Nezaboravni pokloni/uspomene

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

manijak1

Post by manijak1 »

Znam da nisi Fortuna ti si Flora ovo kažem zbog slijedećeg :D :D :
Ja skupljam omote od čokolada :oops: :oops: koje mi nalete kao pokloni :D :D
flora.sa

Post by flora.sa »

manijak1 wrote:Znam da nisi Fortuna ti si Flora ovo kažem zbog slijedećeg :D :D :
Ja skupljam omote od čokolada :oops: :oops: koje mi nalete kao pokloni :D :D
ni u što ne budi 100 % siguran... :D :D :D

pokušaj Fortuni pokloniti pjesmu :D , onda ćeš zunati da je ona flora...ovaj Fortuna...ona jako voli čitati poeziju...

tada ćeš znati koja je koja... :? :roll: :D
manijak1

Post by manijak1 »

Neću da joj više poklanjam pjesme ali zato njojzi Hare šalje čokolade :D kao da je vlasnik Milke :D :D Kraša :D :D Sarabona i tako to a pjesmo joj piše Black :D a ja sve to pratim :D i onda se pojaviš ti koja mi uništiš koncepciju :D :D :? :? ....aha ........teme .
Recimo da je ovaj post poklon za tebe :D :D :D :D znam da ti nije drag ali ja se tješim da ti ima i mrskijih :D :D eto ......dobra tema :D :D čija god da je :D
flora.sa

Post by flora.sa »

manijak1 wrote:Neću da joj više poklanjam pjesme ali zato njojzi Hare šalje čokolade :D kao da je vlasnik Milke :D :D Kraša :D :D Sarabona i tako to a pjesmo joj piše Black :D a ja sve to pratim :D i onda se pojaviš ti koja mi uništiš koncepciju :D :D :? :? ....aha ........teme .
Recimo da je ovaj post poklon za tebe :D :D :D :D znam da ti nije drag ali ja se tješim da ti ima i mrskijih :D :D eto ......dobra tema :D :D čija god da je :D
bogumi...počeo si da uvezuješ.... :D :D :D
hvala na omotu od čokolade :D :D :D ....Fortuni čokolada, meni omot :D :D ...fino... :D :lol: :lol: :lol: :D
tigris

Post by tigris »

ej imam dvije strava slike :D njih cu da sacuvam :D
tigris

Post by tigris »

kao umjetnicko djelo :D
Dezze

Post by Dezze »

_galaksija wrote:Ovaj Deyye je pravo romantican tip...vidim to po temama za koje se veze :)
Vala ako ti je politika romanticna :D

Hvala u svakom slucaju. Ja tvrdim da sam romanticar a niko mi ne vjeruje... :?
FortunaBela

Post by FortunaBela »

manijak1 wrote:Neću da joj više poklanjam pjesme ali zato njojzi Hare šalje čokolade :D kao da je vlasnik Milke :D :D Kraša :D :D Sarabona i tako to a pjesmo joj piše Black :D a ja sve to pratim :D i onda se pojaviš ti koja mi uništiš koncepciju :D :D :? :? ....aha ........teme .
Gdje god se okrenem, Mane o čokoladii i pjesmicama.... :-?

Haj da kažemi to da mi je u suštini najdraži poklon cviječe, tačnije ruže, crvene... :)
PR80.

Post by PR80. »

Duze vrijeme sam se dopisivala sa rajom. I tako sam isto sacuvala sva ta pisma + pisma od drugih osoba.
I nekad mi dobro dodje kad sjednem i procitam... vratim se 10 godina unazad. :-)
I da ne zaboravim svoja 2 prstena na ruci... :-)
Njih ne dam ni za sta. :-) :-)

P.S. Imam i ja mali kamen koji sam dobila prije 10 - 11 godina... malen i kazu da donosi srecu. :-) Dosta puta je u mojoj blizini (torba, novcanik), a posebno kad se ispiti pripremaju...
danas

Post by danas »

PR80. wrote:I da ne zaboravim svoja 2 prstena na ruci... :-)
Njih ne dam ni za sta. :-) :-)...
i meni je moj prsten poseban... :)
imam dosta vrijednijeg nakita, koji sam dobila kasnije...
ali ovaj je "special"... :)
hananah

Post by hananah »

Cuvam ruze i cuvam one male porukice napisane na rubu od novina, pa na salveticama, pa na papircicima, na kartama od nekih dogadjaja itd :)
ivy2383

Post by ivy2383 »

Svemirski_Jebach wrote:cuvam kamencice i malo zemlje iz svakog grada i svake drzave u kojoj sam bio...nešto od toga uvijek nosim sa sobom, sveta zemlja jerusalimska u privjesku oko vrata...

doduse nekad su to kamencine, a ponekad se i pocini kulturocid da bi se do toga dosla pa se glava nosi u torbi umjesto kamenja...
:D to i ja radim :D uzimam zemlju, kamenčiće i onda ih stavim u one male prozirne bočice od rakije, nalijepim etiketu s mjestom i datumom i bude super suvenir...ljepši od onoh kupljenih (made in china :D )

Ma skupljam sve, neke uspomene u kutiji bole, možda bi ih trebala i baciti...ali nekako kad radim "čistku" uvijek ostanu...

Najljepsi poklon? Set knjiga Miroslava Antića, stvarno volim taj poklon...najvise zato sto sam to tek onako usput u razgovoru spomenula, a osoba se sjetila :) ...dragi su mi svi pokloni, i nakit od mame i "medo" od dečka ...ali nekako te knjige bas najvise volim :roll:
Bumbar

Post by Bumbar »

anais_nin wrote:ja cuvam sve....pisma, sitnice, poklone, fotografije :D bitnije osobe u mom zivotu cak imaju svoje "kutije" :D zaklala bih svakog ko bi to pokusao da lansira u smece :D da, nekad se sitnice, detalji zaborave....ali te kolekcije uspomena ih odrzavaju na zivotu :D
Jedan MP3 :) :) i parfem :)
Post Reply