Nevjerovatno, ne znam koliko tu ima istine ali priču zaista vrijedi pročitati
Pročitajte nikad do sad objavljenu priču hafiza iz Sarajeva: “Zaljubio sam se u prikazu, džinicu nestvarne ljepote…”
dio: PRIKAZE ŠTO LJUDE OPČINJAVAJU “Sinko, ti si izgleda naletio i zagledao se u naku prikazu ili kakva džinna u prelijepom ženskom liku. Oni se vole skupljati i razmiliti po zemlji kad su kakva dijeljenja i granice, zato si ti nju viđao uglavnom na sabahu i akšamu, kad je zora i kad prvi mrak pada. Znaš i sam da zato ne valja da se insan mota ispode streha ili da sjedi na pragu jer može naletjeti na njihovo kolo. Ovaj znak na serdžadi je stari muhur i grb jednog derviškog tarikata šejha Huzejfe el Gabidija koji je nekad birvaktile udavljen jer je optužen da je deverao sa džinima i šejtanima nalet ih bilo.
To su ti opasna stvorenja jer uzimaju najljepše oblike i suret da ljude zavedu i opčine, ali ne mogu imati nikakva dodira sa tobom jer nisu od insanskog roda. Zato je ona pobjegla kad si joj takeo šehadet prst. Ma zafali Allahu sine jer si dobro prošao, oni ti znaju čovjeku dušu da rascopaju pa tek onda da te ostave…“
Kompletna priča: NJENA SERDŽADA
http://www.znamo.ba/procitajte-nikad-do ... e-ljepote/
Nevjerovatna priča hafiza iz SA:Zaljubio sam se u prikazu...
- Donnie Smith
-
theTruePath
#2 Re: Nevjerovatna priča hafiza iz SA:Zaljubio sam se u prikaz
Ja znam zenu koja je prosla kroz obrnuto,dzin se zaljubio u nju.Svaki put bi je maltretirao kad bi bila bliska s muzem,tjerao je da se rastavi ako zeli da je ostavi na miru
strava,zeni nista nije moglo pomoci,ne znam kako joj je danas
- Donnie Smith
#3 Re: Nevjerovatna priča hafiza iz SA:Zaljubio sam se u prikaz
jel ozbiljno?theTruePath wrote:Ja znam zenu koja je prosla kroz obrnuto,dzin se zaljubio u nju.Svaki put bi je maltretirao kad bi bila bliska s muzem,tjerao je da se rastavi ako zeli da je ostavi na miru
- Kinaski
#4 Re: Nevjerovatna priča hafiza iz SA:Zaljubio sam se u prikaz
Dobra tema za san
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#5 Re: Nevjerovatna priča hafiza iz SA:Zaljubio sam se u prikaz
Zvala se Aiša i bila je sama u safu, ja joj prosu neki fazon glupi..
- Muhamed Đakmić
#6 Re: Nevjerovatna priča hafiza iz SA:Zaljubio sam se u prikaz
Rekoh ina e a tajna
ti si cura bajna.
ti si cura bajna.
- Kemal Malovčić
#7 Re: Nevjerovatna priča hafiza iz SA:Zaljubio sam se u prikaz
kralju, ja nisam nikakav karakter.................................................
meni dođe džinica kaže stavi mi ga ja joj ga stavim....................................................
ne valja mi to
meni dođe džinica kaže stavi mi ga ja joj ga stavim....................................................
ne valja mi to
- insomnia78
#8 Re: Nevjerovatna priča hafiza iz SA:Zaljubio sam se u prikaz
AhahahaKemal Malovčić wrote:kralju, ja nisam nikakav karakter.................................................
ne valja mi to
s' moje sokoćalo
- citadela
#9 Re: Nevjerovatna priča hafiza iz SA:Zaljubio sam se u prikaz
Kemal Malovčić wrote:kralju, ja nisam nikakav karakter.................................................
ne valja mi to
Ovo prebaciti na ljubav&sex