New Club Under The Hood (KLUB 3)!

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

j00k3r

#1 New Club Under The Hood (KLUB 3)!

Post by j00k3r »

poštovanje ekipa,

eo pošto nitko ne pokreće temu o kojoj se pričalo u "kladionici", ja ću da napravim taj korak, ako ne bih smio, isprike modovima u startu?!

bez previše pametovanja odmah ću da krenem sa pravilima teme koji su iznimno jednostavni i razumljivi:

MOLIM VAS DA NEMA OFFTOPICA!!!

1. sva pitanja koja imate, postavljajte u temi http://www.klix.ba/forum/kladionica-vol-2-t78661.html

2. MAX 3 para možete da postavite na listić!

3. dozovoljeno je imati par kao i netko od kolega, samo upotpunite ako znate nešto što je možda kolega zaboravio napisati a smatrate da je bitno!

4. za svaki par je potrebna i vaša analiza zašto baš taj?

5. postaviti minimalno 1h prije početka prvog događaja na listiću!

6. svaki sljedeći dan vodite vlastitu statistiku na sljedeći način 4/6 (prolazno/odigrano)!

vjerujem da na ovaj način možemo puno pomoći jedni drugima jer vrti se ovuda par nas idiota koji se poprilično kuže u raznorazne kladioničke pizdarije pa tako u nadi da će ova tema/način da zaživi ja ću da prvi kako i dolikuje postavim tri koja će danas da mi donesu lovu! :D

živili!

// neka bude prvo pa muško // :izet:

16:30 Umm Salal vs Lakhwiya 2
18:30 Nordsjaelland vs Odense 1

19:00 Skelleftea vs Lulea 1

* Lakhwiya, jedan od kvalitetnijih timova u Kataru ali ove sezone ne igraju dobro kao prošle pa zaostaju čak 9 bodova za vodećim ekipama. Mišljenja sam da ih shebalo dugo igranje u azijskoj ligi prvaka gdje su ispali u četvrtfinalu od kineskog Guangzhoua, koji je vjerovatno najbolji klub Azije. Bitno je da je to ostalo iza i došlo je vrijeme da se totalno posvete prvenstvu. Današnji protivnik im je po svemu sudeći glavni kandidat za ispadanje. Umm Salal nema ni jednu pobjedu u 10 odigranih kola. Gosti definitivno i bez sumnje daleko skuplji, organizovaniji i kvalitetniji i ja se nadam da će opravdati moje povjerenje i na terenu danas. Samo im pobjeda igra kako bi se priblizili vrhu gdje im je po meni i mjesto.

** Šta se ovog duela tiče, još u prvom meču ovih ekipa sam ja igrao 1 i Odense je dobio na jedvite hebene jade tada shebani Nordsjaelland (bez 2/3 ekipe) sa 1:0 golom u 82 minuti iz kornera. Domaćini sada oporavljeni, veliki broj bitnih igrača i glavnih karika u periodu kada su nastupali u ligi prvaka su opet tu. Iskreno ne vjerujem da će Nordsjaelland doći u situaciju da strahuje za opstanak u ligi. Igraju dobro i napadački, u zadnjih 11 utakmica imaju samo 1 poraz i 3 nerješene, od toga 2 u zadnja dva kola. Bome je vrijeme za novu pobjedu i napredak na tablici. Kvalitetniji su od Odensea, što su pokazale i njihove rezerve kada su ih nadigrali u prošloj tekmi a izgubili. Još tada sam si obećao da ću tipovati na 1 kada budu domaćini! :D

*** Hokej Švedska, kolega "svedanin" ili tako nekako, ispricavam se ako sam fulao je ovo dao još sinoć pa sam si malo dao istražit i potpuno ga podržavam. :thumbup: Skelleftea dočekuje svoju redovnu mušteriju Luleu. Domaćini imaju 5 vezanih pobjeda nad današnjim protivnikom i očekujem da upišu bome i šestu. Gosti u zadnjih mjesec dana igraju jako loše i sa takvom formom vjerujem da ne mogu da zaprijete najjačoj i vodećoj ekipi švedske SHL lige. Razigrali su se momci iz Skelleftee i u zadnje 3 tekme imaju isto toliko pobjeda sa gol razlikom 14:4. Imali su i dan više odmora nego gostujuća ekipa i ja stvarno očekujem jednu laganu pobjedu.

// neka bude prvo pa muško // :izet:

SRETNO i da nam tema zaživi te bude hebeno uspješna!!! :thumbup: :run:
Last edited by j00k3r on 07/12/2013 12:31, edited 9 times in total.
Pitarrr82

#2 Re: New Club Under The Hood (KLUB 3)!

Post by Pitarrr82 »

timpra
duminjo

#3 Re: New Club Under The Hood (KLUB 3)!

Post by duminjo »

:meza1:
mushkile chibira

#4 Re: New Club Under The Hood (KLUB 3)!

Post by mushkile chibira »

:run:
Last edited by mushkile chibira on 08/01/2015 12:05, edited 1 time in total.
6april

#5 Re: New Club Under The Hood (KLUB 3)!

Post by 6april »

Ja cu evo malo NBA/igraci za veceras:

K.Irving preko 21.5 --- kv. 1.85

U zadnje tri utakmice prosjek protiv Atlante mu je 30pts, sto je itekako preko postavljene granice. Prva je napadacka opcija u Cleveland-u, uzima u prosjeku 20 suteva po utakmici te cesto izlazi na slobodna.

K.Durant ispod 29.5 --- kv 1.85

Ovo je jako rizicno za uzimati uvijek, jer je ovo covjek koji ovu granicu moze prebaciti za 3 cetvrtine bez problema, ali veceras igraju protiv New Orleans Pelicansa koje su dobili zadnjih 8 utakmica i to u prosjeku oko 16pts razlike, znaci blowout je bio skoro svaki put. U prilog ide to sto je kod NOP povrijedjen A.Davis koji je ove godine najbolji igrac NOP ( proslogodisnji No1 pick na draftu). Veceras ocekujem Duranta na nekih 20 pts, jer u Oklahomi ima ko da zabije, a prije svih Westbrook i Ibaka.

J.Green preko 17.5 --- kv. 1.85

Covjek koji kuci igra puno bolje i uzima vise suteva, a u prilog mu veceras ide Denver koji igra run&gun kosasrku. U ovoj utakmici ocekujem 200+ poena, tako da greena ocekujem na nekih 20-25pts.

pozz...
makse seljanko makse

#6 Re: New Club Under The Hood (KLUB 3)!

Post by makse seljanko makse »

makse seljanko makse wrote:Za danas igram:

Aue-St.Pauli : Aue vise kornera kv.1,9 2/10

Statisticki domacin je na 6 kornera po utakmici dok gost isto toliko dozvoljava,Pauli u prosjeku pravi oko 4 kornera na gostovanjima.

i double Bologna-Juventus:
-vise od 9,5 kornera
-Juventus vise kornera

kv 2,21 2/10

po izracunu je ovo na 10,39 u prosjeku sto automatski value za igrati,Juve ih u prosjeku pravi 7 i najvise ce od nnjih zavisiti ovo,ako ih krene kao st zna onda nece biti problema da prodje over zato i vezem ove dvije stvari.
Domacin je na 3,5 kornera u prosjeku.Juve me zajebo proslu utakmicu i danas nece valjda :D
Tirkiz

#7 Re: New Club Under The Hood (KLUB 3)!

Post by Tirkiz »

prvi Bologna - Juventus
Image
Image
Bologna u zadnjih 10 utakmica u 3 nije dala gol ...Junetus u zadnjih 10 u 4 nije primio gol.
3+ golova zato sto ipak smatram da ce juve barem jedan gol vise dati od bolognje.
zuti kartoni - veceras sudi http://int.soccerway.com/referees/paolo ... eni/63196/
statistika sudca je 3-4 zuta po tekmi, Bolognja u zadnjih 5-6 utakmica prima u prosjeku minimalno 2 zuta--a sa jacim ekipama i po 4-5 ( inter, roma) tj juve treba samo 1 zuti da dobije i kvota prolazi.
Korneri : juve je poznat po kornerima - ( livorno- juve 14 kornera, parma- juve 9 kornera, fiore-juve 9, torino juve 9...)

zadnja tekma - bolognja - juve (0:2) zuti kartoni 6, korneri 8.
shalla

#8 Re: New Club Under The Hood (KLUB 3)!

Post by shalla »

Da ja probam za one malo hrabrije:

Utrecht - NEC X2 1,90
Utrechtu fali ni manje ni više nego 8 igrača tako da sumnjam da mogu do pobjede

Valladolid - Rayo Vallecano 1 2,20
Dvije ekipe koje su "u 5 deka" s tim što Vallecano u kupu u gostima već godinama igra loše

CSKA - Fenerbahce over 147,5 1,90
Gledajući njihove prosjeke ove godine ovo bi trebalo biti over jer CSKA je u 3 tekme kući ove godine postizao 72,88 i 72 poena (77,3) a Fener u gostima 102,88 i 81 (90,33)

Sretno i halalite ako me ko posluša a ne bude tako :mrgreen:
Tirkiz

#9 Re: New Club Under The Hood (KLUB 3)!

Post by Tirkiz »

Image

evo jos jedan . bolonja vise zutih zbog toga sto gore navedeni sudija nekako po subjektivnom misljenju favorizira poznatije ekipe, juve je ipak prvi na tabeli, a i ima reputaciju, zato vise zutin na bolonju.
ninberg - mainz .. ninbergu jako potrebni bodovi, mainz u sredini tabele,
http://www.soccervista.com/Nurnberg-Mai ... 79121.html
14 utaknica : ninberg 13:29 --- mainz 21:28 golova - dosadanji rezulati niberg - mainc zadnje 3 tekme zavrsile rezltaima 2:1
mothervile - celtic : gol razlika mothervil kuci 5-0-2 10:10------ celtic gost 6-1-0 - 18-6 http://www.soccervista.com/Motherwell-C ... 74284.html
Modest Musorgski

#10 Re: New Club Under The Hood (KLUB 3)!

Post by Modest Musorgski »

da se pritefterim
Kinesko prkno

#11 Re: New Club Under The Hood (KLUB 3)!

Post by Kinesko prkno »

Nova tema ,nove pobjede :ljulja:

Cartagena-Barcelona -gost pobjedjuje u oba poluvremena 1,80

Martino je na pressu izjavio da je ova utakmica jako bitna(vitalna rece covjek :izet: ) za Barcu .Cartagena igra u segundi divison b(treca liga) i kuci imaju skor od 7-0-1.Osim Piquea,Xavia i Inieste ,Martino na ovo gostovanje vodi kompletan tim ,a uzimajuci u obzir da su izgubili zadnje dvije utakmice kvota od 1,80 izgleda vise nego primamljiva.Ocekujem najmanje 4 gola u mrezi Cartagene ,sto bi bilo dovoljno da je par prolazan.
Ulog 9/10

Racing Santander-Sevilja fc 1 6,00
Decembar je izgleda veoma turbulentan period za andaluzijsku momcad,Nakon sto je predsjednik kluba osudjen na sedam godina zatvora,atmosfera u klubu je ,sto bi rekao Nele "down".Trener Emery je na ovo gostovanje dosao sa 16 igraca od kojih su samo trojica prvotimci: Javi Varas, Julian, Coke, Cala, Fazio, Alberto Moreno, Cristoforo, Fernando Navarro, M'Bia, Iborra, Jairo, Reyes, Carlos Fernandez, Rabello, Rusescu and Gameiro.Sevilju do kraja godine ceka 2 teska gostovanja Freiburgu i Villarealu dok slijedece kolo cekaju Atletik Bilbao koji je u strasnoj formi.Santander kuci 4-3-0 i sigurno vidi sansu da za uzvratni mec napravi prednost .Za super hrabre santander pobjedjuje u oba poluvremena kv.21 :jbt:

Bologna -juventus 2 i manje od 3 3,50
Juve je jednostavno nedodirljiv u italiji i pobjedom nad Bolonjom bi pobjegao Romi na 6 bodova koju ceka tezak susret sa Violama.Juve u gostima sto zbog odbrambenog pristupa igri,sto zahvaljujuci kvaliteti igraca tesko prima golove i vecinom pobjedjuje 0:1 ,0:2.Bolonja je tvrda ekipa kod kuce i neporazena u zadnja 3 kola i utakmica je definitivno teza nego sto na papiru izgleda. Ovaj tip na Juventus u gostima igram svako kolo tako da ...........

Sretno :run:
Sponzor26

#12 Re: New Club Under The Hood (KLUB 3)!

Post by Sponzor26 »

Pozdrav svima,

samo da pohvalim pokretanje teme....isto tako bih podrzao i prijedlog Jasko_ba za pokretanje teme za 1 prijedlog...ocekujem da ce neko i to pokrenuti...

veceras idem sa mojim prijedlozima kad budem imao vise vremena...

pozz
SAID5

#13 Re: New Club Under The Hood (KLUB 3)!

Post by SAID5 »

dupli
Last edited by SAID5 on 06/12/2013 15:47, edited 1 time in total.
SAID5

#14 Re: New Club Under The Hood (KLUB 3)!

Post by SAID5 »

mislim da je ok da sve bude ovdje, jedan ili tri, svakako ljudi proberu. :zoka:
Last edited by SAID5 on 06/12/2013 15:58, edited 1 time in total.
duminjo

#15 Re: New Club Under The Hood (KLUB 3)!

Post by duminjo »

Image

derbi cvajte i borba za opstanak. ko prati švabe zna sta znaci kad se svabo bori za opstanak. ima da frca danas. granica smijesna, bice ovdje 5 il 6 zutih minimalno. a na manji ulog ide i crveni karton

zadnje utakmice sudije koji sudi ovo danas
Image
:izet:
jasko_ba

#16 Re: New Club Under The Hood (KLUB 3)!

Post by jasko_ba »

Sponzor26 wrote:Pozdrav svima,
samo da pohvalim pokretanje teme....isto tako bih podrzao i prijedlog Jasko_ba za pokretanje teme za 1 prijedlog...ocekujem da ce neko i to pokrenuti...
veceras idem sa mojim prijedlozima kad budem imao vise vremena...
pozz
Ma moze i ovdje jedan par, nije problem
mushkile chibira

#17 Re: New Club Under The Hood (KLUB 3)!

Last edited by mushkile chibira on 08/01/2015 12:07, edited 1 time in total.
mushkile chibira

#18 Re: New Club Under The Hood (KLUB 3)!

Last edited by mushkile chibira on 08/01/2015 12:06, edited 1 time in total.
j00k3r

#19 Re: New Club Under The Hood (KLUB 3)!

Post by j00k3r »

mushkile chibira wrote:I umalo da zaboravim, svako postanje pa i jednog para uz nekakvo obrazlozenje a ne mora biti iz kategorije "ulozicu kucu i imanje" je po meni dobro doslo kao i naravno kriticki osvrt na bilo koji ponudjeni par jer po meni svi smo ovdje da se pomazemo savjetima i prijedlozima. Necemo sigurno zatvoriti kladionice ali im mozemo uzeti solidan dio zarade uz pravilan pristup kladjenju. Kako god braco nek nam je sa srecom a Bogami i bericetom.
naravno, a sada dosta spama! :thumbup:

btw. Umm-Salal - Lakhwiya 0-1, WIN! :D
shalla

#20 Re: New Club Under The Hood (KLUB 3)!

Post by shalla »

shalla wrote:CSKA - Fenerbahce over 147,5 1,90
Gledajući njihove prosjeke ove godine ovo bi trebalo biti over jer CSKA je u 3 tekme kući ove godine postizao 72,88 i 72 poena (77,3) a Fener u gostima 102,88 i 81 (90,33)
1 down 2 to go

Sent from my HTC One
frx

#21 Re: New Club Under The Hood (KLUB 3)!

Post by frx »

pratim
jasko_ba

#22 Re: New Club Under The Hood (KLUB 3)!

Post by jasko_ba »

Image
Nema se sta puno reci. Barselona uvijek otvori agresivno utakmicu, pogotovo u zadnje vrijeme, brzo se igra, forsira se trojka. Vjerujem da ce odmah na pocetku sve rijesiti i kasnije lagano privesti utakmicu kraju.
kombajn

#23 Re: New Club Under The Hood (KLUB 3)!

Post by kombajn »

pratim
PriNc_ba

#24 Re: New Club Under The Hood (KLUB 3)!

Post by PriNc_ba »

ja iskreno furam ovo vec duze vrijeme. u nekom blazem plusu sam zadnjih mjesec a prije toga je bilo bas love :)

uglavnom mislim da ce juvetovo gostovanje veceras biti haos tesko pa bih sacekao sastave i ukoliko igra vidal ide na cenera penal i vidal. drugacije juve nece moci dobiti ovu tekmu po meni ;) juve do sada nije nikoga razbio na strani a ovo im je vrlo tesko gostovanje kod tvrde bolonje koja tesko gubi kuci. juve nije dobio na strani nijednu tekmu do sada da ih je penal pogurao a imali su samo jedan penal na gostovanjima i to protiv fiorentine. sudija po meni tezak i na kartonima i na penalima ali na juvetovim gostovanjima do sada uvijek nesto cudno se desavalo pa bio to autogol,penal ili crveni ali uvijek je nesto :) ja sam se ovaj put odlucio za penal :)

vidal daje gol
penal
juve daje gol

kvota 8,62

2/3
Last edited by PriNc_ba on 06/12/2013 22:59, edited 2 times in total.
jasko_ba

#25 Re: New Club Under The Hood (KLUB 3)!

Post by jasko_ba »

jasko_ba wrote:Image
Nema se sta puno reci. Barselona uvijek otvori agresivno utakmicu, pogotovo u zadnje vrijeme, brzo se igra, forsira se trojka. Vjerujem da ce odmah na pocetku sve rijesiti i kasnije lagano privesti utakmicu kraju.
19-17 okrenuse u zadnjoj minuti 3 razlike
I naravno, onda ide sve kako treba
Image
:roll: :twisted:
0/1
Post Reply