Nezaposlenost u Njemačkoj bilježi novi rekord
-
Monom
#1 Nezaposlenost u Njemačkoj bilježi novi rekord
Nezaposlenost u Njemačkoj bilježi novi rekord od 5.2 miliona nezaposlenih svaba.
Posto smo mi u BiH privatizacijom manje vise postali vlasnici fabrika a ne znamo nista proizvoditi svabe bi sada mogle doci kod nas da rade a mi cemo se gospodarit.
monom
Posto smo mi u BiH privatizacijom manje vise postali vlasnici fabrika a ne znamo nista proizvoditi svabe bi sada mogle doci kod nas da rade a mi cemo se gospodarit.
monom
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
Bolje pakt nego rat
...a sta cemo za Dan D?
-
digger
#7 Re: Nezaposlenost u Njemacˇkoj biljezˇi novi rekord
Boze sto bih volio da saznam koliko je stvarnih svhaba u gornjem, a koliko yugo-shvaba, turko-shvaba, i ostalih bubasvaba.Monom wrote:Nezaposlenost u Njemacˇkoj biljezˇi novi rekord od 5.2 miliona nezaposlenih svaba.
-
neko iz mase
#8 Re: Nezaposlenost u Njemacˇkoj biljezˇi novi rekord
sigurno ih ima ponu jer vecina nasih zauzima takve pozicije kao mcdonalds, ciscenje radnji prodavnica itd, gradjevine i slicnogdigger wrote:Boze sto bih volio da saznam koliko je stvarnih svhaba u gornjem, a koliko yugo-shvaba, turko-shvaba, i ostalih bubasvaba.Monom wrote:Nezaposlenost u Njemacˇkoj biljezˇi novi rekord od 5.2 miliona nezaposlenih svaba.
-
Monom
Kazem vam da je jedino rjesenje da dodju ovamo da rade.
Mi imamo fabrike a oni vole da rade.
Jos ako im kazemo da smo prugu samac-sarajevo napravili iskljucivo krampom i lopatom pocrkace radeci.
A mi cemo se obogatiti.
samo tako cemo zajedno srusiti kineze
Ako im to predlozimo primice nas u EU odmah.
Garant ce traziti da upravljamo i europskom unijom.
Prvo sto cemo uraditi je da izbacimo slovence.
Mi imamo fabrike a oni vole da rade.
Jos ako im kazemo da smo prugu samac-sarajevo napravili iskljucivo krampom i lopatom pocrkace radeci.
A mi cemo se obogatiti.
samo tako cemo zajedno srusiti kineze
Ako im to predlozimo primice nas u EU odmah.
Garant ce traziti da upravljamo i europskom unijom.
Prvo sto cemo uraditi je da izbacimo slovence.
- Baghira
Vama do zajebancije, a nama se o glavama radi
Monom, vole oni da rade, ali pod odredjenim uslovima
Da nije tesko, da nije daleko, da je dobro placeno, da je radno vrijeme akceptabilno, da je njihova struka, da vide perspektivu na tom radnom mjestu, da je radna klima harmonicna, da sef nije papak.
Heto, ne traze puno, sigurno ce ih zadovoljiti radno mjesto koje im se nudi

Monom, vole oni da rade, ali pod odredjenim uslovima
- Soul_Sista
Jeste i zato "veliki" sele svoje firme tamo negdje daleko gdje ne moraju ove uslove da zadovoljavaju svojim radnicimacrna_pantera wrote:Vama do zajebancije, a nama se o glavama radi![]()
![]()
Monom, vole oni da rade, ali pod odredjenim uslovima![]()
Da nije tesko, da nije daleko, da je dobro placeno, da je radno vrijeme akceptabilno, da je njihova struka, da vide perspektivu na tom radnom mjestu, da je radna klima harmonicna, da sef nije papak.
Heto, ne traze puno, sigurno ce ih zadovoljiti radno mjesto koje im se nudi
![]()
![]()
-
havetinja
cekaj malo...moras se prvo ..dokazatgazda-zoom wrote:panto, nemas da brigas, zoomova kafana je opet otvorena.....tako da ces uvijek imati posla....
glede i unatoc toga....panto...ja ti nudim da radis...crna_pantera wrote: ....da sef nije papak.Heto, ne traze puno, sigurno ce ih zadovoljiti radno mjesto koje im se nudi
![]()
![]()
- Baghira
Istina je to sto kazes soulSoul_Sista wrote: Jeste i zato "veliki" sele svoje firme tamo negdje daleko gdje ne moraju ove uslove da zadovoljavaju svojim radnicima![]()
vi bubesvabe imate prevelike zahtjeve
![]()
![]()
Ali, spajanje zapadne Njemacke sa istocnom, zatim prosirenje EU-granica, odvesce Njemacku u propast
- Baghira
Ma dokaz'o se zoom vec odavnohavetinja wrote:cekaj malo...moras se prvo ..dokazatgazda-zoom wrote:panto, nemas da brigas, zoomova kafana je opet otvorena.....tako da ces uvijek imati posla....
glede i unatoc toga....panto...ja ti nudim da radis...crna_pantera wrote: ....da sef nije papak.Heto, ne traze puno, sigurno ce ih zadovoljiti radno mjesto koje im se nudi
![]()
![]()
..iznad mene
Glede i unatoc toga...havetinjo
- Baghira
Vazi sezoom66 wrote:mere komforno...crna_pantera wrote:Aha, znam ispod sankaA zar ne mislis da je doslo vrijeme za unaprijedjenje? Sta velis da me premjestis u separe?
![]()
![]()
::P...eto, nemoj reci da ti nisam ponudio dobar angebot...
:D:D:P
-
St.Germain
#21 Re: Nezaposlenost u Njemačkoj bilježi novi rekord
rad je stvorio covjekaMonom wrote:Nezaposlenost u Njemačkoj bilježi novi rekord od 5.2 miliona nezaposlenih svaba.
monom
prevod na njemacki:
ARBEIT MACHT FREI