eo pošto nitko ne pokreće temu o kojoj se pričalo u "kladionici", ja ću da napravim taj korak, ako ne bih smio, isprike modovima u startu?!
bez previše pametovanja odmah ću da krenem sa pravilima teme koji su iznimno jednostavni i razumljivi:
MOLIM VAS DA NEMA OFFTOPICA!!!
1. sva pitanja koja imate, postavljajte u temi http://www.klix.ba/forum/kladionica-vol-2-t78661.html
2. MAX 3 para možete da postavite na listić!
3. dozovoljeno je imati par kao i netko od kolega, samo upotpunite ako znate nešto što je možda kolega zaboravio napisati a smatrate da je bitno!
4. za svaki par je potrebna i vaša analiza zašto baš taj?
5. postaviti minimalno 1h prije početka prvog događaja na listiću!
6. svaki sljedeći dan vodite vlastitu statistiku na sljedeći način 4/6 (prolazno/odigrano)!
vjerujem da na ovaj način možemo puno pomoći jedni drugima jer vrti se ovuda par nas idiota koji se poprilično kuže u raznorazne kladioničke pizdarije pa tako u nadi da će ova tema/način da zaživi ja ću da prvi kako i dolikuje postavim tri koja će danas da mi donesu lovu!
živili!
// neka bude prvo pa muško //
16:30 Umm Salal vs Lakhwiya 2
18:30 Nordsjaelland vs Odense 1
19:00 Skelleftea vs Lulea 1
* Lakhwiya, jedan od kvalitetnijih timova u Kataru ali ove sezone ne igraju dobro kao prošle pa zaostaju čak 9 bodova za vodećim ekipama. Mišljenja sam da ih shebalo dugo igranje u azijskoj ligi prvaka gdje su ispali u četvrtfinalu od kineskog Guangzhoua, koji je vjerovatno najbolji klub Azije. Bitno je da je to ostalo iza i došlo je vrijeme da se totalno posvete prvenstvu. Današnji protivnik im je po svemu sudeći glavni kandidat za ispadanje. Umm Salal nema ni jednu pobjedu u 10 odigranih kola. Gosti definitivno i bez sumnje daleko skuplji, organizovaniji i kvalitetniji i ja se nadam da će opravdati moje povjerenje i na terenu danas. Samo im pobjeda igra kako bi se priblizili vrhu gdje im je po meni i mjesto.
** Šta se ovog duela tiče, još u prvom meču ovih ekipa sam ja igrao 1 i Odense je dobio na jedvite hebene jade tada shebani Nordsjaelland (bez 2/3 ekipe) sa 1:0 golom u 82 minuti iz kornera. Domaćini sada oporavljeni, veliki broj bitnih igrača i glavnih karika u periodu kada su nastupali u ligi prvaka su opet tu. Iskreno ne vjerujem da će Nordsjaelland doći u situaciju da strahuje za opstanak u ligi. Igraju dobro i napadački, u zadnjih 11 utakmica imaju samo 1 poraz i 3 nerješene, od toga 2 u zadnja dva kola. Bome je vrijeme za novu pobjedu i napredak na tablici. Kvalitetniji su od Odensea, što su pokazale i njihove rezerve kada su ih nadigrali u prošloj tekmi a izgubili. Još tada sam si obećao da ću tipovati na 1 kada budu domaćini!
*** Hokej Švedska, kolega "svedanin" ili tako nekako, ispricavam se ako sam fulao je ovo dao još sinoć pa sam si malo dao istražit i potpuno ga podržavam.
// neka bude prvo pa muško //
SRETNO i da nam tema zaživi te bude hebeno uspješna!!!