, Južna Osetija, Transdnjestrija i sl. ma ni slučajno dat im nezavisnost.

A ovo: Baskija, Kurdistan, Čečenija, Katalonija, Korzika, Sjeverni Kipar, Južna Osetija, Transdnjestrija i sl. ma ni slučajno dat im nezavisnost.
- Baby Jane
Sinn Fianna FailInfraRedRidinghood wrote:Sinn Féin!
Evo, posto sam stanovnik Irske, samo da vam kazem da se Republici Irskoj iskreno fucka za Sjevernu Irsku, jer ne ovise o njima ni 1%. Sjeverna Irska nije dobila nista no bijedu i dominaciju Engleske koja vec polahko gubi interes. Tako ce jos malo biti i sa RS-om, akoBogda insallah
-
Downunda
Gdje su god ugrožena osnovna ljudska prava (što je svidjelo se to tebi ili ne bio slučaj u mnogima od nabrojanih regija, a o čemu ti očito znaš jako malo ili nimalo) i gdje se ljudi maltretiraju naravno da im treba nezavisnost, tako da je ovo tvoje nabrajanje ....cyprus wrote:N podržavam ni jedan svjetski separatizam, ali vrjeme je da se Ujedinjeno Kraljevstvo raspadne. Meni je nakaradno gledat 4 fudbalske reprezentacije iz jedne države, pa prema tome, meni je to dovoljno da im dam nezavisnost (čak i prije nego Kosovu). Naravno u slučaju kad bi se ja pito.![]()
![]()
A ovo: Baskija, Kurdistan, Čečenija, Katalonija, Korzika, Sjeverni Kipar, Južna Osetija, Transdnjestrija i sl. ma ni slučajno dat im nezavisnost.![]()
Zapamti da smo se i mi otcjepili od SFRJ 1992 (pa smo u neku ruku i mi separatisti). godine, ili si ti možda izlazio na onaj plebiscit u januaru iste godine, što me sudeći po tvom nicku nebi čudilo!
Ta ra
- cyprus
E, vidiš, ja stanje u nabrojanim regijama poznajem mnogo bolje nego što ti misliš. Nego de mi ti reci koja su to osnovna ljudska prava koja su uskraćena Kataloncima, Baskima, Čečenima, kiparskim Turcima, Osetincima, Korzikancima i sličnim narodima koji nisu skloni nešto posebno svojoj državi. A nemoj mislit da se ni Republika Srpska nešto razlikuje od navedenih regiona i pokrajina. Jer ako bi navedene republike (ili kakav im je status) dobile nezavisnost, šta misliš koje bi to čudo ostavilo RS u okviru BiH.Downunda wrote:Gdje su god ugrožena osnovna ljudska prava (što je svidjelo se to tebi ili ne bio slučaj u mnogima od nabrojanih regija, a o čemu ti očito znaš jako malo ili nimalo) i gdje se ljudi maltretiraju naravno da im treba nezavisnost, tako da je ovo tvoje nabrajanje ....cyprus wrote:N podržavam ni jedan svjetski separatizam, ali vrjeme je da se Ujedinjeno Kraljevstvo raspadne. Meni je nakaradno gledat 4 fudbalske reprezentacije iz jedne države, pa prema tome, meni je to dovoljno da im dam nezavisnost (čak i prije nego Kosovu). Naravno u slučaju kad bi se ja pito.![]()
![]()
A ovo: Baskija, Kurdistan, Čečenija, Katalonija, Korzika, Sjeverni Kipar, Južna Osetija, Transdnjestrija i sl. ma ni slučajno dat im nezavisnost.![]()
Zapamti da smo se i mi otcjepili od SFRJ 1992 (pa smo u neku ruku i mi separatisti). godine, ili si ti možda izlazio na onaj plebiscit u januaru iste godine, što me sudeći po tvom nicku nebi čudilo!
Ta ra
A vezano za 1992. godinu, ja sam tad imo 4 i kusur godina, tako da tada veze nisam imo ni o kakvom plebiscitu. A tvoja precepcija mog nicka, bojim se da više govori o tebi no o meni.