Izvinjavam se ako tema postoji...
Nekad u Augustu namjeravam da kupim Nexus 5 od 32GB, pa bih želio da čujem mišljenja i utiske onih koji već imaju ovaj stroj.
Jeste li zadovoljni baterijom prije svega, jer mu je to kao "mana", iako prelazeći sa Nokie N8 od 1200mAh na 2300mAh mislim da će mi trajati i više nego cijeli dan, kako "ljudi s interneta pričaju" (mobilni internet ne koristim nikako, wifi sat vremena max tokom cijelog dana)
Nexus 5
Moderator: Benq
- Quaresma
#2 Re: Nexus 5
pa trebalo bi ti valjda izgurati jedan dan uz minimalno koristenje, ali da ce ti trajati kao na N8, zaboravi na to
- agent_zero
#3 Re: Nexus 5
http://www.klix.ba/forum/lg-google-nexu ... 21s50.html
Samo da si malo pogledao prije nego otvoriš temu koja već postoji.
Baterija meni zasad traje preko 2 dana. Ne igram igrice, odmah da znaš. Isključivo razgovori, provjera mailova, viber, sms.
Samo da si malo pogledao prije nego otvoriš temu koja već postoji.
Baterija meni zasad traje preko 2 dana. Ne igram igrice, odmah da znaš. Isključivo razgovori, provjera mailova, viber, sms.
-
febo_acm
#4 Re: Nexus 5
U tom slučaju moći će ti trajati između dan i dva... Pogotovo jer uskoro dolazi Android L i sa njim će baterija biti dolja do 36h. Recimo ja naveče napunim mobitel i bude prije 24:00 baterija 100%. Sutra ujtru upalim 3G (mobilni internet) i provjeravam mailove, viber, whatsap,klix, tapatalk, fb, twitter, surfam, slušam muziku, poneki video pogledam i naveče oko 21:00 imam 10-15% baterije.super_bayern wrote:Izvinjavam se ako tema postoji...
Nekad u Augustu namjeravam da kupim Nexus 5 od 32GB, pa bih želio da čujem mišljenja i utiske onih koji već imaju ovaj stroj.
Jeste li zadovoljni baterijom prije svega, jer mu je to kao "mana", iako prelazeći sa Nokie N8 od 1200mAh na 2300mAh mislim da će mi trajati i više nego cijeli dan, kako "ljudi s interneta pričaju" (mobilni internet ne koristim nikako, wifi sat vremena max tokom cijelog dana)
Prije par dana sam ga napunio i nisam skoro nikako koristio wifi i 3G jer sam bio kući i vjeruj da mi je baterija trajala više od dva dana, ali kažem da sam samo koristio pozive, sms i malo muzike. Čisto da testiram. Ja svake godine zamjenim barem 10-15 mobitela i znam šta pričam
-
super_bayern
#5 Re: Nexus 5
Sincere apologies za duplu temu.
Kameru sam gledao kada sam kupovao N8icu, ali sada mi je važnija brzina procesora & RAM, dizajn, veličina ekrana (G2 mi je zaista previše za džepa) - ovim redoslijedom. Igre rijetko da igram, barem ne one zahtjevne, više one tipa 2048 i sl.
Ja se prebacujem na ovu temu http://www.klix.ba/forum/lg-google-nexus-5-t120521.html
ovu pod ključ
Kameru sam gledao kada sam kupovao N8icu, ali sada mi je važnija brzina procesora & RAM, dizajn, veličina ekrana (G2 mi je zaista previše za džepa) - ovim redoslijedom. Igre rijetko da igram, barem ne one zahtjevne, više one tipa 2048 i sl.
Ja se prebacujem na ovu temu http://www.klix.ba/forum/lg-google-nexus-5-t120521.html
ovu pod ključ